Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 12. apríla 2015 20:50:10 CEST
    Dík za opýtanie,no veľmi sa nesmejem dnes som nič nerobik,našťastie predtým som uvaril na 3 dni,
    Dnes sa obetoval spolužiak a poslal policajnu hliadku aby akože hliadkovala na sidlisku tak poliška ju vzala von aspon na prechádzku a povozili ju v aute,čo zajtra neviem,
    Pravá ruka v hajzli,ľavá noha ako slon a hlava akoby na nej trénoval Kličko v ringu,
    No lebo samozrejme za mno letelo aj náradie,šroby,klince aku vrtačka,lišty atd,,
  • 12. apríla 2015 20:43:51 CEST
    Ak nechytáš sťahujem to aj tak na UHDD takže v pohode,
  • 12. apríla 2015 20:43:34 CEST
    si veľmi zranený? ako to zvládaš s malou?
  • 12. apríla 2015 20:42:50 CEST
    Ak chytáš markízu vo francuzsku ide nejaký film o autách preteky,ako kukám idem spomínať na moje bujaré jazdy v takých mašinách s vlastnými upravami,
    Kukni si to,
  • 12. apríla 2015 20:39:54 CEST
    Vlados ty ma vieš normálne vždy dojať tak že premýšľam prečo nechľastám, ,,
    No bol by som to ustál ale čerstvo natretá zárubna takže sa mi prsty sklzli ako som sa chytal no a potom to už išlo z 3 metrovej výšky,,,
  • 12. apríla 2015 20:07:25 CEST
    Naozaj sa mi nic nestalo. Pripisujem to vlastnej sikovnosti a tiez tomu, ze som uz stal na najspodnejsom štebliku toho rebrika
  • 12. apríla 2015 19:30:35 CEST
    ...sa mi najviac pacia super parkoviska s urovnou. Nie ako tie spinave nemecke bez zachodu a bez smetiaku.
  • 12. apríla 2015 19:23:01 CEST
    Dobré je aj,ked v noci na bundeske minieš o chlp trubiroha sediaceho uprostred cesty vo "výraznom"čiernom oblečení,,,
    • Moderator
    • 33 posts
    12. apríla 2015 10:59:59 CEST
    Uhm motorkári,,no,,?,,
    Svitavy stará cesta,noc uťahaní tak vravím kamošovi,netlač sa na kraj cesty pod stredom ked ide oproti iba motorka,/jedno svetlo,/,
    ešteže aspok niekto mal rozum a neposluchol,
    /oproti Tirák z buranou ľavou stranou,/,
  • 12. apríla 2015 10:38:20 CEST
    Jasne nič sa ti nestalo,preto si radšej vypadol na mesačnu rehabilitačnu liečbu v kabíne Tiráka kým sa ti sučiastky v tele poukladaju na povodné miesto,
    Sa niekomu frajerí ked ho tu nik nevidí,,
  • 12. apríla 2015 9:28:57 CEST
    Čo na tom fransusku vidiiis ,,teraz idem odtiaľ,,,zato treba uznať,že motorkari iní frajeri,,,som myslel,že medzi mna a kamión v Paríži sa uz nevmestí,,vmestil
  • 12. apríla 2015 9:25:51 CEST
    Hodina výcviku práce s tabletom by sa nedala?
  • 12. apríla 2015 9:05:25 CEST
    ...ja som sa minule strtkal z 5 metroveho rebrika a vobec nic sa mi nestalo !!!! Musis vediet padat.
  • 12. apríla 2015 3:49:51 CEST
    No to sa voľakomu spí,kua,
    Ja som polámaný ako cigánska hračka,ved načo sa obuť ked idem na rebrík zatlc iba 3 klince na elektrolištu v kupelni,
    tak som si zopakoval Newtonov zákon ale v oveľa tvrdšej forme,jedna noha v rebríku druhá rozčapená voľakde na východ,hlava otestovala kovovu zárubnu,chrbát vyskušal jumping bez lana na okraj vane a pravý lakeť pevnosť americkej práčky,
    Ale inak sa mám fajn až nato že vyzerám ako zabalzamovaný faraon,
  • 11. apríla 2015 23:55:44 CEST
    Idem buvat, zajtra budem dospavat cely dokakany tyzden.
  • 11. apríla 2015 23:37:05 CEST
    Komplikuješ tu cenu 6 stovák,?,iba keby mi ho doniesla domov dlhonohá blondavá kurierka a urobila mi masáž všetkého,
  • 11. apríla 2015 23:34:37 CEST
    Tebe sa v tom Francuzsku ale páči,
    Tak prezrad aký typ,južanky od mora,?,či západniarky.z Bretane,?,nebodaj horalky z vrchov nad Monakom,?,
    Či modré šľachty od Lyonu,?,roztopašnice z Paríža,?,či,?,
  • 11. apríla 2015 23:32:41 CEST
    3hm
  • 11. apríla 2015 23:28:11 CEST
    A prečo to tak komplikuješ,?,
    nie je rozumnejšie šikovný tablet s rýchlym procesorom a HDD jednotku s väčšou kapacitou prepojiť externe?,,
    Vieš koľko krát sa mi stalo že sa mi posral pc alebo tablet a uložené dáta boli v hajzli,?,,
    odvtedy ukladám aj zálohujem aj do vonkajšej pamäte,
  • 11. apríla 2015 23:24:05 CEST
    Cenu neviem. Ale pri shielde prijemne prekvapili. Ratam, ze okolo 600.
  • 11. apríla 2015 23:23:27 CEST
    Nechcem ti brať iluzie ale ked budeš u mna na návšteve budeš sa diviť že všetky.aplikácie v tablete ti makaju aj ked nemaju čo robiť,preto mámn inštalované vlastné prograny.abtie všetko nepotrebné vypnu divil by si sa.ako ti teplota v systémoch behá ked ideš v normálnom režime od výrobcu tak máš.45 stupnové obvody,
    Ked hodíš programy tak tie ti vypnu nepotrebné apky čo nič nerobia a hned máš 27 stupnov a o polovicu dlhšiu výdrž baterky,
    Tablet je v principe to isté čo pc v ničom sa nelíši,máš tablety.aj s windows 10 programom už teraz,
    Cca v ničom ked máš hlasovu aj blutkovu klávesnicu máš taký istý konfort ako na pc,k tomu vonksjší Hdd,tlačiaren cez blutko alebo wifi,a máš vybavené,
  • 11. apríla 2015 23:21:06 CEST
    A cena?
  • 11. apríla 2015 23:12:20 CEST
    Ale to hovorim o tablete, nie balistickej rakete. Silnomoc pochybujem, zeby tablet mal nejake brutalne systemy a o potrebe chladenia sa s nim pozhovaram pri tocke s vodou. Aj tak nvidia vraj na jesen pripravuje novy tablet. Bude mat vyķon 1 teraflop. To odpise notebo9ky do stareho zeleza.
  • 11. apríla 2015 23:02:59 CEST
    Nikdy nenechávaj cicať baterku pod 15% to už je hraničná hodnota,programy ti fičia z posledného a systémy sa nestíhaju chladiť,takto som si odpálil 3 tablety,kým som zistil kde robím chybu,
    Radšej pc,tablet,tablet,mobil,
    Vybije sa dám nabiť prehodím kartu alebo usb kluč s kartou a idem na druhom,
  • 11. apríla 2015 22:54:26 CEST
    Ale ja mam nvidiu shield. Vyznas sa aj v nich ???