Forums » Nekategorizováno

Informace o novem webu

• Moderator
    • 33 posts
    22. marca 2015 19:07:46 CET
    První informace bude, jak zde mnozí již psali, že web projde programování od začátku, jelikož by bylo zřejmě přeprogramování složitější než naprogramování nového webu. Design stránek bychom měli stihnout dokončit do měsíce a poté by se mělo začít s programováním. Bohužel momentálně nedokáži odhadnout dobu trvání programování a přesněji určit dobu spuštění, to vše se přiblíží až postupem času.

První informace o foru:
    Plánujeme vytvořit dvě verze fora.V První bude moci uživatel navštěvovat jakékoliv vlákno a komentovat jakékoliv(samozřejmě vzhledem k pravidlům webu). V druhém foru si uživatel bude moci založit vlákno do kterého bude muset schvalovat žádosti od uživatelů, kteří budou chtít se zapojit do vlákna a psát do něj. Taktéž zakladatel vlákna bude moct kdykoli uživatele odebrat z vlákna. Plánujeme také že si v tomto foru zakladatel může zvolit neomezený přístup pro všechny návštěvníky a pouze blokovat uživatele které ve vlákně nechce. Druhá verze fora bude pravděpodobně pouze pro VIP uživatele.

Tolik vše pro začátek, děkuji za vaše názory a případné nápady, v brzké době budu opět informovat s dalšími novinkami.
  • 25. júla 2016 14:28:23 CEST

Obťažovana

Reagoval som na Tvoj prispevok o nuda plazi jedinou otazkou: Ty nemáš stopy po vypraskoch?
    Ak je toto obťažovanie, tak deti sú obťažovane učiteľmi ak ich skúšajú.

Vivat soc.
  • 25. júla 2016 14:00:18 CEST
    nedostala som odpoveď od Vás na verejne položenú otázku v tomto vlákne a to isté som Vám poslala SS .
    Tiež som bola vo svojom vlákne-téme
    dotyčným obťažovaná
  • 15. júla 2016 0:14:15 CEST
    Dobre. Tak ideme Tebe dokázať, že mudrákovanim od seba Dominantné Dámy odplašis, a pokorou si ich získaš.
  • 14. júla 2016 17:23:38 CEST
    Kto tebe zle, ty jemu 7x horsie, kto tebe dobre, ty jemu 7x lepsie.....
    Nadava mi niekto ? Oplatim 7x viac.
    To je zakon akcie a reakcie.
    Niekto mudry, nejaky filozof pisal o vzniku konfliktov v tom duchu, ze konflikty zacina ten kto si mysli, ze z neho bude mat prospech. Babka ma z nadavania ten prospech, ze sa nim ukludnuje. Treba jej dokazat, ze nadavanim nic neziska. Ona vasim ignorovanim ziskava vo vlastnych ociach prevahu. Treba jej ukazat, ze lepsie jej bude v izbe citat knihu.
  • 14. júla 2016 14:20:10 CEST
    Fuji Neopan Acros nabizi nespocet odstinu sedych tonu. Jenom je potreba byt dusledny. Stejne tak život. Neni cernobily pohled, jako cernobily pohled. Vše je na senzibilite a asociatívni schopnosti prijimatele.
  • 14. júla 2016 8:28:01 CEST
    Myslím, že kdybych to napsal jinak než česky, úplně klidně by mi někdo mohl napsat, že je z mého uvažování vidět, že nejsem Čech.
    Ne, já se snažím, aby z mého uvažování bylo vidět například to, že jsem přestal vidět svět černobíle.
  • 14. júla 2016 7:08:48 CEST

Z Tveho uvazovani je znat, že nejsi slovák.
  • 13. júla 2016 22:20:10 CEST
    Ještě před pár lety bych s tebou souhlasil a dělal přesně to, co řikáš.
    Teď už si ale řikám, že ta ženská třeba taková nebyla a udělala ještě před tím, než taková být začala, spoustu dobrejch věcí.
    Taky si říkám, že je to třeba něčí maminka a babička a ten někdo ji má třeba moc rád. A vadí mi to její řvaní tolik, abych si přál, aby o ni přišli? Ne, na to už jsem sám ztratil moc lidí, které jsem měl rád.
  • 13. júla 2016 14:33:00 CEST
    Ty si pravý kresťan. Však Tvoja mama chodí do kostola modliť ružence a Ty konáš tak aby ľudí šľak triafal. Pekné
  • 13. júla 2016 8:13:25 CEST
    S tou starou pani by sa dalo nieco spravit, a to vytacat a urazat ju do cervena zakazdym ked sa da. Ignoraciou ju len podporujes, lebo stara pani si bude ista, ze moze bliakat tie nezmysly beztrestne. Nie ! Zwblaci na mna urazku, okamzite jej ju vratim sedemnasobne. Nech ju slak trafi rovno na tom balkone.
  • 11. júla 2016 21:36:16 CEST
    S tímhle žádný admin nepomůže. Tady u nás na dvorku imrvére huláká stará paní. Stojí celý den na balkoně a nadává každému, koho vidí. Jde s tím dělat jediné. Nevšímat si toho.
    Jakékoli bany, blokace IP, to už tady, a zdaleka ne jenom tady, bylo.
    Nechci nikomu radit, ale v takových případech se snažím postupovat takto. Jestliže se chová problémový uživatel korektně, normálně s ním komunikuji. Jakmile udělá cokoli, co je podle mě přes čáru, ignoruji to. Když se mi to podaří vydržet, což si u sebe jsem opravdu hodně jistej, že se podaří, protože na mě už si otvírali hubu lidi, kteří mi skutečně mohli pohnojit život, citím nad tím člověkem obrovskou morální převahu. A sebevědomě si představuji, jak si ostatní říkají: "Hele, zase se někoho pokusil vytočit..." a za chvíli "ty jo, ten je dobrej, dokáže ho úplně ignorovat."
    Jo, btw. je tu funkčnost přidat si uživatele do ignorace. Takže kdo se necejtí z betonu, jako se cejtím já, ať to použije.
  • 11. júla 2016 21:20:19 CEST
    Ako vyzerala Tvoja snaha poradiť si s ním?
  • 11. júla 2016 21:16:24 CEST
    Pán Admin,
    môžem Vás za seba, ale myslím, že nás TU je viac poprosiť, požiadať .
    Naozaj si nevieme poradiť s človekom, ktorý spamuje úplne všetky témy TU, obťažuje, uráža ženy aj mužov, je mu to jedno koho . . .

Ďakujem,
    ďakujeme za odpoveď .

• 14. februára 2016 0:20:17 CET
    Haloo tak co budexs tymi fotkami v albumoch?
  • 15. januára 2016 13:54:09 CET
    Chlape! Je tomu snáď rok a niečo, čo admin vyhlásil, že presne taký web toto bude. Ostatne všetky weby také už aspoň 5 rokov sú. A nejde o nič, je to skoro zadarmo, len chcú zachovať všetky staré témy a už rok a niečo ich intenzívne prepisujú do nového webu. Kiežby som sa mýlil, ale myslím, že to tu tak skoro iné nebude.
  • 15. januára 2016 13:40:43 CET
    ...samozrejme, kvalitu fóra tvoria aj diskutujúci a ich príspevky, o tom niet pochýb... ale ja osobne som mal viac menej na mysli roztriedenie tém-vlakien, topicov. Chcelo by to nejaký zoznam a systém, aby sa nezakladali nové a nové v rade za tými starými... lebo potom je to tu veľmi neprehľadné, veď len tých s nadpisom Dominy je tu aspoň desať... Viem si predstaviť, zoznam, kde každá položka by následne obsahovala vlákna, topic k danej téme... napríklad UDALOSTI - v ktorej by boli pozvánky na stretnutia... v jednotlivých mestách... alebo DOMINY - v ktorom by zase boli všetky vlákna ohľadom domín ako takých... PROFIDOMINY - kde by boli "recenzie" ak to tak možno napísať na niektoré dámy (či ich "nick"), ktoré sa tým živia... FILM, HUDBA, UMENIE - kde by boli zase vlákna k téme... a tak podobne... chýba mi tu poriadok... Ps: moja off topic predstava organizácie... http://www.specnaz.cz/forum/
  • 15. januára 2016 13:24:39 CET
    Forum je také aké ho vytvárame. Už si sa tiež zaradila k tým, ktorí dobrým kusom dielu nepomôžu, ale kritizujú výsledok.
  • 15. januára 2016 9:38:14 CET
    zdochynajuca kobyla pluvajuca posledne sliny, ktora beží s dvomi zlamanymi hnatami.. Tak by som definovala forum Dominy.sk :D
  • 14. januára 2016 21:11:20 CET
    Niečo nové v tejto oblasti ? Prechádzam fórum a mám pocit, že za tých pár rokov čo som tu registrovaný sa stalo fórum veľmi neprehľadné... web stránka akoby užívateľsky umierala...
  • 2. augusta 2015 7:48:51 CEST
    Nooooo,tam by to šlo,si myslím
  • 1. augusta 2015 19:20:53 CEST
    Třeba v číně?
  • 1. augusta 2015 17:20:45 CEST
    Taaaaak,to Ti dievča neviem,,,,v každom prípade,tam ,kde sa už takto limituje,tam je to blbé
  • 1. augusta 2015 15:37:24 CEST
    No právě,ale chci vědět,jestli je limit pro ty,co jim budou nadávat.Víš jak je to s těma limitama...je dobré vědět to dopředu
  • 1. augusta 2015 14:35:36 CEST
    Nemyslím si ,že počet trdiel by bol obmedzený
  • 1. augusta 2015 13:30:29 CEST
    a můžeme si vybrat jakékoliv trdlo na této stránce??? Je nějaký omezený počet?