Forums » Nekategorizováno

Informace o novem webu

• 31. júla 2015 22:40:11 CEST
    tak svätý nie som, čo si budeme klamať
  • 31. júla 2015 22:38:48 CEST
    Si si istý?
  • 31. júla 2015 22:20:31 CEST
    jasné, kedykoľvek dostane trdlo vyžrať, tak vie za čo to bolo
  • 31. júla 2015 22:17:35 CEST
    A teraz nadávajte trdlu
  • 31. júla 2015 14:42:05 CEST
    Mě osobně by bavilo,kdybych se mohla podívat,v jakých fórech daný objekt zájmu přispíval (kupříkladu posledních 5 příspěvků).Zajímalo by mě to víc,než číslo v závorce za nickem,které naopak nic nevypovídá.
  • 28. júla 2015 17:44:48 CEST
    ináč, napíšem tu takú úvahu, snáď to niekto raz vytiahne, že trdlo malo pravdu.

urobil niekto anketu, čo ľudí pritiahlo na túto stránku? chcú skutočne dobre fungujúce fórum, kde môžu medzi sebou kecať bez spamu a trdla? veď v dnešnej dobe je neskutočne veľa možností spolu komunikovať. bol teraz "bondage workshop". vydarená akcia. nie je tam spam. tí ľudia medzi sebou aj tak nekomunikujú, nebavia sa o tejto akcii a nežije to tam vôbec, lebo nemajú takú potrebu. skutočne je požiadavka mať prepracované funkčné fórum? nemyslím si. ľudia, či sa to niekomu páči alebo nie, tak prídu na stránku kvôli tomu, aby si našli partnera. teda dôraz by mal byť na prepracovanej zoznamke/inzercii. celkom určite tu veľa ľudí príde, keby tu boli videá a fotky, ale urobené lepšie, prehľadnejšie. prečo toto tu nemôže byť priestor pre profi dominy. prečo to nemôže byť priestor, kde každá mala svoju stránku osobnú, čo ponúka. celý "bdsm priemysel" zastrešiť pod jeden veľký projekt, ktorého súčasťou by bolo aj fórum, ale to v súčasnosti upadá a bude upadať, lebo ľudia sa môžu vykecávať aj inde. tiež nechápem, prečo to vlastne píšem, lebo admin musí mať štatistiku, kde ľudia najčastejšie chodia, kde klikajú, čo navštevujú a ako dlho sa tam zdržia, teda možno sa kruto mýlim.
  • 26. júla 2015 20:24:23 CEST
    Mne nezobrazuje fotky v mojich vlastnych albumoch. Ked prezeram album niekoho ineho ,tam to ide. Odstrani sa tato chyba v novom webe,? Diky za odp.
    • Moderator
    • 33 posts
    26. júla 2015 14:02:08 CEST
    Samozřejmě stránka bude, ale upřímně nedokáži odhadnout přesný čas, ono vytvořit fungující menší sociální síť stoji dost času a i nemálo financí a upřímně musím uznat že jsem byl v celku optimista ohledně času který jsem uváděl a tedy nezbývá než počkat.
  • 26. júla 2015 1:05:26 CEST
    Mojmu pc je trápne preto sa zložil,
    Vzdávam hold že prežil záručnu dobu o 1 mesiac
    Odpočívaj v pokoji
    Amen,
  • 25. júla 2015 21:41:09 CEST
    takže Tvůj první příspěvek na diskuzi je stěžování si, že není nový web? Není Ti ani trochu trapně?
  • 25. júla 2015 21:39:20 CEST
    Admin pre 4 mesiacmi pisal, ze uz sa robi na novom webe...

Posledna informacia tu je stara 2 mesiace...

A jedine co sa za tu dobu zmenilo je, ze na stranke pribudla vsade reklama.

Admin, ako to teda je s touto strankou a slubovanymi zmenami?
  • 1. júla 2015 20:53:01 CEST
    No mne sa stratil celý posratý Windows7 z pc kurva už mesiac sa nevie ten idiot opraviť vyčistiť a reštartovať vždy skončí v polovici debil,,
    Ešte mu dávam tento týžden poslednu možnosť inak pojde za pár ečok do výpredaja,
  • 1. júla 2015 16:51:37 CEST
    To sa ti strati na dalsi den.
  • 1. júla 2015 13:54:54 CEST
    uzivatelka mi poslala postu a potom bolo konto zmazane. cize posta nejde otvorit a v zahlavi otravne blika obalocka.

Cislo ticketu mi poslite do posty. na skore vybavenie mojej staznosti sa vobre tesim
  • 24. júna 2015 14:39:21 CEST
    Čo či čo,,?,,
  • 24. júna 2015 13:03:26 CEST
    Nejake refresh infosky admin?
  • 11. júna 2015 21:08:30 CEST
    Už to ide
  • 11. júna 2015 20:50:50 CEST
    to je karma, už aj na teba prišlo skús niekde vpravo hore na lište alebo aj vpravo dole, či nemáš niekde pop up nadpis, alebo nejakú správu takú, prípadne ikonku červený krúžok prečiarknutý. asi máš zapnutý pop up blocker a nechce ti preto otvoriť poštu. ale možno to je niečo iné.
  • 11. júna 2015 20:41:22 CEST
    Bliká mi obálka, ale nedá sa otvoriť
  • 11. júna 2015 20:40:29 CEST
    vyskúšam ti napísať...poslala som a dalo mi info že bola odoslaná
  • 11. júna 2015 20:34:10 CEST
    Dotaz idú vám súkromné správy???
  • 29. mája 2015 1:24:51 CEST
    Tiež nemusíš hned včetko vykecať naraz,, ,,
    Mohol si si to rozložiť postupne a s citom to dávkovať tak ako sa na starešinov patrím diplomaticky,postupne,nie ako corwin kua čo mi to šlohne rovno cez ksicht,n ,
    No mohol som mať aspon hmlistu nádej o pokeci pod hviezdami s vesmírnou rebelkou a takto už ani tá nádej len ak tak v buducom živote, ,
    No len aby vtedy ona nebola antilopa a ja lev a je aj po platonickej nádeji zostane z nej len neplatonické žrádlo,,,divočinu neoklameš,,
  • 28. mája 2015 22:58:46 CEST
    kľud, v tvojom veku by si sa nemal takto rozčuľovať, škodí to pleti, aj krvnému tlaku. viem, viem. máš super kondíciu, si zachovalý, málo jazdený, nemáš ešte pretočený tachometer a a sex máš kedy sa ti chce. toho toho roku sa ti nechcelo ešte vôbec
  • 28. mája 2015 22:50:39 CEST
    Starý chruno,,?,,
    konkretizuj ty mladé trdlo kua,,,
    Odkedy má sex vekové limity do prdele práce,,
    Jedine by bolo selektovať mladých zajacov do 35 bez kondičky ktorým vyliesť z auta do garáže sa rovná výkonu na pokraji nervovofyzickéhokolapsu obehovej sustavy jedinca,
  • 28. mája 2015 21:36:22 CEST
    prstujem