Forums » Nekategorizováno

Informace o novem webu

• 28. mája 2015 20:57:39 CEST
    bolo by fajn, keby sa dalo filtrovať užívateľov a ich príspevky by sa nezobrazovali konkrétnemu človekovi. napr. viem, že som tu nič múdre nenapísal, tak ma všetci dajú do filtra a neuvidia, čo píšem. tým by sa tu všetky tie staré štruktúry, ktoré si pamätajú dubčeka vrátili, resp. by nehundrali ako bolo kedysi dobre a teraz je zle

napadá ma ešte vip funkcia, alebo platená funkcia, aby nikto nevidel, koho profil špehujem. akože nejde o mňa, ale iným to možno prekáža

keď sa tu bude dať prstovať, tak by bolo fajn, keby prstovať mohli len prihlásení, teda nie všetci a keby aj zobrazilo, kto ľúbi najviac prstovať.

zoznamka by mala byť ináč urobená. oddeliť skutočne zoznamku, kde si starý chruňo hľadá nejakú nešťastnicu s cieľom na ňu vyliezť ako gerlachovský štít a skutočne platené služby.

mal by tu byť nejaký MOD (moderátor), ktorý by dohliadal na fórum, aby sa písalo k veci, zrozumiteľne, argumentovalo sa logicky, aby si tu ľudia nenadávali a pod. mala by to byť osoba dôveryhodná, inteligentná, dobre vyzerajúca, so všeobecným prehľadom, uznávaná doma aj v zahraničí, teda navrhujem na túto funkciu seba

rýchlo sa ma pýtajte čo chcete vedieť, kým mám hlavu plnú nápadov, to vždy keď zjem celú kokosovú roládu na večer
  • 28. mája 2015 16:38:26 CEST
    mne by skor chýbal poriadny search (podla uzivatela, podla frazy, v konkretnom vlakne a pod)

prípadne uz spominane moderovane forum a este k tomu aj info ci si uzivatel precital moju spravu alebo nie. (teda aspon ja neviem o tom ze by sa to dalo zistit)
    • Moderator
    • 33 posts
    28. mája 2015 16:35:44 CEST
    Ano, tuhle možnost samozřejmě plánujeme a né pouze u fotek ale také u příspěvků ve foru či komentářů u fotek apod :-)
  • 28. mája 2015 8:24:34 CEST
    Ako teraz pozeram fotky, este by na novom webe mohol byt "like" ked sa mi niektora fotka paci...
  • 5. apríla 2015 2:56:39 CEST
    Jasne
    Najprv si očisti program od sairaitu a vírusov čo kradnu sukromné dáta za roky s tým nikto nič nerobí,potom je oprávnené predpokladať že to niekomu náramne vyhovuje šmírovať tu ,
    • Moderator
    • 33 posts
    4. apríla 2015 20:40:45 CEST
    Pořád pracujeme na designu a snažíme se dokončit zadání pro programátora.. Přidávám další kousíček z nového webu:

Na webu bude možnost zaregistrování služeb Domin, Subin a Switch do speciální kategorie kde mohou uvést všechny informace, fotografie, videa a mnoho jiného. V tomto profilu budou moct být zobrazeny komentáře lidí kteří služeb využili. Taktéž majiteli vytvořeného profilu přidělíme speciální místnost v chatu a speciální soukromé vlákno ve foru kde uživatelé mohou s Dominou, Subinou či Switch komunikovat.

Taktéž bude možnost vytvořit profil SM studia.

Jedna z výhod VIP účtu: Snažíme se najít vhodného dodavatele BDSM výrobků díky kterým bychom rádi každému VIP členovi nabídly % slevu na všechny výrobky. Samozřejmě nenadceněné oproti ostatním obchodům a tím pádem po slevě nejlevnější na slovenském trhu.

Pokud máte nějaké připomínky či nápady neváhejte sem do vlákna kdykoli napsat..
  • 24. marca 2015 9:59:37 CET
    Prestan sem pliest tvoj biznis,bud tak laskavy, to nikoho nezaujima. Admin tu nepredava ziaden tovar.
  • 24. marca 2015 9:55:27 CET
    Poprosím venovať sa mojmu vláknu založenému na počesť blaváckemu oštinohovi,,,
  • 24. marca 2015 9:51:16 CET
    Čítaj čo píšem ja nie čo píše admin,keby si chcela tovar odomna musela by si poslať kompletné doklady aj ked kupuješ cez net,no a to čakám teraz na nový zákon,tam ti už ani to nebude stačiť ale plus posudok psychologa overený notárom ,
    Lenže to sa týka iba určitého tivaru / a nepatria tam iba zbrane aj drahé kovy a chránené veci zákonom/,,kde teba ako predajcu zavru za zneužitie udajov,na to sa vedie kniha,atd,
    Tu nech si to admin rieši ako uzná za vhodné
    HOWG
  • 24. marca 2015 9:46:03 CET
    od té doby co tě znám, také ne
  • 24. marca 2015 9:17:22 CET
    Jak niektori uzivatelia prezivaju buduci prerod tejto web page.
    • 9 posts
    24. marca 2015 8:59:03 CET
    môže byť
  • 24. marca 2015 8:57:19 CET
    Humoresky :D
    • 9 posts
    24. marca 2015 8:53:14 CET
    rada čítaš tragikomedie ??
  • 24. marca 2015 8:50:11 CET
    No daj,porovname si kto ma vacsi :D
  • 24. marca 2015 8:42:25 CET
    Nikdy nevies
    • 9 posts
    24. marca 2015 8:40:04 CET
    aj tak z toho ništ nebude...
    • 9 posts
    24. marca 2015 8:38:19 CET
    a výpis z úctu by si nechcela???
  • 24. marca 2015 8:27:31 CET
    Ockovacie preukazy uz nie su

Nech si urobia Vip zoznamku......kde bude vstup Len nad 18 s registraciou a inde nech neotravuju
  • 24. marca 2015 8:22:53 CET
    Aj prijem zdokladovany a zeny vysetrenie od gynekologa a muzi od vtakologa.
    • 9 posts
    24. marca 2015 8:21:09 CET
    to je nápad...
    a slobodný potvrdenie o tom že sú naozaj slobodný.
    ženatý/vydate sobasny list,
    rozvedený právoplatný rozsudok,
    kto má deti,rodné listy a očkovacie preukazy...
  • 24. marca 2015 7:52:27 CET
    A rodny list by ste nechceli notarom overeny????
    uz to trochu prehanate......
  • 24. marca 2015 6:22:20 CET
    Prestante prosim vasimi scestnymi navrhmi robit z tejto web page nieco svetaborne. Na tejto stranke je nutne urobit tolko vizualnych a technickych veci,ze sa vam ani nesniva.
  • 24. marca 2015 6:18:53 CET
    Mne pride scestne a maximalne smiesne posielat fotokopiu mojho OP adminovi akejkolvek stranky,este k tomu takehoto typu.
    Bud isiel vas mozog na dovolenku,alebo vam uz dal totalne zbohom.
    Existuje mega top stranok,ale rozhodne si admin neuzurpuje pravo na fotokopie OP.
  • 24. marca 2015 6:08:04 CET
    To neni riesenie,nutit ludi,aby ti prisli na nejaku autorizacnu party,len aby mali fotku a este k tomu autorizovanu.. Nech vam s tymi party veselkami az tak nehrabe,lebo pomaly tu budeme mat party uz aj kvoli trivialnostiam. A okrem toho,uvedom si,ze ne kazdemu by bolo po voli mat tu vycapenu svoju foto tvare, ci uz zo sukromneho,alebo ineho dovodu.