28. mája 2015 20:57:39 CEST
bolo by fajn, keby sa dalo filtrovať užívateľov a ich príspevky by sa nezobrazovali konkrétnemu človekovi. napr. viem, že som tu nič múdre nenapísal, tak ma všetci dajú do filtra a neuvidia, čo píšem. tým by sa tu všetky tie staré štruktúry, ktoré si pamätajú dubčeka vrátili, resp. by nehundrali ako bolo kedysi dobre a teraz je zle
napadá ma ešte vip funkcia, alebo platená funkcia, aby nikto nevidel, koho profil špehujem. akože nejde o mňa, ale iným to možno prekáža
keď sa tu bude dať prstovať, tak by bolo fajn, keby prstovať mohli len prihlásení, teda nie všetci a keby aj zobrazilo, kto ľúbi najviac prstovať.
zoznamka by mala byť ináč urobená. oddeliť skutočne zoznamku, kde si starý chruňo hľadá nejakú nešťastnicu s cieľom na ňu vyliezť ako gerlachovský štít a skutočne platené služby.
mal by tu byť nejaký MOD (moderátor), ktorý by dohliadal na fórum, aby sa písalo k veci, zrozumiteľne, argumentovalo sa logicky, aby si tu ľudia nenadávali a pod. mala by to byť osoba dôveryhodná, inteligentná, dobre vyzerajúca, so všeobecným prehľadom, uznávaná doma aj v zahraničí, teda navrhujem na túto funkciu seba
rýchlo sa ma pýtajte čo chcete vedieť, kým mám hlavu plnú nápadov, to vždy keď zjem celú kokosovú roládu na večer