Forums » Nekategorizováno

symbol BDSM

• 24. marca 2015 14:34:50 CET
    tak som dnes na toto narazila celkom ma to pobavilo kedze symbol BDSM triskelion je aj na zozname symbolov extremistickych skupin :D , ktore vydalo ministerstvo slovenskej republiky ..takze pozor na to :D :D
  • 26. marca 2015 22:55:16 CET
    Heej a vystupil z neho vysoký blondák či krpatý ryšavý trpajzlík,,?,,
    Ked prišlo ku mne Ufo vystupila v obtiahnutom overale dlhonohá ceckatá dlhovlasá blondína s jedným okom,modrým, druhým zeleným a uprostred dole mala červený semafor,,,
  • 26. marca 2015 22:22:10 CET
    Prislo po mna ufo.
  • 26. marca 2015 22:11:34 CET
    toho se nezbavis.jsi to prostě ty
  • 26. marca 2015 21:33:25 CET
    Dievčatá,,ale no,,nechajte tak nejaké symboly niečoho,to potrebuju puberťáci ísť za nejakým symbolom,vyškatuľkovať si svoje JA a napodobnovať,tolko vecí tu už bolom rockové sexsymboly a každý chcel byť ako oni,atd,
    To aký človek je je v jeho vnutri v jeho charizme nie výzore,výzor klame je to iba obálka,podstata človeka je v jeho vnutri,,žiaľ málokomu sa tam podarí prepracovať a tak posudzuju podľa obalového zovnajšku a tomu čo vidia nie toho čo by mohli vidieť keby chceli
    A posudzovať podľa veku tak to je uplne od cesty,,to by bolo až priveľmi zložité,aspon u mna,tak isto ako prapodstata záujmu o bdsm,kedy,?,atd,
    To by bolo na veeeeeeľmi dlho,
  • 26. marca 2015 20:50:47 CET
    ja by som ho chcela aj vidieť...že či je ako Marilyn Manson symbol fetishistov alebo ako asi vyzerá bdsm sexsymbol
  • 26. marca 2015 20:30:50 CET
    ..ale souhlasí to ,nebo ne?
  • 26. marca 2015 20:17:20 CET
    Nemusíš mi lichotiť Prahu milujem aj bez toho,, ,
    Nezabudnuteľné veci počas posobenia na hrade a okolí,počas služieb ešte za socíku,,
  • 26. marca 2015 19:17:45 CET
    největší Bdsm a sex symbol této doby jsi ty.fakt.
  • 26. marca 2015 14:01:28 CET
    Však vidíš ako ťa jago povzbudzuje,, ,
    Je celý nadšený ked sa do mna niekto pustí,tak mu neber šťastie zo zábavy,tým že prestaneš písať,, ,
    zvykaj si na náš trocha uletený životno vyjadrovací štýl,,,
  • 26. marca 2015 13:42:02 CET
    Teraz neviem či nemám palivo v motore ale ja som nechcel vyskakovať z okna,preto som ti to opísal tým štýlom,čo by bolo keby,
    Prečo by si sem nepísala,toto je spolok cvokov takže uplne v pohode,neviem nič o čínskej burze ani strednom veku,zrejme si si niečo zle preložila,
    Ak si nepochopila prirovnanie s tortou,,smola a hrušky,
    Nikdy sa nehádam s debilom po dvoch vetách by si nás mohli pomýliť./ to bolo iba prirovnanie,nikoho nemenujem,/,
  • 26. marca 2015 13:13:36 CET
    Pekne si to napisala ano toto sa stava. Kazdy ma svoj styl ci uz si to uvedomuje alebo nie
    • 9 posts
    26. marca 2015 12:55:55 CET
    Myslim si, ze cast informacii bola nespravne interpretovana (sposobene rozdielnym stylom komunikacie) na oboch stranach . Holt obcas sa stava :-)a treba to brat s humorom ;-). Prajem vsetkym pekny dnik
    • 9 posts
    26. marca 2015 12:25:44 CET
  • 26. marca 2015 12:13:55 CET
    Ale coby si si nemohla pisat veci ake aj ty chces
  • 26. marca 2015 11:46:00 CET
    Urcite nechcem zasahovat do elity vas vynimocnych normalnych a tiez vas nechcem utlacat do sukromnych sprav. Kludne si tu polemizujte aj o cinskej burze takze nemaj strach, urcite ma to neurazi. Neviem co sem pleties schody a ceresne a tiez neviem preco by som mala skoncit na voziku a v blazninci. To su trosku silne slova nemyslis? Akoze ds je len pre ludi stredneho veku co maju polovicu zivota za sebou? Tak to pardooooon. A neviem co tu motas moje sadomaso chutky, toto je forum o historii, nikto tu ds ako take nespominal. Jedine na co som chcela upozornit bol fakt, ze veci nie su len cierne a biele. Ale kazdy sa asi tesi zo zivota inak.

Existuje teoria ktora hovori nezacat sa hadat s debilom, pretoze zrazi na svoju uroven a potom porazi skusenostami. A to nechcem riskovat.
  • 26. marca 2015 7:53:36 CET
    Keby si ma poznala tak vieš že som stále trvalý optimistický pesimik s pekným až nostalgickým zameraním na všetko krásne v živote a teším sa z každého dna ake skurvené veci mi zasa hodí pod nohy s ktorých mi je na blítí,tiež mám radšej odložený bokom zásobník s 2 nábojmi ak by.som sa na 1x netrafil
    Dufam že ho nebudem musieť použiť ale človek nikdy nevie,
    Milujem hory,lesy,luky,vodu,zvieratá/ okrem tých v hlave / ,
    Z tej duše mám rád svojich nepriateľov tak ako oni mna a nenastavujem im druhé líce,,
  • 26. marca 2015 7:20:44 CET
    Ak nebývaš veľmi vysoko tak si nepomožeš akurát si skrášliš zvyšok života sedením na vozíku, ,,
    Aj také maličkosti ako sebazničenie si treba dobre pripraviť,tráviť pár mesiacov na rehabilitácii a potom v blázinci by.sa ti asi veľmi nepáčilo,,?,,či máš sadomaso chuťky,,?,,tak pozom si správne to tu je bdsm,,
    Ked chceš mier musíš sa pripravovať na vojnu
    Džingischán,

• 26. marca 2015 7:14:43 CET
    ,,
    Ok tak radšej tých pár normálnych čo beru život taký aký je si bude písať sukromné SS.?,,
    neuraz sa thela to nie,mali sme tu rozumné psychologické aj historické vlákna ktoré samozrejme dutohlavec zmazal,dufam že zasa zmaže aj toto a zasa už po x krát otvorím nové vlákno kde sa preberaju normálne veci,
    Bdsm je jarná čerešna položená na 3 poschodovej torte zaliatej šľahačkou,,
    A ku nej idu tie schodíky hovoriace si život,no a my sme na tých schodíkoch a tu čerešničku máme na zábavu pomimo,
  • 26. marca 2015 0:26:43 CET
    a nie ? Prepac, nedalo mi to . Prajem ti krasnu noc a vlhke sny
  • 26. marca 2015 0:19:02 CET
    No jo. Zachran sa kto mozes, vsetci umrieme.
  • 26. marca 2015 0:00:37 CET
    Kazdy mame na vyber :-), ci zatvarat oci pred realitou alebo ju akceptovat a zit s nou...
  • 25. marca 2015 23:52:03 CET
    Tvoje prispevky su plne stastia, radosti, lasky, optimizmu a nadeje. Uz dlho som nemala chut vyskocit von zavretym oknom.
  • 25. marca 2015 23:29:12 CET
    Ja som nenarážal na proroctvá,viem čo myslíš,
    Aj keby sme vzali dajme tomu iba Nostradamove centurie nikam sa nedostaneme pretože tí akože odborníci vyložia ich význam až potom ked sa niečo stane,možno naozaj videl buducnosť ale zašifroval ju tak že za 450 rokov to nikto nerozluskol,
    Tu ide práve o to že ako Usa začali bombami rozsievat demokraciu a zabíjať nevinných ľudí,vyrobili si sami potenciálnych teroristov a teraz sa im to vracia vo veľkom,
    Už 7 rok su prípravy na Veľku vojnu,je iba otázkou času komu prepne,ked jadrové zbrane maju aj štáty ktoré nie su zazmluvnené medzinárodnými dohodami o ich použití,/Izrael,Anglicko,India,Korea?,Čína,atd,/,
    no a robit si nádeje na pokorenie ruského medveda silou je utopia 1článok ustavy Ruska = v prípade utoku na Rusko použijeme Všetky možnosti obrany,jadrové nevynímajuc,!!!./ a sily budu vyrovnané,a možme hľadať staré autá ktoré budu schopné jazdiť,pretože každé novšie ako 18 rokov bude v prdeli s elektronikou,
  • 25. marca 2015 21:28:53 CET
    Suhlasim s Gandalfom,ze dejiny sa opakuju a pripravy na vojnu prebiehaju (tento stav moze to trvat este par dni, tyzdnov, rokov...)...ale dnes pri nasej technickej vyspelosti, staci aby niekomu uplne preplo (Putin, Kim Čong-un, ...) a za par sekund/minut tu mozno nie je uz ani Zem...
  • 25. marca 2015 20:08:06 CET
    ale, nič také sa nestane. Strašili s rokom 2000 aj s rokom 2012 a život ide tak, ako aj predtým