Forums » Nekategorizováno

symbol BDSM

• 25. marca 2015 19:24:22 CET
    Až také uletené tie filmy neboli až na tie závery,pretože skutočne v Texase žil ropný milionár Jones ktorý celý život hľadal artefakty a Ssaci sa veľmi zaujímali o všeličo,filmy boli na 70% jeho zážitky,už mal povolené vykopávky pod chrámovou horou k arche zmluvy ked pred 4 rokmi umrel,našiel veľmi veľa vecí čo boli popisované v biblii,škoda,
    Nedávny film o jantárovej komnate čo ukradli SS rusom,to je čistá scifi,ptetože po toľkých rokoch by už bola totálne zničená,nech by bola akokolvek uskladnená,
    Rusi aj tak po 60 rokoch dokončili kompletnu repliku jantárovej komnaty,no trvalo to ale jantár nerastie ako jablká na.strome, ,plus tie miliony perál a drahokamov okolo lemov v rohoch,,,
    • 5 posts
    25. marca 2015 19:11:39 CET
    K Adolfovi či bol chorý,,?,,no mesiac dozadu sa mi dostali do ruk fotky a spisy o Adolgovi za 1vojny,a zápisky jeho kamaráta čo bol stále s ním,vtedy nosil čierne husté dlhé fuzy,rok pred koncom vojny zažil a prežil chemický utok,vtedy ná pár týždnov oslepol a na izbe ked hľadel z okna a stále vravel,= za všetko zlé možu židia a špinavé národy,slovanov treba zabiť ako židov alebo vysťahovat za Volynu,
    A to bolo potom ako zlyhal v bordeli,
    Je tam toho viac,toto je v skratke,takže drbať ku začalo sučastne z chémiou aj bordelom, ,,
    No dejiny sa opakuju a chystá sa daľšia vojna,,ale teraz ma to už akosi neserie lebo po nej už žiadne iné nebudu,
    • 5 posts
    25. marca 2015 19:06:44 CET
    Gandalf a čo mi vieš povedať o Thule society? To súvisí s tými symbolmi nejako? Boli to blázni, no...
    sirael a Gandalf ďakujem za pokec
    • 5 posts
    25. marca 2015 19:00:04 CET
    Radšej knihu = Ráno kuzelníkov = tam je to rozobraté lepšie po psychologickej stránke,budem oponovať,áno masa ľudí sa dá ľahšie manipulovať ako jedinec ale práve v tomto sa veci v Nemecku líšia od iného sveta,je to tam rozobraté,,detto je to to isté ako su teraz zmanipulovaní bežní ukrajinci a veria že za všetko možu tí zlí rusi aproxioma toho čo Adolf ktorý zvaľoval vinu na iné národy a štáty,
    Všetky vojny maju svoje základy v ľudskej debilite,
    • 2 posts
    25. marca 2015 12:32:46 CET
    Odpovede na tvoje otazky by si mozno nasla v knihe Mein Kampf .
    Vseobecne plati, ze cim je ludom po socialnej a ekonomickej stranke horsie, tym su lahsie manipulovatelny...ak ma dotycny charizmu a jeho myslienky alebo vizie oslovia cast populacie, tak stadovy efekt sa prejavi... Aktualny priklad socialnej manipulacie (stadoveho efektu) ...bolo vidno aj pri nedavnom referende, kde bola zmanipulovana dost velka cast populacie...
  • 25. marca 2015 11:13:31 CET
    Bez do pice s tou karmou,prosim ta.
  • 25. marca 2015 11:10:33 CET
    Co sa tyka AH myslis ze bol chory a veril tomu alebo len dobre vedel ze ludia tej doby tomu uveria a pojdu za nim ako stado? A historia sa zvykne opakovat. Vsetko sa da takto zneuzit. Vsade sa najdu ludia ktori tuzia po.moci a snazia sa ziskat vplyv. Az sa clovek cuduje komu sa to podari ale ved treba mat vlastnu hlavu a vlastny pohlad na svet
  • 25. marca 2015 10:04:00 CET
    Akurát čítam historické veci ohľadne SS a Adolfa,doteraz neviem nájsť dovod toho kde skrsla v tej chorej hlave myšlienka že Arijci su vyvolený národ a prapovod maju v Tibete,mám tu fotky ako ss premeriavaju veľkosť a sumernosť tvári obyvateľov Tibetu,
    Ked k tomu pripojím nedávno objavené fašistické bunkre a pevnosti v Argentinskom pralese,tak už su fakt pochybnosti či Adolf v klude nedožil tam a zasa nechal v Berlíne dvojníka,
    Nebolo by to 1x ved atentátov na neho bolo spáchaných neurekom,takže vždy pošli jeho dvojníci,nie je možné vyjsť živý z bunkra kde vám pri nohách jebne 10 kg výbušniny,
    No ale to sa už nedozvieme,ľudia pomreli čo to vedeli a vzali si to zo sebou,,
    Škoda že musím byt doma rád by som hľadal v tých novoobjavených pevnostiach SS,
  • 25. marca 2015 9:52:42 CET
    Hej MORS lenže tých normálnych čo su tu si nevážite a robíte si z nich piču,,tak to je to staré aký požič taký vrať,,a to je karma to sa vracia nazad,
  • 25. marca 2015 9:50:35 CET
    No slobodomurársky symbol nie je iba jeden,je to odstupnované podľa tried a podľa toho sa aj členovia poznávaju,su tam rozličné insignie,
    Kružidlo,pravítko,guľa,trojuholník,murárske náradia,pologuľa s číslicami,stupajuce schody,kruh,Slnko,skosená pyramída so znakom oka nad pyramídou,staroegyptského boha RE,,starý symbol zobrazený aj na 1 dolárovej bankovke USA,atd,
    Málokto vie že zakladajuci členovia USA,a signatári podpisujuci listinu nezávislosti boli všetci členovia slobodomurárskej odnože lože z Londýna
  • 25. marca 2015 9:16:44 CET
    Taktiez to my zeny mozme povedat o muzoch.
    Ze len psychopati sa na nas tuna lepia. A nelen tu vlastne.
  • 25. marca 2015 8:56:26 CET
    Dobre ze to nie je slobodomurarsky symbol :-D
  • 25. marca 2015 0:22:59 CET
    Veru tak,ako vidno prišla dáma s levom v znaku takže inteligencia vrodená,spojená so Slnkom,šťastím a životom plným prekvapení,iduca pevne za svojím cieľom,nevyhýba sa prekážkam,netrpí depresiami,problémy rieši rázne,blbcom sa vyhýba,ked to nepomože uzemní ich,
    ,
    Škoda že nebola v tomto vesmíre ked som vstupoval do rozbehnutého kolotoča života a chcel som sa usadiť,,
    Smola,teraz nám zostali už iba zakomplexované,psychicky narušené napodobeniny ženského rodu,,
  • 25. marca 2015 0:08:08 CET
    Suhlasim, vacsina ludi ani nevie ze hakovy kriz je upravenym zrkadlovym obrazom pôvodného hinduistického znaku pre stastie. Vsetci to automaticky pokladaju za znak A.H.
  • 24. marca 2015 23:47:12 CET
    Asi tak a ak to niekto ešte nevie Tibetská vlajka nie je tá ktoru teraz oficálne vystavuju,skuste si nájst orginál vlajku Tibetu ešte pred Čínskou genocídou a v každom rohu su svastické znaky ktoré tak pekne prevzal Adolf,preto sa vystavuje len druhá vlajka ktorá sa používala len pri určitých výročiach ale nebola oficiálnou vlajkou štátu,
    Vdaka Adolfovi sa takto doslova dokurvila celá historia a decká v škoke ani nevedia čo v skutočnosti symboly znamenali,povedia im su to rasistické a fašistické symboly a to je všetko,
    Smutné,
  • 24. marca 2015 22:39:53 CET
    ...asi vsetky svoje symboly fasisti popreberali zo starych civilizacii. Aj napr.taky fasisticky pravotocivy hakenkrajc prebrali z budhizmu, znaci silu a inteligenciu. V hinduizme zas znaci slnko a jas. Takze same pekne veci.
  • 24. marca 2015 21:39:29 CET
    Preto milujem niektorých ľudí ked ma tu hned označia za blud a podobne,bez toho aby sa najprv pýtali na realitu života nie to čo si kto myslí,,
    Proto nikomu nič nemám ani female,len je dosť smutné hned hodnotiť podľa domnienok.atd,
  • 24. marca 2015 21:14:39 CET
    No vidíš sama si si odpísala už chápete,SS je symbol fašizmu a nikoho nezaujíma že 5000 rokov dozadu je vytesaný na kameni čo vykopali aj v Holíči a.stoji tam pri detskom ihrisku a.aby to niekto nezneužil tak ho zakopali meter do zeme oproti plánu aby.sa tie symboly skryli a hore trčí len zvyšok balvanu kde.su vyrazené znaky Slovanského boha Peruna,
    A áno aj s tým tričkom máš tiež pravdu keby sa mi chcelo hrabat v minulosti tak ti nájdem čísla spisov kde boli mladí odsudení s pokutou a podmienkou za nosenie takých symbolov a triká si kupili v riadnej predajni hudobnín ako doplnok k hevymetalovým cd,
    To isté ako určité čislice na tričkách v určitom poradí su vyhodnotené ako rasistické a fašistické ak o tom neviete,su to Hitletove dátumy smrti a narodenia,
    Takže aj ked Vám to oficiálne nikto nepovie hned Vás má kriminálka pod dohľadom,
    Kto chce preberať podrobnosti musí príst ku mne,hocikto koho hlbšie zaujímaju takéto veci je u mna vítaný,
    Historiou a ezoterikou sa zaoberám už cez 35 rokov,
  • 24. marca 2015 21:12:10 CET
    Presne pre ten dovod som sa pytala co je k tomu symbolu napisane. Moze tam byt viacero verzii.
  • 24. marca 2015 21:03:21 CET
    Ja sa s vami nejdem hádať historiu viem možno lepšie ako hocikto kto je tu,
    Tu nejde o to čo si myslím,dievčatá,ja som Vám popísal čo je realita nechápete,?,policajti v celej unii dostali knihy so symbolmi ktoré boli vyhodnotené ako extrémistické znaky a vobec ich nezaujíma že polovica z nich su historické symboly.svastiky zo slovanských a germánskych čias,
    Chápete ten rozdiel,?,oni nie su historici ich to nezaujíma,kebyže mámvo vás doveru dám vám tč toho kamoša a možte.sa ho opýtať osobne teraz má dom a robí iné veci v Devinskej N,Vsi,je historik a trt mu to bolo platné,
    ,oni su zákon s ty musíš čušať zaplatiť pokutu a trpiet podmienku,
    Dakujem za pochopenie,citoval som podľa čoho sa policajti riadia už chápete,?,
  • 24. marca 2015 15:34:40 CET
    "Je jedným z najuzivanejsich motivov keltskeho umenia ako symbol....nechce sa mi to prepisovat skopirovat to nejde cele ...ale v zavere je to ze nacisti prevzali tento keltsky symbol ako insigniu pre waffen ss divizu zlozenu z belgickych (keltskych) dobrovolnikov
  • 24. marca 2015 15:28:11 CET
    ....zaujima ma konkretny popis v sponinanej publikacii nie ucebnica dejepisu
  • 24. marca 2015 15:26:50 CET
    thela1 G to dobre popisal :D
    G ty nemas pravdu to co pises je nezmysel okrem toho ze niekto ma niekde umiestneny tento symbol skumaju aj okolnosti ..ako chces mi povedat ak si nejaka babicka kupi tricko v sekaci s jednou zo znaciek co su oznacene ako propagujuce extremizmus ze ju za to zatknu ..cisty blud
  • 24. marca 2015 15:23:29 CET
    Devočka = svastika = propagácia fašizmu,komunizmu,atd,, su to zakázané symboly a ak chceš vedieť prečo tak šup do škoky a učiť sa dejiny,
  • 24. marca 2015 15:12:32 CET
    Nevies nahodou co bolo v popise? Cim je tato skupina extremistov nebezpecna pre spolocnost?