17. februára 2005 14:20:09 CET
ahojte,
Zdraví Vás ponyboy z Čech
No, o tuto hru se zajímám již tak dobré 3 roky a na internetu jsem probrouzdal už ledacos, včetně zahraničních serverů a yahoo groups.- ráj všech úchyláků jako jsme my
- pokud o yahoo groups nic nevíte, nevíte o co přicházíte
. Možná koníky hodně zklamu, ale za celou tu dobu jsem prakticky (snad jen s výjimkou 2 starších dam, co se mi na inzerát přihlásily a přímo tvrdily, že by je hra na poníka vzrušovala (ale z realizace nakonec sešlo) - a to těch inzerátů v nejrůznějších rafinovaných podobách podávám po 3 roky mraky,
tak za celou tu dobu jsem neslyšel nebo nečetl o tom, že by nějaká žena v ČR (na Slovensku si myslím, že ta situace bude neméně prekérní) přiznala, že ji tato pěkná hra vzrušuje (s výjimkou ponynek samozřejmě, jež chtějí však žel bohu být na druhé straně sedla a profi domin - které "vzrušuje" všechno, za co jim tvrdě zaplatíte
. Zároveň u nás v ČR není obecně známa ani jedna osoba něžného pohlaví, která by toto, samozřejmě mimo těch jmenovaných výjimek,toto vůbec, kdy provozovala (mýlím - li se, budu rád vyveden z omylu)
Co se týče zahraničí, tam již občas dokonce i výjmečně dojde k tomu, že se k této úchylce nějaká žena přizná (např. na forech německých serverů riding-cult.de a fetish-film.production.ch, ale pak máte vidět ten mumraj okolo ni (těch podlézavých nabídek v odpovědi na její příspěvek od mnoha frustrovaných a bezprizorních ponyboyů
)
Co se týče těch yahoo groups - jsem členem asi 10ti nebo 15ti klubů s tematikou ponyplay nebo ridingcult. V listu členů je poměr mužů a žen asi tak 10:1, ostatně jako v podstatě ve šech skupinách s tematikou různých variací femdom. Z těchto žen je však mnoho lesbiček nebo ponynek, popř. domin na světové profi - úrovni, přesto se tu však občas vyskytne v osobním profilu některých dam (a srdce koníka zaplesá), mezi koníčky např. takové záležitosti jako např. používání svého manžela jako koně, a nejde zcela zjevně o případ profi dominy.
Takže obecně - dámu, která by si chtěla zajezdit nebo si to alespoň přiznala a chtěla to realizovat, tu aby člověk opravdu pohledal