11. augusta 2006 16:01:16 CEST
Všichni se tu zajímáme o ponyplay nebo nám to něco říká, ale každého z nás na tom přitahuje trochu něco jiného. Kromě toho, že někdo si to rád užívá z pozice jezdce a někdo z pozice ponyho, je tu ještě spousta dalších rozdílných rolí a aspektů, které nás na tom přitahují. Pokud se týká mně, tak já vnímám ponyplay převážně jako bdsm techniku a to tu nejlepší, protože vztah - jezdec (jezdkyně) a pony (ponynka) - nádherně postihuje podstatu bdsm vztahu. Člověk v pozici top zde má suba naprosto ve své moci (uzda, bičík, sedí na něm pevně) a sub cítí každým pohybem celé tělo svého Dom..., každý jeho příkaz, pohyb a navíc ho může pobavit jízdou, a to až do svého úplného vyčerpání. Nejvíce mně na tom asi vzrušuje to, že mohu na sobě cítit jezdkyni celou její vahou. Proto mám rád i příbuzné techniky jako facesitting nebo humanfurniture. Jelikož jsem dolňák a potrpím si na nožky (footfetish, footworship) tak i z tohoto pohledu mě ponyplay láká, neboť poník si během jízdy může třepotajících se nožek své jezdkyně užít víc než dost - je s nimi permanentně v úzkém kontaktu:) Uzda - představuje bondage a bičík spanking. Takže jsou tu zahrnuty naráz defacto všechny bdsm techniky, které mám rád . Upřednostňuji, když aktéři ponyplay jsou oba nazí nebo spoře oděni, přinejmenším bottom. Tato hra má kromě zábavné stránky a stránky dominance a submisivity, pro mě i velmi silný erotický podtext (tento aspekt u mně v ponyplay vlastně převažuje). Narozdíl od spousty jiných koníkářů mě tolik nepřitahuje a nevzrušuje celkový fetiš, který je s tím spojený - mluva plná koňských a jezdeckých termínů - a veškerá technika která patří k jezdectví. Tento faktor je pro mě jen čistě doplňující a dokreslující. Podstatný je pro mě ten kontakt dvou těl - sezení jezdkyně na těle svého suba, čemuž jízda ještě dodává ty správné grády. Vzrušují mě např. i videa s ponygirls, ale jenom pokud na nich jezdec plně sedí. Show ponyplay mi vůbec nic neříká (i když ponynkám to tam může slušet:))a to ani v rámci femdom. Myslím, že většina lidí však ponyplay vidí buď jako zvrhlou úchylku nebo prostě jako nevinnou zábavu, která pro ně nemá žádný erotický nebo bdsm podtext. Jak vnímáte ponyplay vy? Co vás na tom nejvíc přitahuje?