7. mája 2015 9:03:23 CEST
Tento spor vznikol na zmazanom príspevku a nejednoznačných informáciách a teraz už len živý vášne, ktoré nikomu neprospievajú.
Môj názor:
Miculienka:- Povedala si svoje a ďalej to už nechaj tak. Zostaň dámou a nezapadaj do plytkostí všedného dňa.
Queer: - Keď si zmazal omylom príspevok, mal si zostať chlapom a poukázať na to spolu s ospravedlnením, verejne novou správou vo vlákne. Alebo ako ma to tu naučila (aj keď ja príspevky nemažem),jedna Dáma, poslať dotknutým osobám súkromnú správu.
- Ako chceš získavať nových ľudí, keď sa poriadne nestaráš o tých zákazníkov, ktorí tam už chodia? Ja som na DeeSke nebol, no vo vlákne som čítal, že nechceš poriadne vypočuť ľudí a že sa Ti to vypomstí.
- Existuje príslovie: Náš zákazník - náš pán. A Ty vlastne si obchodník a tak by si mal vedieť, že žiaden spor so zákazníkom, či už existujúcim, alebo potenciálnym Tvojmu obchodu neprospeje! Ak treba niekoho "schladiť", alebo vylúčiť, sprav to tak, aby to bola vôľa zakazníkov, a až potom tvrdo zakroč.
- Niekedy menej, býva viac. Najmä ak to menej je kvalitatívne lepšie, ako tá silená kvantita.