Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO PÁRTY

• 25. marca 2015 2:47:44 CET
    28.3.2015 /sobota / od 22:00 do 05:00 DeeSka - BDSM DISCO PÁRTY v Bratislavskom KC Grange
  • 9. mája 2015 8:39:08 CEST
    Ešte koľko vlákien o stupiditách mienia narobiť blaváci,,,?,,
    Hroza ani hlava ani riť ,,,,
  • 8. mája 2015 18:56:28 CEST
    Ked si sa dal na odpovedanie, tiez mam par otazok. Kedy je vpravo ? Preco bol Hitler ? Preco padne natrety chlieb tou natretou stranou dolu ?
  • 8. mája 2015 15:15:35 CEST
    zajtra v kc grange https://www.facebook.com/events/848168201920146/
  • 8. mája 2015 11:26:59 CEST
    • 2 posts
    8. mája 2015 11:23:38 CEST
    Ano, nevieme sa dohodnut. Ano, ceny niesu adekvatne. Ano, uz nebudu workshopy v KC Grange a Bondage Escape je zatial posledna planovana akcia. Samozrejme radi prideme na ine akcie a muciaren je pre nas k diapozicii tak tam pojdeme obcas na santenie.
    Nie, ceny sa nemenia, nepodarilo sa nam dohodnut zatial ani na dotovanom napojaku. Nie, nemame ine priestory, zatial... Nie, aj keby sme mali odist veci v muciarni ostanu. Nie, nemame prehlad o tom kolko je najom muciarne.
    Mal tu este niekto nejaku otazku?
  • 8. mája 2015 10:12:39 CEST
    Keby si čítal aj druhých nie len seba tak ti to musí v gebuli zapáliť že to nie je MORS ,lenže zbytočne,,u teba platí istá veta,
    Boja sa ťa trafiť aj skalou do hlavy že zbytočne iba zničia tu skalu,,
  • 8. mája 2015 4:11:14 CEST
    dal som nejake aktualne fotky z muciarne na fcb: https://www.facebook.com/groups/deeska/ a na pokeci najde aj video z kc grange http://pokec.azet.sk/klub/deeska-pokecovo-tanecno-akcna-party-pre-bdsm-komunitu?i9=52a1b341a111
  • 8. mája 2015 4:01:21 CEST
    kukol som tvoj profil a v podstate som pochopil tvoje spravanie voci mne....
  • 8. mája 2015 2:40:10 CEST
    Nie, sklamem ta,niesom ta dotycna. Dufam,ze to prezijes,pan podnikatel.
    Vacsieho hlupaka ,ako ty, som tu za ten kratky cas nezazila. Si tu hotova atrakcia. Len tak dalej ;)
  • 8. mája 2015 0:54:36 CEST
    DeeSka EASY v sobotu v KC Grange... prineste si dobru naladu, plavky do bazena a nieco pod zub - uz nevarime... PS: v muciarni pribudla klada a kriz...
  • 8. mája 2015 0:31:55 CEST
    este raz k zmazaniu: mile rad ten zmazany prispevok napisem este raz! nenapisal som tam nic za cim by som si nestal.... a ak sa ma niekto ospravedlnovat tak ludia co tu taraju bludy! ak ma niekto nejaky problem nech mi to laskavo povie na akcii... A OTAZOCKA KTO JE MICULIENKA? hmmm MORS??? alebo niekto podobny? PS: pokracujte v ohovarani aby sem uz vobec nik nechodil a ked jedneho dna zrusim akcie lebo tu uz nik nebude chodit tak si spomeniete aky ste mohli mat fajn club...
  • 7. mája 2015 9:13:11 CEST
    skutočne je všetko kolo deesiek a mučiarne v KC v poriadku?
    nerýpem len sa pýtam...
    stačí jasná jednoslovná odpoveď ale ak chce sa vyjadriť niekto obšírnejšie tak má priestor...
  • 7. mája 2015 9:10:44 CEST
    Crazybill

Nech je plytky Queer,jemu to ide.
    Ma volne pole ;)
    • 4 posts
    7. mája 2015 9:03:23 CEST
    Tento spor vznikol na zmazanom príspevku a nejednoznačných informáciách a teraz už len živý vášne, ktoré nikomu neprospievajú.

Môj názor:

Miculienka:- Povedala si svoje a ďalej to už nechaj tak. Zostaň dámou a nezapadaj do plytkostí všedného dňa.

Queer: - Keď si zmazal omylom príspevok, mal si zostať chlapom a poukázať na to spolu s ospravedlnením, verejne novou správou vo vlákne. Alebo ako ma to tu naučila (aj keď ja príspevky nemažem),jedna Dáma, poslať dotknutým osobám súkromnú správu.
    - Ako chceš získavať nových ľudí, keď sa poriadne nestaráš o tých zákazníkov, ktorí tam už chodia? Ja som na DeeSke nebol, no vo vlákne som čítal, že nechceš poriadne vypočuť ľudí a že sa Ti to vypomstí.
    - Existuje príslovie: Náš zákazník - náš pán. A Ty vlastne si obchodník a tak by si mal vedieť, že žiaden spor so zákazníkom, či už existujúcim, alebo potenciálnym Tvojmu obchodu neprospeje! Ak treba niekoho "schladiť", alebo vylúčiť, sprav to tak, aby to bola vôľa zakazníkov, a až potom tvrdo zakroč.
    - Niekedy menej, býva viac. Najmä ak to menej je kvalitatívne lepšie, ako tá silená kvantita.
    • 4 posts
    7. mája 2015 8:49:52 CEST
    Musím súhlasiť s veľkou časťou čo si napísala ,tvrdiť že ceny sú porovnateľné s ostatnými klubmi no neviem ,boli sme vo Viedni v klube kde len vstupn bolo 36€ a za jedno víno a nealko sme dali 11€ a vôbec mi to nevadilo lebo to bola špičková dskova akcia a určite pôjdem zase ,za kvalitu ľudia určite dajú peniaze, mne to len prišlo celé nedokončené a nedomyslene a okram Charis som nezachytila žeby sa tam dialo niečo tak načo tam chodiť veľa ľudí workshopy Envy nezaujímaju
  • 7. mája 2015 7:14:07 CEST
    Bola si tam?
    Miesto: uplne v pohode v sukromi sa da povedat, parkovanie perfektne.
    Majitel: bezproblemovy,
    Jedlo: vzdy dobre :) mne sa to takto paci.
    Napojak: ten je hrozny :D ale to je velmi rychlo napravitelna zalezitost. Vino sa da aj lacnejsie a lepsie zohnat a niektore ceny boli trosku nad.
    Priestory: na takuto akciu ako stvorene! Naposledy aom tam bola na Lady Charis narodeninach a bola perfektna atmosfera :)

Mozno by bolo zaujimave dotiahnut tam hosti so zvucnymi menami. A ti nech robia workshopy a akcie... len to musi majitel podniku. Nie Envy v cudzom podniku. To je uz take... spoliehas sa na inych. Nic proti Envy. Ale nie vsetci sa stotoznuju s ich clenmi, myslienkami a podobne. Mal by si to vziat do vlastnnych ruk... miesto super, ten podnik by mal byt "nestranny" .... nech tam su akcie Envy. V pohode... ale na druhu sobotu tam skus pozvat Leona, Kardinala, Izuala.... neviem koho.... budu si ta navzdy spajat s Envy... tot moj nazor.

Ti co tam neboli este...
  • 7. mája 2015 4:28:36 CEST
    Queer,
    Alebo tam rob gay party.
  • 6. mája 2015 22:29:33 CEST
    Pretože je 2 - 3
  • 6. mája 2015 21:10:54 CEST
    moja draha ak sa nudis zaloz si vlakno a kludne tam poskytuj podnikatelske poradenstvo... laskavo tu netaraj bludy... vsetci mudri ako radio len si polozme otazku preco takmer nikto nic nerobí? preco nik neotvoril bdsm club ked je to taka ryza?
  • 6. mája 2015 20:57:56 CEST
    Queer,
    Prosim ta, tak sa venuj tym oslavam,svadbam a vecierkom a nie bdsm diskotekam atd.
    Namiesto muciarne si tam mal urobit vinnu pivnicu. Neviem naco si sa hrnul do bdsm akcii,bola vidina zisku? Kapanek si sa preratal.
    Nabuduce od nas neskemri o radu,lebo si ich tu dostal ako maku a jedine na co si sa zmohol,bolo mazanie tvojich prispevkov a kritika.
  • 6. mája 2015 20:54:12 CEST
    Ved to je to mudrovanie, vsetci sme mudri ako radio jerevan. Ale prax je o niecom inom.
  • 6. mája 2015 20:26:10 CEST
    My vsetci sme naslovovzati odbornici v mudrovani. Pokojne nas poziadaj o radu aj nabuduce, my ti hned dokazeme aki sme odbornici a ty ... !
  • 6. mája 2015 20:13:20 CEST
    Očuj dojdi do tej dedinskej krčmy,neviem aké krčmy.a ceny myslíš z blaváckych chát máme vyšší príjem z daní ako celá BB,/ cez 11 milionov/,takže čo je krčma neviem,také nepoznám,krčma v horách teda 12 krčiem má 5 hviezdičiek nad vchodom,sauny ,wellnes,masážne salony ,bazény,cross dráhu v lete aj v zime,5 rančov s programom,19 lyžiarskych vlekov a stálu klientelu pretože si ich nevyženieme hned prvý rok cenami a obsluhou teda neobsluhou,takže tu máme od motorskárskych zrazov z čiech až po stále rodinné klany z Austrálie stále plné,
    No ale zbytočne liat vody do deravého vedra,
  • 6. mája 2015 20:05:39 CEST
    mila moja ked tu budem chciet podnikat tak tu nepotrebujem rady a uz vobec nie od teba. mam tu dost ponuk na svadby oslavy a vecierky ktore su dobre platene.... za takmer 5 rokov som nikomu mimo lgbt komunitu tu neposkytol priestori aj napriek viac ako slusnym ponukam... a prispevok bol o tom ako to tu zlepsit aby sa deesky vylepsili a nie ako viac zarobiť
    • 5 posts
    6. mája 2015 19:57:07 CEST
    Ehm, prečo píšeš o ryžovaní mne a nie tomu človeku, čo to napísal?

Ešte raz ti zopakujem jednoduchú vec, na ktorú som sa pýtal. Máš na diskotéke provnatelne kvalitnú ponuku zábavy, obsluhy ako kluby v Bratislave, s ktorými by si rád porovnával ceny?
    To, že ludia sa baví vďaka sebe a nie vdaka akciam, ktoré tam ponúkaš(tak ako tu už zopár ludí spomenulo) do tej porovnatelnej zábavy nepočítaj. ,-)

Vieš, existuje také malé porekadlo: " Za málo muziky pýta veľa peniazí."

Netvrdím, že to je tvoj prípad, ale podla tvojich posledných reakcií, mi to tak začína pripadať.