Forums » Nekategorizováno

Pokeca o dominach

• 26. marca 2015 23:53:14 CET
    Povidejme....
  • 4. apríla 2015 10:07:15 CEST
  • 4. apríla 2015 10:05:06 CEST
    Country ide paráda,nové skladby iáááiááá,,už len laso a kone chýbaju,,miáááá,
    Bože také kraviny pušťať dookola ešte aj na Veľku noc,
    Kokot sused,narazil si puberťáčku tak mu jebe v gebuli,čo čakať od bývalého lampasgumáka,,
    Pušťa cez den,raz mu drbalo v noci ,slušne som ho upozornil,nič,tak ked vystrčil hlavu z okna dostal šľachu vedrom zo studenou vodou,ked mi budil malu,,
    Asi pochopil lebo letelo aj to vedro,
  • 4. apríla 2015 9:54:50 CEST
    Ja ťa chápem čo píšeš ja som to tiež nepotreboval kým nezačalo blbnuť počasie a vypadávat signál cez víkendy ked ťa práve prebiju takéto routery a tebe sa nič nedá načítať,všetko ide pomaly a x krát nič,
    Preto mi vyhovuje ked mi načíta napr,noviny a potom si ich večer prečítam,
    To s tou priateľkou ešte ku mne nedorazilo takže som mimo obraz,
    Off,
    Telky už nechcem kde to dám nemám gumenné steny,,
  • 4. apríla 2015 9:49:40 CEST
    Teraz si mi dal kua ťažku otázku,čo stál chleba,,?,,,
    Hm,,popravde už fakt neviem,
    Ale pár km za hranicou bol fantastický motorest
    Vyprážaný syr so šunkou,omeleta,šalát,polievka,koláčiky,vyprážané rezne,bohovský čaj aj káva,
    Servis z ubytkom a jedno komplet menu ma vtedy vyšlo na 4,30,-,
    Za 3 dni bol vyplatený cesťák za 36,-
    Preto ak som dorazil pred polnocou tak som auto vždy skryl bud do dvora akebo hory ,zaliezol spať a vytiahol až na daľší den,
  • 4. apríla 2015 1:02:22 CEST
    Je pravda, existuje aj tzv.cestovna simka, vola sa travel sim, sa mi zda, ze na slovensku ju predava firma sim-sim. Ale este som sa nezaujimal, asi sa zacnem. Blahozelam k novej priatelke !!!
  • 4. apríla 2015 0:42:29 CEST
    Plati sa vzdy za objem dát, teda za mnozstvo, nie za cas....Za tvojich cias tirakovania stál chlieb kolko???? Ja nepotrebujem byt pripojeny za 5000 eur!!! Kua, vsetko najlepsie k....!! Novemu televizoru.
  • 3. apríla 2015 23:44:23 CEST
    Za 20 ečok je neobmedzená dátová na mesiac v celej EU,
    Ale už sa do toho nejdem miešať,
    Vlados nepochopil ten markantný rozdiel,ale neva,,
    Ok
    Chcete byť on line net vždy a všade,?,
    automatický navádzací satelitný systém s netovým serverom,samostatné navádzanie na všetky satelity kdekoľvek,kedykoľvek,aj za jazdy,
    Made in France Telstar,
    4789,-eur

• 3. apríla 2015 23:32:46 CEST
    Ak sa dobre pamätám z mojich nemeckých čias,tak v Aldi majú päť giga za tú cenu
  • 3. apríla 2015 23:29:32 CEST
    Super,len tá blond na hlave mi hapruje,,,skúsim,či nemám zatiahnutú ručnú,,,nerozumel som z toho ani bé
  • 3. apríla 2015 22:04:24 CEST
    Kua, ale aj ten router potrebuje data nacitat, a ci ich nacitava sekundu, alebo minutu, furt su to data. Ja si na tablete zapinam datove prenosy len ked potrebujem. Inak vsetko najlepsie k novemu roku.!!!
  • 3. apríla 2015 21:47:30 CEST
    No ved do toho rotra si vložiš dátovu kartu a iba ked potrebuješ net tak sa ti zapne a šetrí ti peniaze rýchlosťou prenosu dát,
    Vravím nie je to väčšie ako bežné mobily ,má vlastný zdroj,plus pamäť,plus xyz prípojných možností cez blutko,
    Šofér živnostník si cez to ovláda a zálohuje všetko,lebo vytlačíš blok cez tlačiaren zálohuješ si druhy na diaľku doma v tlačiarni,a xyz možností k tomu,virtuálna registračka všetko,
  • 3. apríla 2015 21:41:32 CEST
    Je to vec pohľadu ten prenosný wifi je ako mobilný telefon a výhoda je v tom že oproti tej istej karte čo si dáš do tabletu alebo pc cez 3/4g usb,alebo mobil,
    Má 150x vyššiu prenosovu rýchlosť
    Čiže v konečnom dosledku ušetríš pretože ti za sekundu načíta dáta a čo je hlavné konkrétny server si uloži do vlastnej pamäte a tým ti šetrí čas a dáta a ty čítaš noviny alebo dominu dáta nenačitáva má to všetko v pamäti,ušetríš 4 násobne oproti 3g tabletom,zapne dáta len pri tvojom odoslaní do siete,
    Ja mám tiež 3g aj 4g ale v tablete a pc mi to nezvýši rýchlosť
    Ale pomocou toho prenosného srandistu som uplne inde,aj ked vypadne siet mám načítané všetky noviny a v klude možem čitať,
    Ale je každého vec čomu dá prednosť,ja veľmi nemám chuť čakať pol hodinu kým mi niečo spustí a načíta,
    Čas je vzácny,
  • 3. apríla 2015 20:47:19 CEST
    Ide o cenu, ale aj praktickost. Naco vlacit wifi router, ked sa pripajam jednou vecou a na tu router nepotrebujem. A router potrebuje tiez zaplatit data. Najlepsie je tablet alebo notebook s datovou kartou napriamo. Tak vsetko najlepsie aj k meninam.
  • 3. apríla 2015 19:54:59 CEST
    Myslíš cez kartu ?,dá sa aj prenosným routerom na sim kartu vytvoríš si v kabine vlastnu wifi sieť a máš pokoj napichneš sa tabletom,mobilom,pc ,je to na nabíjacie aku výdrž 10 Hodín,uplne stačí na jedno nabitie a dobiješ z autozásuvky,
    Má to výhodu že si možeš kupit samostatnu dátovu kartu a tu dať do routra a ,používaš iba ked potrebuješ,
    Je aj univerzal karta čo ide v celej EU,
    Prepáčte že som vám do tej diskusie vliezol,chcel som iba pomocť,
  • 3. apríla 2015 19:12:58 CEST
    Kupujem si datove baliky, 500 mega stoji 15 euro. Chalani si tiez kupuju nemecke karty, stoji to polovicu, ale pripoja sa len v nemecku.
  • 3. apríla 2015 19:05:43 CEST
    Prosim Ťa ako riešiš pripojenie na net vonku?
  • 3. apríla 2015 9:55:13 CEST
    ,,
    Idem urobiť zemiakový šalát a bude pokoj stromček už mám osvietený,,
    Vianoce možu pokračovať,,
  • 3. apríla 2015 9:51:47 CEST
    ej veru sever mi opäť unikol a to ma asi štve viac ako tá noha..o týždeň som mala letieť no druhý pokus tiež nevyšiel ale ja sa tam raz dostanem ..neviem kedy ale dostanem
  • 3. apríla 2015 9:48:18 CEST
    Ajaj kua to som nevedel,to že si spadla hej ake že sa to až tak podarilo,,ojojoj,
    Jasne že som nezabudol len som myslel že si už užívaš krásy severu,,
    No ako vidím zo severu si užívaž iba belobu sádry,, ,
    Fuj to je hnusné na sprostom miesten ešte po 3 rokoch som cítil pichanie v členku a to bol dávno zrastený,
    Doktor = to už nič nenarobíte tak sa to zrástlo,
    Hééééj,?,a to sa nemože zrásť normálne,,?,
    teraz už nie to vtedy ked sa zlomil ho zle fixovali,
    Ahaaaa,,tak o hodinu ma už sádrovali nanovo,,,poprosil som kamaráta aby mi zlomil členok nanovo kálačkou na drevo tupou stranou,
    No a je klud chodím v pohode,
    Doktor potom odišiel z chirurgie radšej na záchranku,lebo to nebolo 1x čo som mu kadečo takéto narobil,
  • 3. apríla 2015 9:37:56 CEST
    si milý že si na mňa občas spomenieš...ďakujem za to...nohu som si však zlomila na poškodených schodoch...zvrtla sa mi pod starým uvolneným betonom na už aj tak veľmi poškodených schodoch a prásk kotník veď vieš kde..v pixe..prasklo a bola som hned na kolenách ...chýbajú ti moje bodky za slovíčkami však?
  • 3. apríla 2015 9:24:50 CEST
    Ja viem chudatko,m ,nič dobré,,domlátit sa pádom,, ,
    Nech sa to čo najlepšie zrehabilituje,,
    /Ono my sme si tak trichu iba usierali z orgazmusa,takže si mi prišla na rozum ked si tak fajn ťukala ako špion ked šifruje,,, /
  • 3. apríla 2015 9:06:22 CEST
    ja som mala pokazený medzerník a to je niečo iné ako má Vlados..už mám dlho novú klávesnicu ale ja mám zasa pokazenú nohu takže som tu pomenej
  • 3. apríla 2015 2:11:21 CEST
    Ee neviem,mna to nijak nezaujímalo ani som sa o to nestaral,ani manuál nečítal,,len ked mi zaplnilo pamäť tak mi to samé naskočilo a presunulo subory fuč,,a potom opísalo čo urobilo,,
    Ľahké veci nechávam ťažkým strojom,
  • 3. apríla 2015 2:08:23 CEST
    Ja idem namazať tágo,naleštiť gule,zapáliť sviečky,ozdobiť stromček,
    Vánoce vánoce pricházejí,,,,bláblá,
    Snehu tu mám viac ako v decembri,,
    - 10 možu sa vleky nanovo spustiť,, ,
    Zem je prdeli,užime si kým sa dá,,
    Kým nepríde doba ľadová,,
  • 3. apríla 2015 1:06:29 CEST
    najmúdrejší faraon.