13. apríla 2015 22:12:02 CEST
Je škoda, že takmer nikto si tu zmysluplne nevypĺňa profil v časti "Kto som".
Myslím si, že to o človeku povie oveľa viac, ako údaje o preferovaných praktikách v časti "Základné info". Je pre mňa nepodstatné vedieť či ma niekto rád masky, odďalovanie orgazmov či ponyplay. Pre mňa je dôležité vidieť, ako dokážeš odprezentovať svoje "ja".
Sú tu samozrejme výnimky, a to je výborné. Jediná výhoda je taká, že sa dá takto aspoň efektívne a rýchlo selektovať. Ale nerozumiem, prečo mnohí neprídu na to, že ak si vyplnia profil, budú pôsobiť dôveryhodnejšie a tak sa im zvyšujú šance.
19. apríla 2015 15:05:50 CEST
Ozaj daduľ,?,
šunky su ako na tom,?,,ešte vždy chromé,,?/,
19. apríla 2015 14:59:14 CEST
to jsem kamionista.sice bez auta ale zbytek sedí
19. apríla 2015 14:56:31 CEST
Kamionistom sa zda, ze su najmudrejsi, v podstate je to pravda, lebo medved. Tiez mame najvacsie auta.
19. apríla 2015 14:45:17 CEST
aha.pardón. chyba mé intuice a subjektivního názoru založených na nedostatečných vědomostech
19. apríla 2015 14:41:37 CEST
...ja som kamionista, ja mozem.
19. apríla 2015 14:39:05 CEST
no tak vidíš, tak co blbneš
19. apríla 2015 14:37:48 CEST
Nadradzujem poznanie inych doveryhodnych osob založenych na osobnom poznani pred osobnou intuiciou a subjektivnym nazorom zalozenym na nedostatocnych vedomostiach.
19. apríla 2015 14:34:57 CEST
to je běžný postup každého rodiče.založte spolek...a nemusíš do knihovny
19. apríla 2015 14:32:05 CEST
Hviezdou budem na hajzli,
Dožieram po malej kým spí 3 denné zvyšky,bez rozdielu tam otvorený jogurt,syr,keksy,výživa,kinder vajce,mliečna čákoláda,zvyšok uhoriek,trocha čalamády zvyšok francuzskej horčiče,dva suché rožky,niečo čo sa podobá na salám ale už to pomaly vyrastá spod stola kam to spadlo,tvarohový kus koláča,na to zvyšok kečupu a tatársku,,
Bože to bude zážitok,
19. apríla 2015 14:31:31 CEST
těší mne dědo vševědo.máte nějaký rozlišovací znak...číslo písmeno apod?
19. apríla 2015 14:28:31 CEST
to je ta absurdita, na kterou poukazuji. To co si ty myslíš, není vždy většinový(nebo skupinový) názor, jak rád prezentuješ.
Mýlíš se, mé názory nejsou vždy správné.Jsou prostě takové jaké jsou,ale jsou moje a nemám potřebu zvyšovat jejich váhu slovy...i ostatní si to myslí.A máš pravdu, nemusím vidět všechny úhly pohledu a díky tomu mít zkreslený pohled na věc, ale je na tobě, abys mi to objasnil a seznámil mne s tvojí pravdou.Místo toho se však jen snížíš k výrokum o mé nedospělosti, neschopnosti aj. A to néní objasnění.
Samozřejmě, můj den bude přijemný.