Forums » Nekategorizováno

Zmysel profilu

• 16. apríla 2015 13:01:48 CEST
    Povinne vyplnený profil,
    Vrátane
    Čísla topánok,váhy pri narodení,krvnej skupiny,veľkosti uší,nosa očí,podprdy,korzetu,pohlavného hodokvasu,čísla domu,poschodia,bytu,
    Telefonického kontaktu,bankového konta,
    Prvého štychu v grupensexe,počet partnerov,
    Typ auta špz,,dovolenková destinácia,,
    Typy používaných umelákov,veľkosť a typ mazacieho oleja,,
    Počet a typ domácich zvierat,oblubená reštaurácia,bar,striptízový club,bordel,
    Obchodné centrum,parfééém,typ oblečenia,
    Pri dentistoch sklony k sado maso a druh použitého náradia,
    Dakujem,
  • 16. apríla 2015 11:46:42 CEST
    P.S.: Ak by mal každý povinne vyplnený celý profil (a basta), potom netrvám na percentuálnom vyjadrení vyplnenia profilu.
  • 16. apríla 2015 11:33:45 CEST
    No však. Keby si mala v profile vyplnené kde pracuješ, koľko máš súrodencov, aký si mala priemer známok v škole, čo rada čítač, kde sa cítiš najradšej atď atď ...potom by som sa nemusel pýtať a profil by splnil to čo mal.
  • 16. apríla 2015 11:29:55 CEST
    Ak si to budeš želať....

......a budú Ti chýbať otcovské rady.
  • 16. apríla 2015 11:26:27 CEST
    I Ty mi napíšeš? :)
    Jinak jasné, je to všude stejné.
  • 16. apríla 2015 11:25:15 CEST
    nie som učiteľka...treba sa vratiť k profilu vlakno
  • 16. apríla 2015 11:22:56 CEST
    Myslím,že ako mladej žene ti budú vypisovať aj keď tam napíšeš, že nikoho nehľadáš.
  • 16. apríla 2015 11:19:48 CEST
    Aj keby si bola učiteľka nespravím to a mám na to dobré dôvody.
    1, mám okolo seba množstvo učiteľov a hlavne učiteliek a zatiaľ ešte vidím.

Aj keď niekedy bez tej bielej paličky to ide veľmi ťažko.

2, Počúval som debaty keď sa chceli stať štátnymi zamestnancami, a pretože aj pamäť slúži aspoň tak ako oči tak N I E É É É !!!!!
  • 16. apríla 2015 11:16:14 CEST
    Zatím se rozkoukávám.
    Je lepší si vyplnit profil, nebo pak píše mnoho otravů jako jinde?
  • 16. apríla 2015 11:10:10 CEST
    bolo by pekne od teba sa učiteľom za tie prázdniny ospravedlniť
  • 16. apríla 2015 11:06:57 CEST
    Veď hej. Najťažšie to majú cez prázdniny, voľné hodiny na prípravu....

Ak si ale predstavím, že ako učiteľ by som mal mať minimálne troch takých ako som ja sám, potom som nič nepovedal. Veru nie.
  • 16. apríla 2015 11:02:26 CEST
    ani sa nedivím učitelia to majú sakra náročné
  • 16. apríla 2015 10:54:21 CEST
    Opakovanie matka múdrosti Dadulka.
    Ja som ale byť učiteľom nikdy nechcel.
  • 16. apríla 2015 10:40:46 CEST
    nieje to stale to isté dokola? alebo sa to zdá len mne?
  • 16. apríla 2015 10:35:38 CEST
    Požád jsi neodpověděl na otázku, v čem vidíš ten přínos těch procent.
    Ať už pro sebe nebo pro jinécp se chtějí seznámit. :)
  • 16. apríla 2015 10:05:58 CEST
    Nepísal som to konkrétne na moju osobu. Keď skončia moje zdravotné obmedzenia a budem môcť chodiť von do lesa, bicyklovať a na stretávky s priateľmi, nebudem mať toľko času na PC a už dupľom na tento web.

Písal som to podľa toho, ako by to mohlo byť dobré pre druhých, najmä pre mladších a hľadajúcich.

Niekto tu písal v tom zmysle, že každá vyplnená rubrika, každé slovíčko navyše čo to vypovie o jeho majiteľovi.
    Toto je obdobné. Užívateľov na Domine je veľa a verím, že toto číslo (zvlášť na nových stránkach) ešte narastie. Spolu s ďalšími identifikačnými znakmi ktoré by boli na prvý pohľad k dispozícii sa dá lepšie posudzovať daný jedinec. Napríklad, ak nemám vyplnený profil (plus ďalší identifikačný znak o ktorom zatiaľ nehovorím), potom je oveľa menej pravdepodobné, že mojím prvoradým cieľom je osobné zoznámenie sa.
    Tak isto by to bolo výhodou v prehľadových zoznamoch, kde by nebolo možné ukazovať celý profil.

• 16. apríla 2015 8:43:06 CEST
    Ja mam profil,hik! Ty mas profil,hik!
  • 16. apríla 2015 0:19:43 CEST
    Amen
    Počuli sme slová padajuce z neba ako manna,alebo skor zostrelená straka,,
  • 15. apríla 2015 23:16:30 CEST
    Je to debata, ktera nema reseni a pritom uz je davno vyresena. Je totiz kazdeho svoboda co si do profilu zaznamena, jestli lze nebo rika pravdu. Tak samo je na kazdem jakou dava profilu dulezitost, jestli odpovi nebo napise radeji nevyplnenemu profilu nebo profilu ktery je vyplneny na 100%.
    Tady mit ten profil vyplneny nemusis a je to tak spravne, protoze je to kazdeho svobodna vule .
  • 15. apríla 2015 22:35:30 CEST
    Vím co jsi napsal a proto se ptám,co to pro tebe má za pozitivní vliv když jsi pro?
    Možná mi jen uniká.Neber to jako útok.
  • 15. apríla 2015 21:47:19 CEST
    Napísal som že to nie je zlá vec, nie že je to niečo dôležité. Tzn. je to ďalší nepriamy identifikačný znak podľa ktorého poznávam toho druhého. Pre mňa osobne je nepodstatný, ale niekto chce mať ten prehľad hneď. Ak by to vo všeobecnosti ľudia nechceli, nebolo by to na niektorých zoznamkách.

Čo sa týka kopírovania facebooku súhlasím, že by to bola asi tá najhoršia cesta a že treba sa najprv spoznávať a až potom žiadať o možnosť priateľstva. Myslím, že by sa to dalo dokonca riešiť aj softvérovo.
  • 15. apríla 2015 21:33:12 CEST
    Zajtra pošlem návrhy.
  • 15. apríla 2015 21:00:45 CEST
    No vidíš a mna naučili starí pardáli že nato vymysleli štuple do uší a handru cez hlavu ako staré babky,
    Ja som to inovoval vatou namočenou v alpe a indiánskou čelenkou a tak som chrápal pri ceste,pravda je že som také hovno počul že keby ma boli ukradli aj z autom tak ani to nepočujem
  • 15. apríla 2015 20:39:02 CEST
    To sedi, vcera som bol v noci nedaleko Milána. Skoro som pojebal 15 vykon, tak som si splnil odveky sen. Som musel prespat na sos placi rovno na dialnici. To bolo vzruso, pocuvat rutiace sa nakladaky celu noc, som bol hore hadam polovicu noci.
  • 15. apríla 2015 20:36:39 CEST
    Ale len niekedy,dnes som urobil skrinu na mieru do spálne,,zaujímavá skutočnosť robiť všetko jednou rukou a ešte ľavou,,ale sused bol v pohode 3 metrovu finsku osb dosku mi zložil pod okno,takže som to rezal na dvore,,a poskladal v spálni,
    malá ju už vyskušala teraz má zodratu celu ľavu stranu na líci,jazvu a plece čo zletela dole,kde nemože čert pošle ju,