15. apríla 2015 13:49:35 CEST
....profil ta tak moze usmernit co sa tyka trebars veku,pri niektorych nikoch sa musim pozriet o ake pohlavie ide:-))a to je tak vsetko. Myslim si,ze je naivne mysliet si,ze tam valna vacsina uvadza pravdu. Muzi,ktori tu hladaju zabavu si zmenia vsetky udaje,aby boli nevystopovatelni a po skusenostiach,ktore tu mam,by som sa uprimne divila,ak by ten zbytok uvadzal o sebe pravdu. Nikdy nevies kto,kedy a preco moze udaje o tebe zneuzit. Pises,ze dokazes ludi odhadnut po par vetach. Neviem co o nich dokazes zistit...ja tak akurat podla pravopisu a stylizacie znamku zo slovenskeho jazyka a este tak ci mi pise subik ,alebo dominant. Takze bez urazky...nevies odhadnut nic viac. A to je bez stretnutia,realnej debaty ozaj velmi malo...nemyslis?...a este si dovolim dat ti jednu radu.....ludia niekedy ziju spolu cele roky a absolutne sa neodhadnu a netusia o sebe kopec veci. Myslim si aj ja,ze este sa na svet divas cez hmlu iluzie a mladickej naivity. Tym ta nechcem urazit,ale dovod preco si zalozila toto vlakno ma v tom len utvrdil...prajem vela uspechov