Forums » Nekategorizováno

Zmysel profilu

• 15. apríla 2015 14:04:13 CEST
    Ještě je tu skupina,která jde jen po prožitku.taková nemá důvod nevyplnit to,co je a co chce.
  • 15. apríla 2015 13:50:59 CEST
    ale od Merkelovy překupuju marky a pašuju žvejkačky ze západu.
    Pošleš mi pohled?
  • 15. apríla 2015 13:49:35 CEST
    ....profil ta tak moze usmernit co sa tyka trebars veku,pri niektorych nikoch sa musim pozriet o ake pohlavie ide:-))a to je tak vsetko. Myslim si,ze je naivne mysliet si,ze tam valna vacsina uvadza pravdu. Muzi,ktori tu hladaju zabavu si zmenia vsetky udaje,aby boli nevystopovatelni a po skusenostiach,ktore tu mam,by som sa uprimne divila,ak by ten zbytok uvadzal o sebe pravdu. Nikdy nevies kto,kedy a preco moze udaje o tebe zneuzit. Pises,ze dokazes ludi odhadnut po par vetach. Neviem co o nich dokazes zistit...ja tak akurat podla pravopisu a stylizacie znamku zo slovenskeho jazyka a este tak ci mi pise subik ,alebo dominant. Takze bez urazky...nevies odhadnut nic viac. A to je bez stretnutia,realnej debaty ozaj velmi malo...nemyslis?...a este si dovolim dat ti jednu radu.....ludia niekedy ziju spolu cele roky a absolutne sa neodhadnu a netusia o sebe kopec veci. Myslim si aj ja,ze este sa na svet divas cez hmlu iluzie a mladickej naivity. Tym ta nechcem urazit,ale dovod preco si zalozila toto vlakno ma v tom len utvrdil...prajem vela uspechov
  • 15. apríla 2015 13:45:11 CEST
    ...hm, pozajtra budem v nemecku. A nehovor, ze si si kupila nemku !!!!
  • 15. apríla 2015 13:25:11 CEST
    Dělat se lepším můžeš protože máš čas přemýšlet a tvořit dílo k obrazu příjemce.Budu li te chtít vmanipulovat do svých představ a zpracovat abys dělala co jako "sub" chci,začnu samozřejmě prozkoumanim tvyho profilu. bude pak snadné,vypichovat tvoje preference za své a mohu dělat,jaká je to náhoda,že zbožňuji ten stejný žánr hudby. Ty pak ziskas snadno dojem,že jste jeden pro druhyho jak stvořeny.
  • 15. apríla 2015 13:12:19 CEST
    jsem si včera koupila a celou
  • 15. apríla 2015 13:11:07 CEST
    ....,tak predvcerom som bol vo francuzsku....
  • 15. apríla 2015 12:53:29 CEST
    Po dvou vetach ve vzkaz wc nemas ani zjistit o tom druhem ani ve mozna ani postavu natoz jaky clovek Ti ten vzkaz pise. Vzdyt vlados treba po mych dvoustovkach prispevku rikal ze mi neni 18 a nekdo si myslel ze ja a vmocitouhy jsme jedna osoba. Vzkaz a psani Ti o cloveku rekne jedine. A sice to co ten clovek chce aby si o nem tem druhy myslel.
  • 15. apríla 2015 12:47:04 CEST
    Vcera na florenci a dnes zase.
  • 15. apríla 2015 12:34:16 CEST
    .....tak.....vcera som bol v taliansku !
  • 15. apríla 2015 12:30:47 CEST
    Tam mám bankovní konto
  • 15. apríla 2015 12:20:14 CEST
    No a co, ja som teraz vo Svajciarsku .
  • 15. apríla 2015 11:53:00 CEST
    Jsem to, a žádné informace o skladbách tam nemám
  • 15. apríla 2015 11:49:28 CEST
    A kazda veci v profilu v ss nebo na diskuzi muze ohromne klamat a lhat.
  • 15. apríla 2015 11:48:26 CEST
    a kdo si tě zasluzi?
    Nevím teď co tedy úplně chceš?Chceš může,nebo chceš profil?S tím druhým asi moc legrace nebude.Pokud tě osloví někdo,někdo komu pro psaní zprávy zamrzl mozek,budeš o něm uvažovat,protože si vyplnil v profilu barvu očí?
    • 9 posts
    15. apríla 2015 11:44:47 CEST
    každé slovo,každá veta o človeku niečo prezradí....či už v profile,v ss,alebo tu vo fóre.
  • 15. apríla 2015 11:36:14 CEST
    Se projevuje opravdu jinak nez vypisovanim oblibenych skladeb na profilu.
  • 15. apríla 2015 11:29:39 CEST
    Tá submisivita dar - vzťah by sa dala chápať aj trochu inak ako píšeš, no s tým všetkým ostatným plne súhlasím. Aj na mňa to tak pôsobí.
  • 15. apríla 2015 10:41:46 CEST
    Múdre slová
  • 15. apríla 2015 9:35:41 CEST
    Mozno je to len moj nazor, uvazujem privelmi linearne.... Ale ma zato, ze informacie v profile maju byt strucne, klucove a jednoznacne, zbytok si necham na pripadne osobne stretnutie. Ak si mam o tebe urobit nazor, stacilo spomenut konkretny hudobny smer spolu so studiom. Informacie o konkretnych skladbach zavanaju vytahovanim, masirovanim ega a nadradzovanim.
  • 15. apríla 2015 9:33:54 CEST
    Tak mi potom vysvetli, svoju submisivitu povazujes za najvacsi dar, ale pritom ju povazujes za prirodzenu sucast vztahu. Nerozumiem tomu, bud jedno, alebo druhe.
    Myslim, ze vo svojom profile v snahe byt privelmi zaujimava si sa uplne zbytocne rozpisala o nepodstatnych veciach. A pritom si sa zamotala....
  • 15. apríla 2015 7:52:36 CEST
    Čo sú to ideály a ilúzie? To je veľmi subjektívne. Mám svoje hodnoty a tých sa neplánujem pustiť. A myslím, že dokážem človeka odhadnúť aj po pár vetách.
    A nemyslela som to tak, že teraz má mať každý slohovú prácu v profile, prirodzená selekcia musí byť :)

Jediné čo mi vadí je, že mi tu väčšinou píšu muži, ktorí si ma vôbec nezaslúžia a neviem odkiaľ berú tú naivitu, že im odpíšem keď do správy napíšu jednu/dve vety a v profile nemajú takmer nič. O Toto mi išlo...
  • 15. apríla 2015 7:33:14 CEST
    Mas v celku pravdu s tym profilom a zastavsm nazor, ze profil by vyplneny mal byt. Cely aj s preferenciami. Ulahcuje to prieskum trhu:)) osobne som prvy nikomu nenapisal ked nemal vyplneny profil.
    Ale na druhej strane mas 20 rokov v hlave prilis vela idealov a iluzii. Tie sa casom vytratia a pribudnu zivotne skusenosti. Potom budes vediet aj na zaklade par viet odhadnut cloveka na druhej strane. Osobne o sebe pisem velmi nerad a nie je to tym, ze by som nedokazal splodit slohovu pracu na tema JA a MOJE EGO. Ale skor preto, ze si myslim ze na hodnotenie mna ako osoby je tu moje okolie.
  • 14. apríla 2015 23:27:52 CEST
    Putina
  • 14. apríla 2015 23:20:54 CEST
    Jo?