Krivdis mi,řešili jsme,že by bylo zajímavější,kdyby mohli poznámky doplňovat jiní lidé.To není nechtěnné,ale podnětné.Byla bych rozhodně ... podnětná
Takže kdybys ho věděl,tak mi ho dáš ?však?
..neverila by si, ale ja svoje heslo sem nepoznam. Ano, prejednavali sme iste nechcene zmeny v profiloch, dôraz by som umiestnil na slove nechcene ! Takze aj je dobre, ze to heslo neviem, vsak.
edit
pevně doufám,že se nenechas zviklat názory na tvůj profil.O to víc,pokud argumentuje,že u něj vyvolává pocit,že daný člověk nic neví. Kde je tedy problém?u tvého profilu,nebo v jeho hlavě?Příště jeho ješitnosti bude vadit co?Jak se oblekas?Jmenujes?Chovas?
Sám si profil nevyplní,ale na ty ostatních je odborník plus znalec pocitů všech lidí
Presne o tom som pisal aj ja, ze to rozpisovanie mi pripada ako nadradzovanie. Lebo kazdy sa predsa vyzna v niečom, ale nebude to hned vyblakovat do sveta ako edit.
Ja nemám vyplnený profil a myslím si, že tvoj je naozaj trocha preplnený. Ak si nájdeš priateľa (čo Ti zo srdca želám), a ten bude hudobník potom budú na mieste aj jednotlivé časti tých skladieb. Zatiaľ to síce u niektorých osôb môže vyvolávať pocit (je to aj môj súkromný názor), ako by si im dávala najavo čo Ty všetko vieš a oni nevedia. Muži bývajú ješitní, viem to, vermi (som predsa muž ).
Cez to všetko si myslím, podľa Tvojich príspevkov, že by si mala ostať v prvom rade sama sebou. Ak si to tak cítila pri písaní, tak je to tak najsprávnejšie a možno práve to rozhodne u budúceho ....
Na Václaváku sa stretne syn z otcom / východniare/,= ta to ty synu,?,
=ta to ja tato,
A češi vedla nich = hele vole vypadaj jak my a samej skurvenej čínan,
Cap je cap a ako sa slušne nazve capica či čapica,,?,, ,
Tak ako východniari v Prahe
Starý číta = coca cola,pepsi cola,ccccc
Stará sa nasere a pýta sa starého,
A ja mám podľa teba čo,,?,,kecky či cecky,,?,,
Noo včera ma ukecali na to čo ide v reklame tá jablková hlava pri pulte,
Mal tam byť vraj alkohol,ale chutilo to ako nealko pivo a nejaká mix vinea,nič extra,chuť dobrá jemná ale skor pre puberťákov,
Kebyže sa chcem nadrbať čo nerobím tak,hrknem Vodku alebo JW,nech to stojí za to,
Zase daľšie vlákno v perdeli,
Byť adminom hltám jeden depresák oblbovak za druhým a zapíjam Strawberry Jim Been,
Alebo Pezinok či Kremnica,rezervovať si izbu dopredu, Alebo dobrovoľný nábor do prvej línie na východ Ukrajiny,,