Forums » Nekategorizováno

AKO ZLEPŠIŤ DeeSku ???

• 23. apríla 2015 13:58:53 CEST
    Čoskoro v KC Grange pribudne piesková pláž, bazén hmm skôr bazénik a samozrejme dúfam že mučiareň čoskoro bude v stave dokončená... V máji pribudne nový nápojak s podstatne lepšími cenami... Hmm ale to nie je nič nové a ani predmetom tejto diskusie! Čo ma zaujíma a kde možno nastanú zmeny je priebeh celej DeeSky a to ako ju spestriť ako zlepšiť program, atmosféru ale aj celý priebeh akcie... Prípadné rady a pomoc ako na DeeSky prilákať nových ľudí, cudzincov a samozrejme aký program by ste uvítali...
    • 2 posts
    20. mája 2015 6:02:27 CEST
    Nesuhlasim
  • 19. mája 2015 9:20:39 CEST
    Madame si to zasa skvelo vysvetlil a keď by to zasa čítal niekto kto nevie tak teraz už má jasno Ber to ako kritiku v dobrom. Ja sem teda nechodím ale už odvčera tu niečo čítam a keby som nebol trošku zbehlí tak hneď ako dovraciam s týchto fórach tak to zmažem a viac na Dominu neprídem to ti garantujem. No to tak vskratke , inak snahu a priestory ocenujem aj ľudia su tam v pohode ale informatívnosť laika nula. A keď niekomu napíšeš events no to ako keby si napísal keď hladáš auto napíš do googla auto
  • 19. mája 2015 8:56:23 CEST
  • 17. mája 2015 9:49:07 CEST
    Videla som najnovsie fotky, vymysleli ste to tam paradne.., velka zmena od poslednej navstevy.... Drunken, vyzera to tam SUPER!!!!!

Queer, myslim ze ste urobili kus roboty a financie do toho vlozene sa ti len tak nevratia. Ale viem ze to nebol prvotny ucel. A vsetci vieme ze na bdsm komunite sa zarobit NEDA. Nie je nas tolko na nasom malom Slovensku. Ak nikto vyraba naozaj vymakane pomocky, tak vtedy mozno si nieco privyrobi. Ak to niekomu kole oci, tak je blbec. Rovnako to je s muciarnou. Kazdy pant, srob, skoba... stovky eur, kto to nerobil, nevie. Skus vydrzat Queerko, kasli na organizovanie vlastnych akcii a skor to len ponukaj ako priestory. Tie myslim ze su uplne UZASNE a ako stvorene na taketo akcie.
    • 4 posts
    17. mája 2015 9:46:57 CEST
    nikto nový kto je len na domina.sk sa nič nedozvie
    • 2 posts
    17. mája 2015 8:50:47 CEST
    Lepsim nastrojom na avizo akcii je samotne pokecove stretko alebo skus stranky xbdsm a events. Viac info v spravach.
  • 17. mája 2015 5:41:33 CEST
    Prosim vas pekne, co je to ta deeska? Kde to je? V akom meste? V akom podniku? Je tam nejaky dress code? Som na domina.sk nalepena kazdy den, a hoci sa velmi nezapajam, citam, co je nove na fore.Evidujem tuto miestnost, ale dodnes som nepochopila, o co ide.Asi preto, ze vzdy, ked sem nakuknem, su tu irelevantne debaty o nicom.Taketo tebaty ani nemam chut listovat, pridu mi nezaujimave.Tak sa stalo, ze vlastne dodnes neviem, co to ta deeska vlastne je. To nie je moja hanba.Je to hanba toho, kto to organizuje, co tiez neviem, kto je.Ja sa nesnazim uviest novy produkt na trh, ja som spotrebitel.Ja nie som povinna luskat tu desat stran cistej nudy, ked chcem informacie Ja ich mam dostat na striebornom podnose.Aktualne a presne informacie, kedykolvek sem racim tuknut prstekom.To nehovorim ako domina, ale ako spotrebitel.Otazka vstupneho nie je podstatna.Ak ludia niekam chcu prist, tak za to radi zaplatia.Ozaj, co je to ta deeska?
  • 16. mája 2015 10:45:44 CEST
    Blbé je,že Ty zo svojimi tonami nemáš kam uhnúť,,,od istého času chodím okolo nich radšej pomalsie
    Ti verim,že ste boli zelení,,,
  • 15. mája 2015 18:35:01 CEST
    tuto sobotu DeeSka bude a po akcii sa rozhodnem ako dalej....
  • 15. mája 2015 18:29:21 CEST
    par faktov: hladal sa priestor na akcie - tak som ho ponukol, potom sa hladal organizator - nikto sa toho nechopil tak som sa toho ujal ja.... jediny kto sa ozval ze tu urobi workshop bol maros... podmienkou boli nejake dieri na vesanie v strope... prislo mi bezpecnejsie urobit konstrukciu a tak pribudla konstrukcia.... neskor maros navrhol ze by bolo fajn mat muciaren a ja na to ze ked si to akcie zarobia moze byt aj muciaren.... envy sa ponuklo ze urobi muciaren a ja som financoval material, murara, farby, sam som to maloval aj ked sa na to nezarobilo na akciach.... ano snazil som sa maximalne aby to tu vyzeralo dobre a ludia sem chodili... myslim ze uz dlho nikto takto maximalne nevinde v ustrety komunite.... a zaver: dockal som sa akurat ohovarania ponizovania a nadavok... ale to tu vsetci pozname ako to tu chodi - ak niekto nieco robi je vzdy ten naj k..... nie namam uz chut sa tu donekonecna nechat urazat - nech si to zase skusi niekto iny....
  • 15. mája 2015 17:30:30 CEST
    vstupné nie je zadarmo, keď si dobre pamätám, ale je dobrovoľné a to je podstatný rozdiel. 5e nie je vôbec veľa, lebo zákazník veľmi rád bude platiť, keď má pocit, že za svoje peniaze dostáva adekvátne služby. teda keď je záujem o akcie malý, klesajúci, tak treba hľadať chybu inde. trochu poradím, aj to len preto, lebo viem, že nikto nebude počúvať položím si otázku, čo by mňa motivovalo prísť na akciu a s radosťou tam nechať peniaze, chodiť tam pravidelne? odpoveď na tú otázku je vlastne návod, ako to robiť...
  • 15. mája 2015 16:33:40 CEST
    Zaviesť na tejto sobotňajšej (dúfam že sa nemýlim že je to túto sobotu, 16.5.) DeeSke vstupné zdarma je dobrý nápad ako prilákať viac ľudí, čo vyplnia dotazníky a dajú feedback. Aj keď súhlasím s tým, aby sa QUEER spýtal aj ľudí tu, čo tam boli a v sobotu neprídu, alebo z rôznych príčin nechcú prísť (môže tam byť aj otázka v tomto duchu). Ako spomínali viacerí, samotný dotazník na akcii nie je reprezentatívny, lebo vynecháva tých a tie, čo tam už boli a nechcú sa vrátiť a tých a tie, čo tam z rôznych dôvodov (ktoré sa práve cez otvorený dotazník dajú zistiť) nechcú ukázať aj keď tam ešte neboli.
  • 15. mája 2015 15:45:03 CEST
    Tak som v taliansku, zajtra asi konci v parme nejaka vystava, lebo odtial z vystaviska beriem zajtra vecer nieco z bosch rexroth a v pondelok to ma byt v nemecku
  • 15. mája 2015 9:52:04 CEST
    Ouuu,,,páni moji to budeš mať perspektívne vyhliadjy na prvé letné bikinové skin učesy a citronové zadnice talianok,,
  • 14. mája 2015 22:08:12 CEST
    Som dolu vo francii na azurovom pobrezi, vykladam v cannes a pojdem asi do talianska.
  • 14. mája 2015 20:38:37 CEST
    Inak dobre ste to tu rozje,,,,totohento,,,
  • 14. mája 2015 20:34:02 CEST
    Čau nebol som tu pár dní,teda bol na pár sekund,nestíhol som nič čítať,
    Kde teraz nahánaš býky po koride,,?,, ,
    Francia,italia,Espanol,,?,,či voziš čákolády do Deutsch alebo pred Brusel,,?,, ,,z talianska,,?,,
  • 14. mája 2015 18:51:32 CEST
    A čo takto dotazník dať vyplniť povedzme u Zemana,prípadne na podobných akciách?
  • 14. mája 2015 18:33:55 CEST
    samozrejme , som narcis s tehličkami na bruchu a miliónmi na účte ak to ešte neviete tak už viete jo a mám obrovské pero ale ženy a muži sklamem vás som zadaný .

sakra som sa nechal vyprovokovať .
  • 14. mája 2015 18:31:01 CEST
    on sa chcel len pochváliť, že cvičí, no bože, tu treba čítať všetko medzi riadkami asi alebo čo.
  • 14. mája 2015 18:24:53 CEST
    Zas neprehanaj
    Raz za mesiac ta zmena rezimu ak uz beries fitness tak vazne nezabije :)
  • 14. mája 2015 18:21:17 CEST
    veď jasné , alternatíva sa vždy dá nájsť .
  • 14. mája 2015 18:18:51 CEST
    ináč mirage to veľmi múdro napísala, musím len súhlasiť. vytlačte si to, nalepte nad posteľ a večer si to čítajte. veď vy viete, ktorých dvoch sa to týka
  • 14. mája 2015 18:15:52 CEST
    dáš si večer šejk, pred spaním si dáš tvaroh a keď nejdeš na aas, tak nevidím dôvod držať takto stravu, myslím že to bude v pohode. prípadne to vykryješ protein tyčinkou.
  • 14. mája 2015 17:58:00 CEST
    Je to možná alternatíva pre mňa raz za mesiac dajme tomu ale necvičím prero aby som sa večer prežieral pizzou.

No nie každý podnik je stotožnený že si doň ľudia nosia vlastnè jedlo preto sa pýtam . Viem že predtým queer varil i keď občas vyšlo občas nie tak či má kuchyňu a jedálny lístok alebo nie . To mi nieje jasne