Forums » Nekategorizováno

AKO ZLEPŠIŤ DeeSku ???

• 14. mája 2015 17:57:16 CEST
    ....viete co?..jedlo,obsluha,WCka....to vsetko su len take malichernosti....gro problemu je usporiadatel...prenajimatel...podnikatel ak chcete....ak tu niekto chce davat dotazniky spokojnosti a napise..ze ho da len pritomnym...chyba....nech ho da aj tu a ako poslednu otazku sa opyta preco tam ludia este neboli a nechcu prist?.....ja osobne tam nikdy nepojdem preto,lebo osoba poriadatela mi je nesympaticka vyrokmi...vyjadrovanim...lebo mam pocit,ze je to len sposob ako si zabezpecit zarobkovu cinnost a zohnat mlade obezivo...toť hovorim o drunkenovi....lebo som ptesvedcena....ze o DSku vie asi tolko,ze je to modna vlna a momentalne moznost privyrobit si....ten druhy vo vyrokoch za tym prvym nezaostal....a myslim...ze mozno sa ich zmyslanie rozchadza len v jednom jedinom bode....ak by som vedela...ze ma tam caka fajn partia ludi..ktori mi nazorovo sedia....majitel...ktory sa snazi...je mi blizky nazormi...kaslala by som na vsetko ostatne....ak by som majitela nepoznala...chcela by som za svoje prachy aj primerane sluzby....zial ani jeden z nich mi nevie zarucit ani jedno...ani druhe...preto tam nepojdem ja....
  • 14. mája 2015 17:43:41 CEST
    Tak to mozete riesit donaskou pizze
  • 14. mája 2015 17:41:44 CEST
    O 18 a potom o 22 potrebujem veceru . Jem minimalne 5 x do dňa . bol to môj dotaz tvoja odpoveď mi je jasná ako ostatní neviem. Nech sa vyjadria .
  • 14. mája 2015 17:41:11 CEST
    na to aby sa niekde varilo, tak musia byť splnené celkom náročné hygienické požiadavky, ako aj materiálne a personálne zabezpečenie, ale to celkom určite tam je, keďže v cene vstupného bolo aj jedlo nejaké a priestory majú ponuku na rôzne akcie (svadby a pod), teda tam by problém nemal byť... akurát jedna lastovička leto nerobí, veď stačia nejaké hlúposti na zakusnutie, nie seriózne jedlo. aj kuchára treba platiť, potom personál na obsluhu a tak.
  • 14. mája 2015 17:33:02 CEST
    a co sa tak nejest o 18:00? :-D

ale ja radsej idem prec, ja uz z vas fakt idem porodit male macence
  • 14. mája 2015 17:26:42 CEST
    Po 22 nejedavam ale od 19 do 22 zvycajne absolvujem večeru a teda nevydržím . Ak by bola akcia od 21 do xy tak pohoda. preto som aa pytal.
    • 13 posts
    14. mája 2015 17:26:24 CEST
    podľa teba som inteligentný dominant, ktorý dociká najďalej. not bad.
  • 14. mája 2015 17:25:41 CEST
    ....tak potom tu nie je azda ziaden dominant, cest vynimkam
  • 14. mája 2015 17:22:45 CEST
    tak potom ja a moja manzelka sme divni, ked vydrzime na fetish party od 21:00 do 5:00 bez jedla
  • 14. mája 2015 17:22:39 CEST
    ....na Vas chlapoch na domine by mali robit prieskum kto ma najvacsieho a kto najdlhsie docika...neboli by sme v tabulke na spodnych prieckach:-)))...je mi jasne,ze ste tu vynimocne osobnosti...ale pokial viem...koktavy kokta len pri ustnom prejave....mudry reaguje nalezite vyske IQ a dominant je vzdy nad vecou a nikoho neponizuje....chlapi...fuj..uz prestante...lebo ak to cita niekto neznaly pomerov:-((((
  • 14. mája 2015 17:03:57 CEST
    Ak má byť deeska od 19tej logickè je pre mňa mať podnik kde sa varí nakoľko je to taký čas na večeru a pokiaľ sa variť nebude buď prídem iba na chvíľku a pôjdem o dúm dál kde urobím tržbu inèmu za menu a pivko alebo prídem neskôr len na chvíľku už najedený a napitý čo tiež nieje výhra .

Čo s tým ? očakávať že ľudia vydržia 0d 19tej do 24tej a viac bez jedla je podľa mňa hlúpe.
    • 2 posts
    14. mája 2015 17:01:35 CEST
  • 14. mája 2015 16:54:29 CEST
    skús sa zamyslieť nad tým, kto okrem teba pozná input/output dotazníka, teda to čo bude predmetom otázok a čo tými otázkami sleduješ? nikto. teda logicky nikto okrem teba taký dotazník nemôže urobiť, keďže nemá relevantné informácie, ktorými disponuješ ty. to isté, ako by som chcel od teba, aby si urobil dotazník o mojej záhrade a nedal by som ti vstupné informácie, ani informácie čo dotazníkom sledujem. keď toto pochopíš, tak prídeš na to, akú sprostosť chceš odo mňa. jediné, čo ti môžem poradiť je, aby si to nerobil na vzorke respondentov, ktorí sa zúčastnia na akcii, lebo napr. nie všetci, ktorí by chceli, tak prídu z objektívnych dôvodov a vyhneš sa skresleným údajom, teda tomu, že výsledok nebude mať žiadnu výpovednú hodnotu. myslím, že už som k tomu napísal dosť, keby chceš, tak už to pochopíš dávno.
  • 14. mája 2015 16:53:47 CEST
    Ak chceš môžem sa ti na to večer pozrieť .
    • 2 posts
    14. mája 2015 16:44:44 CEST
    Mohol by niekto prosim vytvorit online dotaznik? Skuste niekto prosim, budeme vdacny.
  • 14. mája 2015 15:36:39 CEST
    že som taký smelý, konkrétne ktorým príspevkom som urobil zo seba idiota? mne sa zdá, že bolo by férové, keby si písal v jednotnom čísle a to by si mohol byť aj adresný potom, či? nech sa na to pozerám akokoľvek objektívne, či jemne subjektívne, tak podľa F-73 tu len 1-2 príspevky zhodou okolností od rovnakej osoby spĺňajú dané kritéria
  • 14. mája 2015 15:34:16 CEST
    Nerobte zo seba idiotov , vlakno je k nejakej danej tème skúste sa jej pridržiavať a pokiaľ nemáte konkrètne návrhy radšej sa hádajtr kto má väčšieho v súkromných správach . Uvedomte si že vaše príspevky sú viditeľnè aj bez registrácie . Nebudte ako Dámy ráno.
  • 14. mája 2015 15:13:31 CEST
    Eeeee, tttt, nooo, kde sa viplnuje ten dotasnyk ??? Dylyno, pomalsye pys.
  • 14. mája 2015 15:12:43 CEST
    no vidíš, to celé bez toho, aby som na teba použil čo i len jednu nadávku, alebo hanlivé slovo
  • 14. mája 2015 15:10:54 CEST
    Eee, eee ehm hhhhh eeee, co ???? Ako ????eeeee tto , co ???? Pomalsie dylyno kar.
  • 14. mája 2015 15:00:13 CEST
    kde som písal, že ja jediný mám správnu odpoveď. už keď budeš hľadať, kde som písal, že chcem robiť dotazník, tak nájdi aj toto, ináč stále mi vkladáš do úst slová, ktoré som tu nepísal, máš celkom určite na viac, teda stále čakám, aby si našiel to, z čoho ma "obviňuješ" ty sa ideš ľudí v reštaurácii pýtať chutí vám naše jedlo? tak keď tam chodia, tak asi im chutí. je to logické. páčia sa vám zmeny, ktoré sme urobili? nové ozvučenie, priestory, nové poháre a pod. ale to su veci, ktoré sa nemôžu rýchlo zmeniť, lebo už prebehli a majú malú výpovednú hodnotu. jediné na čo sa dá pýtať je na akcie z minulosti, program, hostia, to čo sa páčilo, čo by sa malo opakovať a pod.
  • 14. mája 2015 14:58:20 CEST
    je mi jedno co si ty myslis...
    • 2 posts
    14. mája 2015 14:53:51 CEST
    No tak trdlo. Mas na viac. Ty jediny mas spravnu odpoved. Sprav to prosim pre nas, pre komunitu BDSM na slovensku.
    • 9 posts
    14. mája 2015 14:49:20 CEST
    od včera si mi neodpovedal, tak skús ešte toto a potom sa môžeme baviť ďalej. ešte raz a skutočne pomaly už píšem, aby si chápal. internetový dotazník má lepšiu výpovednú hodnotu a dôvody som tu uviedol prečo a ja som nebol ten, kto chcel robiť akýkoľvek dotazník, netuším ani čo sa chcel drunken pýtať, teda je zase úplne nemiestne vyžadovať dotazník po komkoľvek...
  • 14. mája 2015 14:32:10 CEST