Forums » Nekategorizováno

AKO ZLEPŠIŤ DeeSku ???

• 13. mája 2015 20:56:30 CEST
    Ešte Ti cuká riťka,,,,D)))),,,, nič si z toho nerob,ja som sa včera skoro zgúľal zo stráne v taliansku
  • 13. mája 2015 20:47:33 CEST
    ...to je reakcia na aky prispevok ??? Kazdy dostal slobodnu......to ako keby nejaky knaz pisal. Mimochodom, mame tu zaplavu novych profilov, sice nevyplnenych, ale zato velmi cinnych vo vlaknach...
  • 13. mája 2015 19:41:07 CEST
    Uz nie, to bola len prehanka, odreagovavam sa, dnes som taktak ze nezabil cloveka. Priamo na dialnici chuj z udrzby dialnic sa mi vykokotil pod kolesa.
  • 13. mája 2015 19:36:01 CEST
    , pis este pomalsie, nestiham. Preco si ho zrusil, ten nick bol lepsi. Ozaj, kedy si ho zrusil, davno ???
  • 13. mája 2015 19:35:33 CEST
    Davate si po hubach? Este stale?
  • 13. mája 2015 19:34:15 CEST
    Inak, doteraz ma to s tou bosorkou mrzi.
    Mat nekompromisne nazory je jedna z vyhod vodica kamionu, robi sam a nemusi sa pred kolegom pretvarovat.
  • 13. mája 2015 19:32:40 CEST
    ešte raz, píšem to pomaly, lebo asi nevieš rýchlo čítať. mal som tu nick bunny, zmazal som ho a neviem z neho písať, ani sa tam prihlásiť. logické. že? čo z toho čo tu popisuješ si urobil ty? snažil si sa ma pochopiť alebo mi oponovať, lebo ver že ja som sa snažil urobiť v prípade queer-a obe. v prípade, že si myslíš, že mám iný nick ako bunny (mal som), tak toto ide už mimo mňa. nemám ani síl, ani potrebu, ani adekvátne vzdelanie (psychiater), aby som liečil tvoje paranoidné správanie.
  • 13. mája 2015 19:28:41 CEST
    Usiel mi tvoj prispevok, kde si sa oznacil znamym nickom.... Hej, aj v beznom zivote sa neuchylujem ku kompromisom. Neznasam ich, ked je u mna niekto kokotko, tak mu to poviem do oci. Rovnako aj si stojim za svojimi nazormi a menim ich pomaly, ak vobec. Vysvetli mi jednu vec, naco su ti viacere nicky ??? Ked mas svoj nazor, neboj sa ho povedat. Poznas zasadu SLOVO CHLAPA NAD ZAKON ? tu je jediny clovek, ktory moze mat nazor, ze som nedodrzal svoje slovo a to je bosorka, nik iny.
  • 13. mája 2015 19:21:54 CEST
    ...inteligent sa snazi stale oponovat v nazoroch ???? Ja si myslim, ze inteligent sa snazi pochopit a pripadne oponovat. Inteligencia nie je v tom ,ze budes stale oponovat v nazoroch. Cosa tyka tvojho nicku, je uplne jasne, ze vznikol narychlo a skryva sa za nim niekto kto tu ma znamy nick.
  • 13. mája 2015 19:17:15 CEST

..vzdy ma pobavi ako trefne vies pomenovat veci :)
  • 13. mája 2015 19:11:28 CEST
    QUEER...
    ...to je sranda, zas sa do teba navaza nejaky kokotko, co sa hanbi za svoje nazory a aby ta mohol podjebavat tak si spravil novy nick. To je tu nova moda, schovavat sa za novy nick ???? Trdlo, ked tu chces rypat, tak aspon prezrad svoj obvykly nick.

Vies niekto je anonymny k.....o a niekto vseobecne znamy k.....o.
    Cokolvek si myslis, blbost nie je exkluzivna len pre anonymov

A takisto je nepodstatne riesit povodny nick, kedze relevantnost prispevku nie je zavisla od toho nakolko je clovek znamy
  • 13. mája 2015 18:56:54 CEST
    ale veď ja ani neviem kto je goro, nezaujíma ma to. čo sa týka vladosa, tak je mi ukradnuté aký ma výraz... inteligentný človek sa snaží stále oponovať v názoroch, hlupák hneď útočí na konkrétnu osobu bez argumentov a oponovania...
  • 13. mája 2015 18:51:57 CEST
    aha ušlo mi akosi potom vlákno .
  • 13. mája 2015 18:51:30 CEST
    goro a queer nie je ta ista osoba...
    ...a co sa tyka vladosa, myslim, ze keby sa vedla teba postavil s tym svojim obvyklym vyrazom, riadne by ti ritku stislo... a tuzbou by to nebolo...
  • 13. mája 2015 18:47:02 CEST
    tu nebolo podstatné to čo kúpila, ale spôsob ako sa jej akože vysmial, že kúpila tyčku na kvety z baumaxu... veľakrát záleží na spôsobe ako sa niečo podá, to veľa vypovedá o danej osobe...
  • 13. mája 2015 18:44:35 CEST
    ja som si napríklad kúpil cez známu rákosky ona ich mala z kalhotydolu.cz a osm tak pol na pol nakoľko som ich kúpil 4 rozne z toho 2 nevydržali a 2 stále mám a som spokojný . vyšli ma od 5 do 8 eur podľa veľkosti tuším .

no našiel som aj v nejakom záhradkárskom obchode "rákosky" neopracované 10 ks za 1euro . ale chcelo to opracovať ich / zošmirgľovať na čo som sa vykašlal .

ono ak už od niekoho niečo kupuješ a nepoznáš zdroj je to také ... na vlastnú päsť ale treba si uvedomiť že je to kupované dobrovoľne a cenu si určuje predavač takže neskôr mu to vytýkať asi nemá zmysel .

aj ebay aj aliexpres je skôr o pokuse omyle a predtým než niečo od niekoho kúpiš odporúčam si to tam nájsť že za koľko je asi cena aby ťa do budúcna takto nezdrali .
  • 13. mája 2015 18:39:18 CEST
    neviem ak narážka bola na moju osobu čestne prehlasujem že iným nickom okrem tohto nedisponujem .
  • 13. mája 2015 18:39:10 CEST
    môj obvyklý nick je bunny, zmazal som si ho, máš ešte nejakú otázku na mňa? ináč, vždy mám takú obligátnu otázku. si rovnaký chlap, hrdina aj v reálnom živote, že dokážeš takto nadávať, alebo len za klávesnicou?
  • 13. mája 2015 18:32:50 CEST
    ...to je sranda, zas sa do teba navaza nejaky kokotko, co sa hanbi za svoje nazory a aby ta mohol podjebavat tak si spravil novy nick. To je tu nova moda, schovavat sa za novy nick ???? Trdlo, ked tu chces rypat, tak aspon prezrad svoj obvykly nick.
    • 9 posts
    13. mája 2015 18:32:27 CEST
    mozes sa hambit za tieto svoje vyjadrenia
  • 13. mája 2015 18:05:45 CEST
    to nie len tí z BA to máš všade...ani do PN ani do KE nemusíš ísť...a nechaj veci vykryštalizovať, ako naozaj sú.
  • 13. mája 2015 17:57:29 CEST
    Jasnacka,ze je.
  • 13. mája 2015 17:50:55 CEST
    dúfam že si teraz so sebou spokojný...
  • 13. mája 2015 17:43:19 CEST
    Napriklad taky bicik v jazdeckych potrebach, tam je za 10€ a dakto to preda na akcii za 30€
    No oliz mi paty.
  • 13. mája 2015 17:29:12 CEST
    cojaviem, az teraz mi to povedali ja ti neviem rozlisit trstenice, nevenujem sa tomu profi ... mozne to je :)))) heheheh no vidis, ojebali ma vlasni, konkretne ancin goro, a ona s atu teraz bije do prs kurva jedna, a jej ozraty partner co to tam kazdemu tisol do ruky... holt, ja stale vravim ba bdsm parta je banda hajzlov...a teraz aj buzerantov