Forums » Nekategorizováno

AKO ZLEPŠIŤ DeeSku ???

• 13. mája 2015 17:26:58 CEST
    ty si si kúpila tyčku ku kvetom z baumaxu za 5e? aj si hovorila tomu nešťastníkovi "zlý chlapec, zlý" na tomto sa dá vysvetliť teória relativity. obaja ste boli podvedení, ale sub bol na tom relatívne horšie. dostal na zadok tyčkou na kvety z baumaxu
  • 13. mája 2015 17:24:29 CEST
    zaiste

Aspon som prispela gorovi a annie na alkohol, aj oni musia z niecoho zit

a to ze u vas buzerantov je taketo spravanie normlane neznamena, ze tu budeme tvoje buzna kecy znasat... chod sa vyplakat nejakemu teplemu decku na rameno a neotravuj tu, uz sa ani nedivim ze buzerantov nikto nemusi, ste horsi ako švaby
  • 13. mája 2015 17:22:24 CEST
    sklamem tvoje pocty: max trzba tu bola ani nie 400e ps v trzbe neni trstenica za 5 co si si kupila a pre info to bola tycka ku kvetom z baumaxu...
  • 13. mája 2015 17:19:25 CEST
    kto ťa vlastne uráža, skús menovať. skús aj konkrétne príspevky. dám ti radu. zadarmo. buď sa nauč prijímať kritiku a triezvo uvažovať, či nie je náhodou opodstatnená alebo sa obklop ľuďmi, ktorí ti budú hovoriť len chválu. keď má niekoho odradiť návšteva tvojho podniku, tak to je z iných dôvodov, nie kvôli "kritike" tu. vieš, stačí mi, že pár ľudí tu spomenulo aké bolo jedlo dobré. ako päsť na oko. už viem, že s tým jedlom nie je niečo v poriadku. buď chuťovo je blbé, alebo servírovanie je blbé. niečo je zlé. spomenul tu niekto nové poháre. kriste pane, tak snáď slušné poháre sú štandard, niečo normálne a prirodzené a netreba to chváliť, že super sú nové poháre. pred tým boli aké? viem, som rýpadlo a všímam si také hlúposti a robím si názor. píšeš ako ti veľmi uteká biznis, lebo ty by si tam mohol robiť svadby. rob ich. určite sa nebude na teba nikto hnevať, keď sa budeš správať trhovo. nikto. nikto z bdsm+ ľudí by neprichádzal o neskutočné zisky a nerobil niečo akože zadarmo. mne osobne sa nepáči také "vydieranie". pozrite sa čo pre vás robím, mohol by som zarábať a nezarábam, dokedy by ste sa vy nechali takto urážať... už sa budem opakovať. títo ľudia sa ti snažia poradiť a pomôcť. zapamätaj si, kritika ťa posúva dopredu a nie falošné potľapkávanie po pleci... mňa osobne vždy zaujíma len to, čo sa komu nepáči, keď sa páči, tak to beriem ako samzrejmosť...
  • 13. mája 2015 17:15:02 CEST
    Ale figu... ak si dame realne cisla, tak dojdeme k zaveru, ze deeska s amoze robit iba ako hobby... aha preco:

kolko ludi je bdsm orientovanych? no podla toho kolko ich ide realne von, k zemanovi a pod. sa okolo BA mota tak 30-50 zakaznikov... to je podla mna realne cislo ludi co k tomu maju vztah.

Ak bude deeska raz mesacne, a dosli by vsetci, tak kolko zarobis? /na obsluhu musis zaplatit jednu osobu za barom, asi platis mesacne najomne plus nergie delene 30 dni v mesiaci/.

Takze ak by si z kazdeho cloveka mal 30 EUR, je to 900 eur brutto- baba za barom, minus naklady na najom a energie, minus naklady na tovar jeho obstaranie...

No zostane ti ale tipujem 300 eur, este nezdanene... ale ok to sa vyladi v uctovnictve ...

Deeska proste nie je na podnikanie.

Tak ak na nej nechces zarabat, tak ti moze byt lautr jedno kolko ludi tam chodi, lebo podla ohlasov tam predsa chodia ludia, a sadnu si a je im fajn... tak kde je nakoniec problem? Muciaren udajne je, tu mozete bud poziciavat zadara alebo za symbolicke poplatky.. a je to, problem vyrieseny, alko a nealko ak netreba zarobit daj za nakupnu cenu, vstupne 0 eur, a pokracuj ako si zacal, deeska easy aj pre vanilky, deeska pre bdsm plus ako doteraz...

• 13. mája 2015 17:11:20 CEST
    skutocne nemam cas ani chut tu ludom vysvetlovat 100x to iste.... mila kralovna uz som to pisal ze nepotrebujem tu na tom zarabat a nikdy som nezarabal...
  • 13. mája 2015 17:05:35 CEST
    ludia hlavne skodia sami sebe.... ako realne to tu ani zdaleka neni take ako pisu.... ale ak niekto kto tu nebol cita tieto prispevky tak sa deeske a mne vyhne oblukom....
  • 13. mája 2015 16:59:58 CEST
    Podnikateľ žiada rady a potom rumázga že ho ohovárajú, ale že vlastne on by zarábal rád na svadobných hostinách-ktorých má údajne neúrekom, ale srdce mu velí poskakovať na domine a stale obtazovat so svojou deeskou... toto je fraška roka.

Zavri bordel spusť svatby a ja ti poslem faktútu za podnikatelske poradenstvo.
  • 13. mája 2015 16:58:22 CEST
    prečo to vnímaš takto po svojom a prečo sa na to nechceš pokúsiť pozrieť inak?
  • 13. mája 2015 16:56:36 CEST
    ...urazat?..ohovarat?..preco sa pravda poklada za urazku?...asi preto...lebo toho klamstva byva vsade okolo tolko,ze pravda je urazkou....ludia ti chcu len pomoct...nechapes?
  • 13. mája 2015 16:48:20 CEST
    dokedy by ste sa na mojom mieste nechali takto urážať, ohovárať...?
  • 13. mája 2015 16:29:35 CEST
    Skromne priznávam že áno čo aj využívam .
  • 13. mája 2015 16:27:36 CEST
    ...iste predispozicie k tomu ale snad musis mat:-)))
  • 13. mája 2015 16:23:54 CEST
    Som skôr toho názoru že diplomacii a trpezlivosti sa človek musí naučiť . Je to niečo čo som sa naučil vďaka práci s ľudmi ak som chcel ppdávať dobré výkony plniť plány a posúvať sa ďalej aby som teraz mohol viesť svojich ľudí a učiť ich podávať výkony.

• 13. mája 2015 16:15:52 CEST
    ....ty sa tiez nemozes stazovat..ze ti sudicky v tomto smere ukrivdili:-)))
  • 13. mája 2015 16:13:35 CEST
    Bodaj by všetci zúčastnený tejto debaty mali aspoň toľko diplomacie a trpezlivosti ako ty .
  • 13. mája 2015 16:13:29 CEST
    Bodaj by všetci zúčastnený tejto debaty mali aspoň toľko diplomacie a trpezlivosti ako ty .
  • 13. mája 2015 16:11:42 CEST
    ...a este si hrozne trdlo a potom ta ma niekto brat vazne?....ty by si nemal prispievat do diskusii:-))odo mna sa to naopak priam ocakava...byt drza..utocna....bezohladna....a ejha...tak mile a slusne stvorenie som:-)))
  • 13. mája 2015 16:06:33 CEST
    tak mňa konkrétne učili, ale zlyhalo to. teraz kvôli tomu hrozne trpím, lebo som drzé, papuľnaté a nevychované.
  • 13. mája 2015 16:00:12 CEST
    ...sklamem Vas..diplomacie nemam ani stipku...trpezlivosti uz ani tolko...Vas doma neucili slusnosti?:-))
    • 9 posts
    13. mája 2015 15:50:35 CEST
    Chýbala si....
  • 13. mája 2015 15:47:05 CEST
  • 13. mája 2015 15:41:31 CEST
    som si istý, že si len prehnane diplomatická a celkom určite to čo si myslíš je pravda kľudne to napíš
  • 13. mája 2015 15:38:27 CEST
    Uha,ale si tu davate na hubu :D
  • 13. mája 2015 15:38:08 CEST
    ...ale pozname a osobne...priatelky vsak nie sme...je pravda...ze pre mna si prilis utocna...hadava...casto prehnane negativisticka.......nepotrebujem sa tu hadat...a ani nechcem...pana prevadzkovatela nepoznam....netuzim a preto sa zdrzim komentarov na jeho osobu...lebo mozu byt mylne a ovplyvnene pisanym slovom...co v jeho pripade nie je zda sa silna stranka jeho osobnosti