13. mája 2015 17:19:25 CEST
kto ťa vlastne uráža, skús menovať. skús aj konkrétne príspevky. dám ti radu. zadarmo. buď sa nauč prijímať kritiku a triezvo uvažovať, či nie je náhodou opodstatnená alebo sa obklop ľuďmi, ktorí ti budú hovoriť len chválu. keď má niekoho odradiť návšteva tvojho podniku, tak to je z iných dôvodov, nie kvôli "kritike" tu. vieš, stačí mi, že pár ľudí tu spomenulo aké bolo jedlo dobré. ako päsť na oko. už viem, že s tým jedlom nie je niečo v poriadku. buď chuťovo je blbé, alebo servírovanie je blbé. niečo je zlé. spomenul tu niekto nové poháre. kriste pane, tak snáď slušné poháre sú štandard, niečo normálne a prirodzené a netreba to chváliť, že super sú nové poháre. pred tým boli aké? viem, som rýpadlo a všímam si také hlúposti a robím si názor. píšeš ako ti veľmi uteká biznis, lebo ty by si tam mohol robiť svadby. rob ich. určite sa nebude na teba nikto hnevať, keď sa budeš správať trhovo. nikto. nikto z bdsm+ ľudí by neprichádzal o neskutočné zisky a nerobil niečo akože zadarmo. mne osobne sa nepáči také "vydieranie". pozrite sa čo pre vás robím, mohol by som zarábať a nezarábam, dokedy by ste sa vy nechali takto urážať... už sa budem opakovať. títo ľudia sa ti snažia poradiť a pomôcť. zapamätaj si, kritika ťa posúva dopredu a nie falošné potľapkávanie po pleci... mňa osobne vždy zaujíma len to, čo sa komu nepáči, keď sa páči, tak to beriem ako samzrejmosť...