Forums » Nekategorizováno

AKO ZLEPŠIŤ DeeSku ???

• 13. mája 2015 14:20:54 CEST
    mne je to uplne luft aky mas nazor na pana Queeriho a mňa. ospravedlnuje ťa, že ma nepoznáš, lebo by si inak vedela, že ja si priateľov veľmi vyberám a spočítam ich na na mojich dvoch rukách.
    no a ešte k tomu tvojmu škoda času...keď sa názorovo rozchádza prevádzkovateľ s klientom, tak potom je jasné tam nechodiť nie ? ja tam nechodím a som spokojná.
  • 13. mája 2015 14:20:08 CEST
    zmazal som nechtiac príspevok, ešte raz. :( to čo píšeš je úplne normálne vo vanilkovom svete, kde samozrejme muž donesie žene čo si želá v prípade, že ide o veľkú akciu, kde skutočne obsluha nestíha. myslím tým obsluha a nie jeden človek, majiteľ. príde mi hlúpe, aby v normálnom podniku, obsluhoval ženu jej priateľ, manžel, sub, hocikto, keď je tam personál na to určený a už vôbec nie tu hodiť argument, že obsluhovať by mal sub. no nemal.
  • 13. mája 2015 14:07:14 CEST
    ináč ľuďom by podľa mňa vôbec neprekážalo horšie vybavenie, priestory a pod. lebo nie je až tak dôležité, kde trávite večer ale s kým ho trávite. ľuďom dokonca neprekážajú ani vysoké ceny, keď majú pocit, že dostávajú výnimočné služby. problém nastáva, keď majú pocit, že za svoje peniaze dostávajú žalostne málo a vidia to všetci, akurát jedna osoba nie...
  • 13. mája 2015 14:03:55 CEST
    Myslím si, že to bolo myslené tak, že k baru pre svoje d-čko príde objednávať s-ko a nie že bude obsluhovať všetkých a na tom nič zlé nevidím, pokiaľ niekde pôjdem so svojim subíkom, predpokladám, že sa ma opýta čo si prajem a objedná a prinesie mi to.
  • 13. mája 2015 14:00:56 CEST
    ...tu vobec nejde o lunapark ci podobne blbosti..tu ide o to..ze mysienka prevadzkovatela uz len v zakladnych predstavach o fungovani sa rozchadza s predstavou potencionalnych zakaznikov...stale nechapes?...ak nie..skoda mojho casu...pekny den...
  • 13. mája 2015 13:59:11 CEST
    smejem sa ešte od včera, keď si napísal, že sub tam sedí s dominou a ty obsluhuješ, obsluhovať by mal sub. nie nemal. sub je zákazník. a teraz som vypľul kávu. príde robiť suba. sub sa nepríde robiť a už vôbec nie spôsobom akým si ty predstavuješ. u teba fakt platí, že mlčať je zlato
  • 13. mája 2015 13:57:21 CEST
    ...a este nieco...ty sa s panom prevadzkovatelom asi osobne poznas..ze?..asi ste priatelia...inak si tvoje urazene reakcie neviem vysvetlit...prave preto by si mala reagovat inak...lebo priatelia si maju pomahat...
  • 13. mája 2015 13:56:25 CEST
    to je už aká úbohosť založit si nový profil len za účelom ohovárania mňa, deesky a kc grange... správaj sa ako chlap a píš pod menom ktoré kazdý pozná... sory ale príde mi to tu už ako keby sa niekto účelovo pokúšal nasrať mňa a rozhadať komunitu aby na deesky nik nechodil... ps: ak má niekto pochybnosti o tom či som ds alebo nie budem rád keď mi príde robiť suba a veľmi rýchlo ho prejdu pochybnosti... a bude to akčnenie také po mojom - gejske a nemám s tým problém ani na verejnosti
  • 13. mája 2015 13:55:58 CEST
    nevidím dôvod nedať dobré, reálne návrhy. kritika je dobrá, pokiaľ niekto nemá pocit, že malého pieskoviska s hojdačkami a preliezkami chce mať za mesiac lunapark. triezvo a reálne premýšlať či ten nápad má význam preniesť do reality a čo to stojí je za úvahu.
  • 13. mája 2015 13:52:58 CEST
    moja krátkozrakosť zaručene nie je spôsobená tvojimi skvelými nápadmi.
    verím, že si úžasný podnikateľ a rád sa podelíš s tvojimi skvelými podnikateľskými taktikami. Ja podnikateľka nie som, takže rady nedávam, ale rada si ďalšie tvoje nápady prečítam. Mohol by si ich prípadne zverejniť v HN, tie čítam pravidelnejšie ako dominu.
  • 13. mája 2015 13:52:52 CEST
    ....v prvom rade by som sa pokusila...nie vstupovala do toho uz s tym..ze ja som podnikatel..ja som pan..ja..ja..ja....tak to nikdy fungovat nebude...ludia..ktori su v podnikani uspesni hovoria o mnozstve energie a casu..ktore do podnikania investovali...o mesiacoch ci rokoch..kym sa im to zacalo vracat....vies...podnik nemusi mat zlate klucky...staci pocit..dobry pocit..ustretovost a empatia personalu...majitela....tu mas krasnu ukazku...este ani nestihnes majitelovi....pravdaze obrazne majitelovi....povedat co ta trapi a svoju poziadavku a uz sa tvari otravene a urazene....tak taky tam moze investovat aj cele dedicstvo po babke a nepojde mu to...lebo tam nepridem a nebudem odporucat...
  • 13. mája 2015 13:47:31 CEST
    Momentálne len ty nevieš akosi prijať kritiku určnenú cudziemu ktorú si sám vypítal. Al by si čítala pozprne všimla by si si v mojich príspevkoch nápady či návrhy a aj keď kritizujem neurážam ani nijako nedehonestujem jeho snahu organizovať stretnutia a akcie. Pozri si trošku ďalej od nosa.
  • 13. mája 2015 13:35:31 CEST
    ...ty by si vyhovela snáď každému ?? ľudia si povedia veľa , ale keď tam zainvestuje ako si oni predstavujú, tak myslíš snáď, že sa tam všetci potrhajú ? veru nie...
  • 13. mája 2015 13:34:30 CEST
    priznám, že som to čítala, ale mala som skôr pocit, že ľudia hľadajú a vytvárajú problémy, miesto toho, aby dali rozumné návrhy.
    v druhom rade som sa zase nesklamala v mienke o ľuďoch, že dokážu skôr všetko dehonestovať a vytvárať dusno ako brať veci pozitívne. nikomu sa nikde nebude páčiť pokiaľ nebude mať všetko zadarmo a nebudú ho pomaly nosiť v honosnom podniku na rukách. ešte aj to by som pochybovala či by náhodou niekto nenamietal, že si niekto iný dal pravú nohu cez ľavú alebo naopak lebo by to nebolo nejakým spôsobom nedeeskové. ľudia si dôvod nájdu, lebo to tu živí akosi dominu...
  • 13. mája 2015 13:33:20 CEST
    ....zle sa divas...kazdy dobry podnikatel...by mal chciet spatnu reakciu od zakaznika...a jasne..ze nemoze cakat len pozitiva...sam podnikatel oslovil zakaznikov..to znamena..ze sam vidi..ci citi..ze nieco nie je ok....pravdaze to moze brat ako ty ...lebo mu ktosi hovori do jeho podnikania a hrat sa na velkeho podnikatela...ale potom to uz bude len jeho hra sameho so sebou....dobry podnikatel sa este aj dnes drzi hesla...nas zakaznik..nas pan....nemyslis?
  • 13. mája 2015 13:29:10 CEST
    anie skús si prečítať popis vlákna plus 4 strany komentárov nechce sa mi prepisovať ti to celè nieje toho ešte tak veľa.
  • 13. mája 2015 13:14:48 CEST
    keby sa aj rozkrájal, tak nevyhovie každému. apropo...aký je tu vlastne problém ? vieš mi ho konkrétne predostrieť ?
  • 13. mája 2015 13:13:44 CEST
    asi si jedna z mála ktorá problèm nevidí čo je na jednej strane pozitívne nakoľko aspoň niekto je spokojný na druhej strane si však zakrívaš oči predtým čo sa ti nepači. To čo je dobrè pre reba nemusí hneď byť dobrè pre všetkých .

Táto diskusia vznikla na základe queerovej snahy získať spätnú vazbu a prejavil záujem o vypočutie si názorov ľudí teda jeho zákazníkov
  • 13. mája 2015 12:46:01 CEST
    načo hľadať problém tam kde nie je. každý si svoj čas organizuje ako je mu vhodné a hlavne ide tam kde sa mu práve chce. každopádne mne by nevadilo ak by tam chodili aj nie BDSM+ ľudia. ak sa nemýlim,tak Grange je občianske združenie pre LGBT ľudí. ak má niekto s tým problém, tak by mal porozmýšlať, že či tam chce chodiť. keď nie, nech si za nejakú čiastku prenajme na daný deň od Queera priestor s tým, že si tam zorganizuje svoju akciu. diktovať majiteľovi čo má a nemá ,určovať kto tam môže a nemôže mi príde smiešne.
    Som ale zvedavá či vôbec niekto mu vysolí trebars 500 ečiek a spraví si svoju akciu...keď je tu toľko frajerov čo majú kopec rečí. Nikto však sa nechopí iniciatívy a nespraví si vlastný podnik s vlastnými pravidlami. Na to gule nikto nemá, ale kecať druhému do podnikania to sa nájde kopec dobrovoľníkov.každý mu tu radí ako keby mali vlastné podniky a zarábali neviem aké tažké peniaze.
    ak by Queer ukončil bdsm akcie u neho, tak mu musím povedať, že ho absolútne chápem, hlavne keď čítam tieto všetky príspevky. vzhľadom k tomu, že sa ku mne doniesli informácie o tom, že sa už hľadá iný priestor ako je Grange, tak by som sa na jeho mieste na to už aj ja vykašlala.
  • 13. mája 2015 11:08:15 CEST
    tak ako správne poznamenal Drunke...Q nevie o BDSM nič ale to by nevadilo informácie a skúsenosti sa dajú získať keď je chuť a záujem
    a nebol by ani problém keby do priestoru každý víkend chodilo najmenej 100+ BDSM pozitívnych...
    bohužiaľ nie sme atraktívna skupina počtom návštevníkov
    pravdepodobne tam je pes zakopaný ale môžem sa aj mýliť ...kiež by som sa
    neživme však poprosím v Q myšlienku nám naše akcie v ním prevádzkovanom podniku ukončiť definitívne
    možno mu aj o to ide ktovie...len premyšľam...občas to pobolieva
    zatiaľ skutočne nemáme iný tak veľký priestor...
    nie sme však myslím tým verejne vydierateľní
  • 13. mája 2015 10:52:26 CEST
    Je dobrè že sa niečo chce robiť a aj sa robí len niekedy to ako sa okolo toho kričí a bije sa do pŕs že sa to robí a ako dobre sa to robí za účelom vyžiadania si pochvaly ľudí len provokuje k tomu aby sa im dostalo negatívnych reakcií .

Skupina ľudí čo tam pomáhala ale aj ľudí čo tam peavidelne chodia sú iste radi že majú kam ísť len by si mal queer uvedomiť že svojim prístupom si ich potrebuje aj udržať nakoľko ak aj teraz nemá konkurenciu nemusí to tak už zajtra byť . Takže ide o to zmeniť prístup a aj cenník a inè ... na čo dostal podnety .
  • 13. mája 2015 10:50:32 CEST
    Ja som to pochopila, ale treba veci menovať správne, aby sme sa vyhli komplikáciám
    • 2 posts
    13. mája 2015 10:48:09 CEST
    Tani prepac, mozno zli priklad ale slo o pointu.
  • 13. mája 2015 10:46:53 CEST
    Ne-dskoví ľudia tam nechodia, či už gayovia,lesbičky,ani vanilky
  • 13. mája 2015 10:46:15 CEST
    bavíme sa predsa o BDSM pozitívnych nie?