13. mája 2015 12:46:01 CEST
načo hľadať problém tam kde nie je. každý si svoj čas organizuje ako je mu vhodné a hlavne ide tam kde sa mu práve chce. každopádne mne by nevadilo ak by tam chodili aj nie BDSM+ ľudia. ak sa nemýlim,tak Grange je občianske združenie pre LGBT ľudí. ak má niekto s tým problém, tak by mal porozmýšlať, že či tam chce chodiť. keď nie, nech si za nejakú čiastku prenajme na daný deň od Queera priestor s tým, že si tam zorganizuje svoju akciu. diktovať majiteľovi čo má a nemá ,určovať kto tam môže a nemôže mi príde smiešne.
Som ale zvedavá či vôbec niekto mu vysolí trebars 500 ečiek a spraví si svoju akciu...keď je tu toľko frajerov čo majú kopec rečí. Nikto však sa nechopí iniciatívy a nespraví si vlastný podnik s vlastnými pravidlami. Na to gule nikto nemá, ale kecať druhému do podnikania to sa nájde kopec dobrovoľníkov.každý mu tu radí ako keby mali vlastné podniky a zarábali neviem aké tažké peniaze.
ak by Queer ukončil bdsm akcie u neho, tak mu musím povedať, že ho absolútne chápem, hlavne keď čítam tieto všetky príspevky. vzhľadom k tomu, že sa ku mne doniesli informácie o tom, že sa už hľadá iný priestor ako je Grange, tak by som sa na jeho mieste na to už aj ja vykašlala.