Forums » Nekategorizováno

AKO ZLEPŠIŤ DeeSku ???

• 14. mája 2015 13:00:18 CEST
    nepoložil som žiadnu otázku, keby áno tak na konci dám otáznik, ktorý vyzerá takto "?" jednoducho urobiť dotazník na akcii je blbosť, to už dopredu hovoríte, že máme záujem prevažne o pozitívne hodnotenie, lebo keď ste k nám prišli, tak zrejme nemáte až také výhrady a ste tu. keby skutočne vám ide o názor, skutočne máte záujem niečo zmeniť, zlepšiť, tak urobíte dotazník, hodíte ho na net a tu dáte link, resp. oslovíte ľudí z bdsm+ s prosbou o vyplnenie.
    • 2 posts
    14. mája 2015 12:55:27 CEST
    Co presne je otazka?
  • 14. mája 2015 12:54:00 CEST
    zase nešťastné riešenie. tí čo reálne prídu, tak sú mentálne kompatibilní s tým ako to tam funguje (keďže chodia opakovane) a neposkytnú reálny feedback, z ktorého by sa dali robiť relevantné závery a napredovať. keď skutočne chcem niečo, tak sa pýtam všetkých, ako by malo niečo fungovať, resp. čo očákavajú, čo by chceli, nechceli a pod. a jednou z otázok je, či navštívili daný podnik, resp. či ho navštevujú opakovane, prípadne prečo navštívili len raz a už viac nie. ale robte si to ako chcete, mne je to jedno
    • 2 posts
    14. mája 2015 12:43:58 CEST
    ENVY vam skusi buducu akciu ponuknut dotaznik na zlepsenie KC Grange. Samozrejme offline kedze nam zalezi len na nazore tych co realne pridu. Budete moct posudit vsetky aspekty obsluhy, cien, muciarne, baru a terasy. Vsetko samozrejme anonymne. Po akcii vam sem potom prinesieme vysledok a statistiku. Jedine co treba spravit je prist a zazit. Potom uz kazdy bude vediet posudit realitu.
  • 14. mája 2015 12:26:11 CEST
    ...patent na rozum tu vlastni gando, ciastocne aj ja, ale v mojom pripade je to len objektivne zhodnotenie.
  • 14. mája 2015 12:24:14 CEST
    Mate to blizsie. Kuk do mapy.
  • 14. mája 2015 12:03:27 CEST
    Neviem síce čo má BB spoločné s Košicami, ale nevedela som, že k tejto téme sa smú vyjadrovať len ľudia z určitého regiónu.

Ďakujem teda za ozrejmenie.
  • 14. mája 2015 11:53:34 CEST
    Ano, sukromie je dolezite. Som rada, ze si si to od rana uvedomila. Mojho sice tvoj vyrok prekvapil,l nakolko ste spolu nemali ziadne konflikty, ale tak co uz.Clovek je tvor omylny.
  • 14. mája 2015 11:46:25 CEST
    videla...teba...haf
  • 14. mája 2015 11:44:38 CEST
    Ok ved to vladnes ukocirovat vsetko ty. Zacali sa tu vadit a doplati na to kto prisiel posledny takze padam mazem sa.
  • 14. mája 2015 11:38:27 CEST
    Nekecej že bys podle projevu nepoznal Sukuba co vlastní patent na pravdu.
  • 14. mája 2015 11:33:08 CEST
    A to, ze je tu naozaj zaplava novych nickov co maju velku chut nas od zaciatku poucovat.... A ako pekne si tie nove nicky rozumeju medzi sebou.... Kto to tu spominal, ze je to nahoda ? Osobne na nahody neverim odvtedy co som zacal chodit sam na wc.
    Minochodom, sa mi zda, ze vsetky nove nicky su od b.b., nechcete ist poucovat na kosicke vlakno ???
  • 14. mája 2015 11:30:15 CEST
    Uz 2x nas poucujes, aby sme si hladeli svojho. Co sa do nas stale staras ??? Hlad si svojho a nas nepoucuj.!!!!
    • 9 posts
    14. mája 2015 11:29:44 CEST
    Už si videla obľúbené hovado? Ja iba na tanieri
  • 14. mája 2015 11:16:58 CEST
    si nesklamal ňuf..tak ostaneme staré neobľúbené hovada
    • 9 posts
    14. mája 2015 11:15:29 CEST
    Akože zameniť jedno hovado za este väčšie???
    To sa už asi nedá....
  • 14. mája 2015 11:09:44 CEST
    Nesúťažte v tom kto koho vie viac a hlbšie uraziť nikam to nevedie a len zosmiešňite seba. hovorit striebro mlčať zlato
    • 13 posts
    14. mája 2015 11:01:46 CEST
    No tým čo som napísala som vlastne chcela písala k tejto téme.
    Keďže by som uvítala nejaké akcie na úrovni aj na Slovensku, zaujala ma táto téma.
    Ale po preštudovaní vlákna môžem len zakladateľovi odporučiť aby ho vymazal a robil veci po svojom , lebo aj tak mu nikto nič konštruktívne neporadí. Odporúčam navštíviť zabehnuté podniky zamerané na BDSM v zahraničí, ale je to aj tak zbytočné. Pretože je to hlavne o ľuďoch ktorí tam chodia nie len o kvalite služieb a vybavení priestoru.
    Nebola som na akcii v tvojom podniku, takže neviem posúdiť a mrzí ma to, ale to čo som si tu prečítala ma uistilo, že ho ani nenávštívim. Riešiť verejne kto čo na akcii robil, nerobil atď. odradí každého, kto chce akčniť aj mimo domu (teda každého kto to má v hlave v poriadku).
    Tieto veci patria skôr do súkromných správ, keď už. ;-)

BTW ak si myslíte, že ten kto má nový nick nemôže napísať svoj názor tak ma to naozaj mrzí, v tom prípade ho nečítajte.
  • 14. mája 2015 10:31:33 CEST
    Naozaj som nová. Nemam k tomu co dodat viac. Uz sa s tym zmierte.
  • 14. mája 2015 10:16:41 CEST
    ty ináč tiež nebudeš košer si pamätám ako si prišla fórum s tým, že si viackrát napísala, že si nová, to je jasné že nová nie si na hodinách psychlógie som dával pozor, mal som brutálne sexi profesorku
  • 14. mája 2015 10:14:57 CEST
    ty si kedy zmeníš?
    • 9 posts
    14. mája 2015 10:12:33 CEST
    Určite iba čistá náhoda....
  • 14. mája 2015 10:08:25 CEST
    Nejak vela znovuzrodenych znovupriselcov tu je. Nahoda?
  • 14. mája 2015 9:46:07 CEST

asi po troch rokoch som sa vrátila na túto stránku (pod iným nickom) a vidím, že sa tu nič nezmenilo.
    Asi som večná optimistka keď si myslím, že by tu ľudia mohli fungovať bez urážok a osočovania. Moja chyba, že prvé čo som urobila po registrovaní bola návšteva fóra a moja naivná predstava, že tu nájdem nejaké reálne a zaujímavé typy na akcie. Ale jediné čo som tu zistila je to, že idem zas šetriť a budem sa zúčastňovať len akcií mimo Slovenska.
    Inak chcela by som vedieť koľko nových ste takto odradili, alebo tých čo chceli spoznať osobne ľudí BDSM+. Lebo riešením svojich osobných sporov vo fóre BDSM komunite asi nerobíte príliš dobré meno. Človek ktorý hľadá niekoho kto ho pochopí a podporí tu nájde len ľudí ktorí si pletú dominanciu s agresivitou, nevraživosť a žiadnu asertivitu.
  • 14. mája 2015 9:37:01 CEST
    nechcete radšej pomáhať zlepšovať Deesku ako sa tu navzájom urážať? kašlite už na to
    baby neblbnite
    a fčul do mňa nech sa zabudne na predchadzajúcich ..ja znesiem