Forums » Nekategorizováno

Otrocké smlouvy

• 27. apríla 2015 18:44:09 CEST
    Mna tiez kadeco napada, akurat len mimo temy... a prislovia aporekadla nie su uplne moje, to mi nejde

Ha... ledaze by jedno... homo homini lupus odveci ale to sa tu strati...
  • 27. apríla 2015 18:40:11 CEST
    Beriem, no napadlo ma ešte, že nikdy nehovor nikdy a že ešte nie je všetkým dňom koniec.
  • 27. apríla 2015 18:37:17 CEST
    Ber

A co tvoje chodenie do "spolocnosti", ake ovocie a skusenosti prinasaju? Ake to je nazivo?

• 27. apríla 2015 18:35:13 CEST
    Sledoval som Tvoju skúsenosť v KCG, no beriem to len ako výnimku ktorá potvrdzuje dané pravidlo.
  • 27. apríla 2015 18:32:47 CEST
    bozeuchovaj, len to nie, osobna ucast... to je peklo...
  • 27. apríla 2015 18:25:02 CEST
    Ja poznám jeden pár nad 5 rokov a pravdu povediac u tých ostatných ani netuším dĺžku vzťahu, len to viem, že verejne priznali vzťah.
  • 27. apríla 2015 18:21:17 CEST
    Tie kde je základom osobná účasť.
    (rôzne druhy stretnutí).
  • 27. apríla 2015 18:07:08 CEST
    Tak to je dnešek dnem nad očekávání
  • 27. apríla 2015 18:05:16 CEST
    Prikladmo,jaké páry máš na mysli?Dlouhodobe partnery z takovýchto webovek neznám ani v jednom případě.Myslím tím pět a více let.
  • 27. apríla 2015 17:46:07 CEST
    Prikladmo, ake dalsie aktivity mas na mysli?

• 27. apríla 2015 17:43:08 CEST
  • 27. apríla 2015 16:39:31 CEST
    Je to presne tak, ale nikdy sa netreba vzdávať, čoho dôkazom sú aj partnerské vzťahy ktoré sa našli len vďaka týmto stránkam. Ak hľadajúci sa premení na pasívne hľadajúceho tým, že raz za čas podá inzerát (a okrem inzerátov žiadne iné aktivity nevykonáva), potom sa sám odsúva bližšie a bližšie k celkovému neúspechu.
  • 27. apríla 2015 16:26:32 CEST
    když vidím tenhle nadpis, vždy čekám už kárání :D
  • 27. apríla 2015 16:21:09 CEST
    V tomto s Vami uplne suhlasim... moja skusenost ukazuje, ze pokial nejde o hlbsi vztah na oboch stranach, ziadna zmluva, ani kluc v rukach nic nezmozu... v tomto pripade je to len papier a kov...

A najst submisivny protajsok, s ktorym sa nieco take vybuduje- je uzasne, ale aj raritne... a vice versa samozrejme
  • 27. apríla 2015 16:21:08 CEST
    to doporučuju vždy ještě před začátkem :D
  • 27. apríla 2015 16:14:23 CEST
    hlavně u divadelního představení, které nudí
  • 27. apríla 2015 16:12:26 CEST
    Já tak nějak za tu dobu pochopil, že to snad vůbec nemá cenu. Dělat někomu co si zamane, hrát nějakou úctu, v podstatě ji lhát u her a pak si doma na ni prakticky nevzpomenout, to už fakt ne.
    což je na nic, protože bych byl rád, kdyby mě to bralo :D Třeba to zase přijde...
  • 27. apríla 2015 16:11:21 CEST
    chtěla jsem jen dodat, že stejně jako další ženy a dívky s označením D, jsem nabídek na otrocké smlouvy dostala tolik, že by si tím člověk mohl vytapetovat.na uzamčení do pásu cudnosti třikrát tolik.někdy hned v druhé větě komunikace.tedy, proto hovořím o skepsi a něčem, co pro mne není nijakou úchvatnou nabídkou.Ale jen proto, že každý ti to vnucuje bez hlubšho poznání se. Smlouvy, pás a obojek se jednoduše staly něčím nelukrativním kvůli lidem, kteří si myslej, že si žena po takové nabídce jednoduše sedne na prdel.
  • 27. apríla 2015 16:00:53 CEST
    to nebyl žádný Wilda Šejk-spír.
    Pokud mne pamět neklame, už jsi to řešila kdysi na jiném webu. Došla jsi za tu dobu k tomu, že má něco obdobného smysl? Pokud tvý otroci jsou jen nahodilé známosti bez hlubšího partnerskýho zázemí (vyjadřuješ se o nich mnohde tak). Zajímá mne to proto, že sama jsem po nějaké době a zkušenostech spíše k takovýmto slibům značně skeptická.Stějně jako k uzamikání se pokud klíče jsou i nadále v rukou s a jiné podobné úkoly, kdy jde o "platonický" D/s vztah.
  • 27. apríla 2015 15:51:46 CEST
    A taky jsem došla k závěru, že se musíme líp poznat. chtěla bych tam ještě rituály a tak. Praktiky nakonec ne, to je moc omezující.
  • 27. apríla 2015 15:48:10 CEST
    No tak ono to stejně je to jen jako, stejně jako on jen jako tvůj otrok. Doufám.
    Taková otrocká smlouva je vlastně jen další hračkou a já doporučuji si ji napsat sama, ať tam máš přesně co chceš.
  • 27. apríla 2015 15:45:31 CEST
    Inspirovala mě Venuše v kožichu, pak jsem to natukla s otrokem. Něco mi poslal, ale moc se mi nelíbila. Chtěla bych něco, kde by bylo a taky aby to vypadalo seriozně a jako opravdová smlouva, že je můj majetek. Možná časem něco vymyslím.
  • 26. apríla 2015 5:57:48 CEST
    Svoj názor na zmluvu som napísal, ale čo viem každá zmluva sa líši. Najviac to závisí od toho, v akom vzájomnom postavení je "D" a "s".

Iné to bude, ak si zmluvu chystá pre svoj hárem profesionálna (alebo poloprofesionálna) domina (rovnako to platí aj pre dominantov), ktorá chce v prvom rade to zabezpečenie (či už finančné, alebo pracovné). Potom sa zmluva väčšinou uberá presným plnením povinností a presným odovzdávaním darčekov a dane. Zároveň jej súčasťou je popis nejakého trestu pri nedodržaní dohodnutých činností (často opäť materiálneho rázu) až po možnosť verejného zverejnenia zmluvy a tým spoločenského zosmiešnenia daného subíka, ak by nechcel ďalej v dohodnutých podmienkach pokračovať.

Pri zmluvách kde sa jedná o vzťah jedného D a jedného s, sa vyzdvihuje skôr vzájomná podriadenosť v rôznych životných situáciách, čo sa bude dodržiavať počas celého vzájomného vzťahu.

Povinnosti subíka sú v zmluve vo všeobecnosti základom a je dobré spomenúť akým spôsobom budú dodržiavané a teda spomenuté aj oblasti techník čo musí daný subík vykonávať a znášať a tak isto aj tresty za porušenie.(podľa uváženia D....).

Na nete sa dajú nájsť aj celé zmluvy, no skôr by som si napísal vlastnú predstavu a konzultoval to cez súkr. správy s ostatnými dominantnými dámami. Potom po úvodných rozhovoroch so subíkom by som mu dal celú zmluvu (čo je ochotný) vypracovať. Nakoniec by som tú jeho zmluvu doplnil a sprísnil svojimi konspektami zmlúv a nechal mu ju slávnostne s odprisahaním vernosti podpísať.
  • 26. apríla 2015 0:20:54 CEST
    není zač, vždy se rád předvedu :D
  • 26. apríla 2015 0:13:31 CEST
    taková debilita podprůměrného mozku.děkuji! Děkuji
    :D:D:D