Forums » Nekategorizováno

Otrocké smlouvy

• 26. apríla 2015 0:07:50 CEST
    je poměrně vzácnost. to není jak nesubmisivní sub. takových je všude plno :D
    a co teprve nedominantních dominantů!
  • 26. apríla 2015 0:03:28 CEST
    dominantní nedominant :D:D:D
  • 25. apríla 2015 23:23:01 CEST
    se s někým dohodnout, že si s někým budeš vzájemně dělat srandu, pak mu jen nadávat do všelijakých fekálii, a když mu to nepřijde vtipné a řekne Ti to, tak ho začít ignorovat. Ale myslím si, že tak ubohý ty nebudeš :)
  • 25. apríla 2015 23:13:03 CEST
    Buď pokojný a nezavzdušňuj sa. Nechaj všetkých vysoko inteligentných a vtipných (nech si to o sebe myslia )a rieš tých, čo za to v zmysle daného vlákna stoja.
  • 25. apríla 2015 22:45:11 CEST
    vidíš, já si myslím, že do slučné žádosti sprostá slova nepatří. To je ta pasivní agresivita.
    a omlouvám se vám pane dominantní nedominante, nevěděl jsem to, že nejsi dominant. Ani jsem se Ti nedíval na profil, vůbec to nebylo mířeno proti Tobě. Tahle vlastnost že si vtip vztahuješ jako útok na Tebe , je dost zvláštní.
    A pak, to, že ti můj příspěvek nepřijde smysluplný, neznamená, že smysluplný není. Na druhou stranu i pokud není, já určitě nechci psát jen to, co Ty máš rád :)
  • 25. apríla 2015 22:36:38 CEST
    Čím som pasívne agresívny???, slušne som ťa poprosil a hneď aj poďakoval, to je agresivita??? Prečo sem pletieš dominantou???, ja nie som dominant, len dominantný. Veľmi rád si prečítam zmyslu plné príspevky, bohužiaľ tvoj mi tak nepripadal.
  • 25. apríla 2015 22:19:34 CEST
    choď zasírat, děkuji za pochopení.
    Tomu se říká pasivní agresivita, dobrá psychologická metoda nejen pro dominanty :)
    Apropo tím, že jsem, jak ses nevhodně o mém příéspěvku vyjádřil, zasral tohle vlákno vtipem, jsem vlastně řekl svůj názor na otrocké smlouvy. Moudřejší to pochopí :)
  • 25. apríla 2015 22:08:36 CEST
    Mňa zaujíma, ci túto "blbosť" + subinkovskú zmluvu ešte niekto používa a načo to vôbec je.
    VM
    Poprosím ťa o láskavosť, chod sa bavkať a zasierať druhé vlákno, toto ma zaujíma. Ďakujem za pochopenie.
  • 25. apríla 2015 22:00:49 CEST
    Všechno :D
  • 25. apríla 2015 21:59:53 CEST
    V otrokárskej spoločnosti by to platilo (teraz som si na chvíľu nebol istý v akej to spoločnosti sa práve nachádzame ), no hra na pána a otroka, nech sa obidve strany snažia akokoľvek ju napĺňať, je vždy len hrou a tá( medzi iným aj) legislatívou spoločnosti nikdy nebude uznávaná.

Takže pri vyhrotení situácie je neplatná a jej význam môže teda byť len zo strany subjektíva ako ďalší z prejavov preukázania oddanosti a zo strany dominanta o akýsi nátlakový prostriedok.
  • 25. apríla 2015 21:49:24 CEST
    To že si nebol ženatý má čo spoločné s týmto vláknom????
  • 25. apríla 2015 21:43:12 CEST
    nebyl jsem zatím ženatý.
  • 25. apríla 2015 21:39:43 CEST
    Čo si na tom nepochopil, prečítal si si čo znamená otrok????
    Výňatok :ktorý je v úplnom neobmedzenom vlastníctve inej osoby
  • 25. apríla 2015 21:36:38 CEST
    Aj keď nie som zástancom otrockej zmluvy (nikdy som nijakú nepodpisoval a ani nedával podpísať), no úplne som ťa nepochopil.
  • 25. apríla 2015 21:12:58 CEST
    http://sk.wikipedia.org/wiki/Otrok

Tak potom aká zmluva????