Forums » Nekategorizováno

Výborne interview s dominou p. Aradia

• 11. mája 2015 12:57:01 CEST
    Dobry článok - rozhovor s dominou "par excellence.
  • 12. mája 2015 21:13:41 CEST
    pochvaleno buď slovo bosorkino
  • 12. mája 2015 21:13:19 CEST
    krásne
    • 9 posts
    12. mája 2015 21:08:07 CEST
    • 9 posts
    12. mája 2015 21:06:49 CEST
    Neviem preco vas tak poburuje to vyjadrenie o deviacii... ved vyznam toho slova je odchylka... ak niekto nie je schopny mat normalny sex bez bdsm, tak je to odchylka/uchylka a ja v tom s nou suhlasim...
    neide o to, ci chce alebo nechce... ale ci moze... ak nie je schopny/a normalneho sexualneho styku, ano, je to deviacia...

a ze sa nam to nepaci? nooo, niekomu sa zas nepaci zadok zmalovany do cervena, ci kompletne poviazany krasny silny muz na zemi, kt. sa nemoze pohnut, ci bozkavanie noziciek... a? je to len pomenovanie... ak to chcu obe strany a nenecha to trvale nasledky, mozu mi na ritku fukat praskovy cukor... kludne budem za perverzneho devianta, no v posteli s partnerom sa nikdy nudit nebudem
  • 12. mája 2015 18:19:49 CEST
    to je mi jasný, debata vznikla na praktice "odvržení"a reálné použití v praxi.S krejzybilem ovšem začala žít vlastním životem a její význam bzl zkreslen. Co říkáš je naprostá pravda, ale o tom to nebylo- to je nevyvratitelné.
  • 12. mája 2015 16:28:58 CEST
    Dakujem moc za odpoved, toto mi je velmi blizke, myslim ze takto to chapem velmi dobre ... dakujem.
  • 12. mája 2015 14:42:14 CEST
    zdielam tvoj nazor :)

Vyskušala som si ake to je "dominovať" ked sa ti ruca život a je problem ustáť aj to svoje a nieto ešte suba. NIKDY VIAC. Ked som začinala s bdsm, tak mi vtedy moj Pán vravel, že ani Dominant nie je stroj a uvedomila som si to až oooveľa neskôr, keď som to ja zažila. Nenapraviteľné škody vo vzťahu k subovi. Tak ako manažér ktorý vedie ľudí musí byť plnej psychickej sile aby ich udržal a posuval, rovnako to musi byť aj u Dominanta.

Rovnako zdielam tvoj nazor, čo sa týka partnerského života. Je iné byť dominantná partnerka a iné Domina, tak ako to potrebujem ja napridklad (zas mal moj Pán vtedy dávno pravdu ) Pre mňa je základ uvedomenie si, že ľúbim bez rozdielov či svojho partnera, alebo/a svojho suba, len každý má iné miesto, práva a zmysel v mojom živote. Láska je proste len láska a netreba ju špecifikovať. Preto som vo vzťahu s mojim milovanym, ale DSkujeme inak ako vo vzťahu Domina - subík. Proste po našom, smejeme sa, skušame, hrame sa, switchujeme a tam si aj ja oddychnem a vyskušam kadečo. So subom by som to NIKDY neurobila. Tam prave potrebujem to INÉ, takže to si riešim so subom. Nikdy by som sa napríklad subovi neschulila do náručia s plačom že som mala ťažký deň v práci a nenávidim cely svet :D :D :D :D a aj ked som Domina, tak takýto deň mám sem tam :D tak toto si odnesie moj partner :D Rovnako ma subík nikdy nebude šukať :D toto si tiež "odnesie" moj partner :D

pre VM
    A k tomu 2-3x do tyzdňa stretávaniu sa so subom.... rovnako pevný a 24/7 vzťah so subom môžeš mať či ho vidíš 5x do týždňa alebo raz do mesiaca. Ide o to, čo máte obaja v hlave. Tam to musí byť 24/7 a vzťah. Nie počtom dní v týždni/mesiaci....

PS: všetky použité výroky sú LEN MôJ názor. Reagujem na vyrok: som zvedava ci sa vyjadri niekto kto tak naozaj zije a dlhodobo
  • 12. mája 2015 12:31:06 CEST
    Ja ked sa k niekomu sprava dom, neviem sa prepnut do normalu... a v momente ked ho zacnem vnimat ludsky, prestanem citi k nemu dominanciu... tak je to u mna, ale asi v bdsm vztahoch takto nefunguju, tam to maju asi inak, len tazkao sa mi chape ako...

ps. pokial ide o to dominvanie v tazkej chorobe napriklad, to pochybujem ze niekto zvlada, dominancia je o energii... dominant vzdy odovzdava energiu subikovi, ten je v pasivnejsej pozicii... to mi nesedi...

A okrem toho si myslim, ze prudka zmena pozicii, napr sposobena chorobou, moze prave v bdsm vztahu urobit velku sarapatu... zrazu je ten dominantny oslabeny... nemyslim ze veselymorous ma pravdu, ze ved aj bdsm su ludia... no samozrejme ze su ale je tam inak nastavena pozicia a socialne statusy... som zvedava ci sa vyjadri niekto kto tak naozaj zije a dlhodobo
  • 12. mája 2015 12:25:33 CEST
    No neviem. Žijem vo vanilkovom manželstve. Svet BDSM som "znovuobjavil" až po viacerých rokoch manželstva. A neviem si predstaviť, ako by fungovalo manželstvo kde partneri žijú štýlom BDSM. BDSM je jednoznačné - je o dominancii a submisivite. Manželstvo je o konfrontáciách a o kompromisoch.
  • 12. mája 2015 12:14:39 CEST
    ano tiez si myslim ze to vnimam filmovo, resp. ze nemam predstavu, ako bezny bdsm vztah funguje, preto som chcela vediet od tych co tak realne ziju... lebo ja zijem napr. krestanske manzelstvo, a tam viem porozpravat ako fungujeme... pre mna je to idealne na zivot manzelsky... tak som bola zvedava ci a ako sa lisi ten bdsm vztah resp. bdsm manzelstvo... kedze som o tom iba citala... a aj som bola zvedava kolko takych manzelstiev napr moze byt v nasich koncinach...

Najlepsie som to pochopila od Odette, i ked este stale mi tam akoby nieco nesedi, ale to bude tym, ze proste nemam take bdsm pocity a tak to nikdy asi nepochopim do detailu...
  • 12. mája 2015 11:29:37 CEST
    ..ako to raz popísala mahdys..a s tym sa dokazem uplne stotoznit..

...laska a bdsm kracaju ruka v ruke...aspon teda pre mna urcite...aj ked mozno by som skratku BDSM v tomto pripade nahradila tou druhou - D/s...hmm...noo...ja vzdy vzdy vravim, ze cim viac mi moze byt milovny muz, ako subíčkom?...nicim...je to jednoducho vrchol súznenia...no a to si bez lasky neviem predstavit...
  • 12. mája 2015 9:46:33 CEST
    VM
    samozrejme. kto ako si vztah spravi tak ma. moj prispevok je z planety Sarkazmus
  • 12. mája 2015 9:26:27 CEST
    Áno, v tomto ti dávam plne za pravdu. Manželstvo, či trvalý partnerský vzťah, to je iný level, či iná kategória. Aj keď som písal, že v každom takomto vzťahu je jeden z partnerov dominantnejší, ale skutočne sa nejedná o štandardný, či dokonca radikálny D/s vzťah.Osobne si myslím, že to pravé D/s v takýchto vzťahoch nefunguje a nebude fungovať a to z dôvodu, že hranice sú postavené niekde inde a taktiež platia iné pravidlá.
    • 5 posts
    12. mája 2015 9:22:11 CEST
  • 12. mája 2015 9:18:03 CEST
    Vidíte to moc filmově nebo povídkově. D/s vztah, který zasahuje i mimo postel se zase tak neliší od obyčejného vztahu. Téměř nikoho nebaví jen rozhodovat nebo se vždy jen podřizovat. I v takovém vztahu jde o kompromisy. Vždyť i ten dominantní člověk je obyčejný člověk s obyčejnými pocity, dokonce i ona má špatné dny, kdy se mu nedaří, nebo má chutě se starat o svůj protějšek. A to, že svému protějšku uvaří večeři, poklidí byt nebo se přijde "vybrečet na rameno" z něj nedělá přece menšího dominanta. Právě naopak.
    O tom, když onemocní a nemůže být dom, to jste doufám nemysleli vážně. K tomu, že by měl dom svůj sub protějšek opustit , protože ji miluje, to je jak z jiné planety.
    Když onemocní ať jeden jako druhý , světe div se, ten partner se o něj postará, jako by byli úplně normální lidi, možná protože jimi jsou.
  • 12. mája 2015 9:13:04 CEST
    Predpokladám, že s tým "spoľahlivým" partnerom si to myslela ironicky ? Je samozrejmé, že aktuálne mnoho partnerských vzťahov existuje bez potvrdenia zväzku sobášom. Ale v opačnom prípade ide len o prázdne slová, ak partneri potvrdia sľubom (častokrát pred bohom), že budú stáť pri sebe v dobrom aj zlom, až do konca života, kým ich boh nerozdelí ? Mnohokrát mi to príde potom ako fraška.
  • 12. mája 2015 9:04:34 CEST
    Že by odešla,kdyby dom měl třeba nevyléčitelnou rakovinu,nebo fyzické zranění? Tak takovýho spolehlivyho partnera bych chtěla.Život je důležitější než nějaká hra a společné partnerství by mělo vždy v takovýchto případech bezvýhradně stát nad bdsm.
  • 12. mája 2015 9:01:06 CEST
    Dominancia je v osobnosti. Aj ťažko chorý dominantný človek dokáže ovládať toho submisívnejšieho partnera naďalej. Až v poslednej fáze života možno rezignuje a oddá sa osudu a všetko vôkol sa mu stáva ľahostajným.
  • 12. mája 2015 8:51:03 CEST
    tak potom bude asi v prdeli z toho a prepusti subinku lebo ju miluje. ale ona ked ho miluje tak ho posluchne a odide alebo neposluchne a zostane sa onho starat? :)
  • 12. mája 2015 8:36:31 CEST
    ano ale to nie je podla mna to iste... to chapem a poznam :)... ale v beznom vztahu sa to rozne strieda, su situacie kde taha jeden viac, v inych druhy... mna by zaujimalo ci v bdsm vztahoch je to inak silovo rozlozene... a napriklad ako to funguje ak dominant napriklad ochorie, aj tazko, a teda nema silu dominovat... co potom?
  • 12. mája 2015 8:33:50 CEST
    Väčšina vzťahov funguje na dominancii jedného z partnerov. Je to podvedomé, ale je to tak. Vždy existuje vo vzťahu ten dominantnejší a rozhodnejší, ktorý má hlavné slovo. Všetky vzťahy a to nielen partnerské sú postavené na podobnej báze. Každý človek žije na pomyselnom rebríku, kde je nejaký človek pod ním a iný zase na tom vyššom stupienku.Aj sebemenší dominant môže naraziť na ešte silnejšiu osobnosť, ako je on sám.
  • 12. mája 2015 8:09:36 CEST
    Mna by zaujimalo ako to je, ked tym par zije denne, nie iba v intimnom zivote... to dominant ovlada bezny zivot, rozhoduje, a podobne?
  • 11. mája 2015 23:36:23 CEST
    myslim spíš, že to bylo mezi řádky vyjádření pro čtenáře bedeeskem zcela nepolíbeným. Tak aby bylo jasný, že tyto záliby a praktiky jsou další možnosti obohacení sexuálního života.že se není čeho bát.že nejde o deviaci ani úchylku a něco divného, zač to mnohdy považují.že deviace je ještě mnohem dál za hranicí těchto "her" a způsobu života. Lépe by to nezasvěceným předsudkářům nevysvětlili přece.
  • 11. mája 2015 22:19:22 CEST
    Úplný souhlas, to mi tam taky vadí. Stejně spoustu vanilek taky spolu nespí, nebo někdo má jiné potřeby.
  • 11. mája 2015 22:18:15 CEST
    Já měla jenom jeden vanilkový vztah v nácti, ten nevyšel. Pak jsem měla Ds. Bylo to jako normální vztah. Já nevím, jak to vyloženě popsat. Chodili jsme spolu ven. Hráli si, když jsme neměli čas, tak online lekce. Dlouho nevydržely, problém spíš byl jinde než v DS. Jinak znám pár manželských párů, mají rodiny a jedni to mají jen v posteli a druzí tím žijí.