Forums » Nekategorizováno

Preco je to tak?

• 13 posts
    7. augusta 2015 11:42:37 CEST
    počul som už od domín že subovia si plnia hlavne svoje sny a pocity domín sú im ukradnuté a že dokážu škaredo citovo vydierať. ale možno to boli len ojedilené skúsenosti. Fakt neviem. Ja som viac S - M ako dom. Tak osobné skúsenosti veľmi nemám
    • 13 posts
    7. augusta 2015 11:32:31 CEST
    jasne že fungujú aj také páry. poznám ich viacero. Ale aj tak si myslím že je to jednoduchšie dominant - subinka
  • 7. augusta 2015 11:26:28 CEST
    Preco myslis, ze bolo "esko" pocas celeho filmu take nevyrovnane? Lebo dostalo to, co chcelo? Nemyslim. Preco to medzi nimi nefungovalo? Preco bola ta starsia pani nestastna? Lebo velmi chcela (vid ze sa zucastnovala scenarov) ale nevedala ako ju ma uspokojit, pretoze to nemalav sebe.
    • 13 posts
    7. augusta 2015 11:06:12 CEST
    Z môjho súkromného prieskumu medzi dominami ktoré žijú so sub. partnerom vyplýva že ani sex nie je úplne super väčšinou.
  • 7. augusta 2015 11:02:16 CEST
  • 7. augusta 2015 11:01:05 CEST
    Clovek ked je zufaly, robi zufale ciny. Obidve osoby chceli od tej druhej nieco ine a samozrejme to stroskotalo. Ta starsia Pani chcela, aby ju milovala pre nu samu, no lenze tej druhej samotna laska nestacila a myslim si, ze jej lasku prevazila posadnutost byt ovladana.
  • 7. augusta 2015 10:58:23 CEST
    Ji bylo ukradene jestli je to prirozene nebo ne. Clovek touzici po prirozenosti napise scenare a nenuti toho druheho delat to na co nema naladu.
  • 7. augusta 2015 10:46:17 CEST
    A bolo naozaj vsetko po jej? Hrane ano, ale ona chcela, aby to od jej Pani islo prirodzene a to sa nestalo, z toho hladiska nemohlo dojst k "uplnemu" naplneniu, a teda nebolo to po jej.
  • 7. augusta 2015 10:44:54 CEST
    S tym ze vztah Domina subik je iny ako Dominant subinka... Pre mna su obe strany prudko vyrovnane.l Ja vzdy vravim ze Domina/nt je hlava, ale subo/inka musi byt ten pevny krk ktory tu hlavu drzi vzpriamenu. Nezalezi na pohlavi. Avsak, zena je vzdy zena. Je prirodzene citlivejsia, empatickejsia, je matka. Ak sa bavime o vztahu naizaj trvalom, pre mna musi byt subo naozaj velmi pevna osobnost. Musi zvladnut moje maniere, pokojne, s rozvahou, stat pri mne. Ziadny tajtrlik co nezvlada zivot.
  • 7. augusta 2015 10:42:55 CEST
    Ako esko si viem uzit iste hry, sexualne praktiky i pri cloveku, ktory voci mne nie je dominantny. Ale uplne iny level je prezivanie s clovekom, ktori ma ovladne, pohlti. Ja som u eska citila silnu tuzbu byt ovladana, bola to priam az posadnutost. A nemyslim si, ze svoje tuzby naplnila.
  • 7. augusta 2015 10:39:24 CEST
    zabil téma nebo co.
    Nic bavte se dál jako bych tu nebyl a já tu nebudu, musím se přesunout do práce.
    A učesat.
  • 7. augusta 2015 10:22:11 CEST
    nemá nic společného s tím jestli je rád člověk v sexu nahoře nebo dole, plácá druhého úhloměrem přes zadek nebo se plácat s laskavým dovolením nechává, či jestli osoba ráda nazývá svou polovičku čubkou či si to ta polovička ráda vyprosí.
    Silná osobnost je v něčem úplně jiném.
    Nakonec i ten prosící sub může být slabou osobností.
    V tom filmu subina naplněná a šťastná byla úplně plně. Bylo vše po jejím a to se ji líbilo. Bylo to jasně vidět ve scéně, kdy to do ruky vzala dom a dovolila si porušit scénář. Sub to vůbec nezvládla a ještě dom sjela, že takhle teda ne.
  • 7. augusta 2015 10:13:29 CEST
    Ja som z toho filmu mala zvlastny pocit, ako by tam ani ten Ds rozmer nebol. Nemala som ani pocit, ze by si to s-ko velmi uzivalo, a to prave preto, ze to od D-cka neslo prirodzene. To je ako ked je vanilkovy par a s-ko by chcelo, aby jeho partner bol voci nemu dominantny. Hovori mu co ma robit, ako to ma robit, ale takto to predsa cele nefunguje. A film to prave preukazal.
    • 2 posts
    7. augusta 2015 9:59:36 CEST
    V tom filme dievčina píše na papier svoje predstavy a presné scénare o tom čo chce zažiť a ako presne to chce zažiť a staršia Pani v tomto mileneckom vzťahu bola len akýmsi sprostredkovateľom túžob. Čo myslíš? Čo pri tom cítila?
    Pretože mne v tom ani jedna z nich neprišla šťastná a naplnená. Možno preto, že to bola len eotická hra s maskami, ale k žiadnemu hlbokému prepojeniu k akému dochádza vo vážnom vzťahu medzi D a s nedošlo.
  • 7. augusta 2015 9:41:14 CEST
    nikdy jsem netvrdila, že s je slabá osobnost. právě naopak.jsou to silné osobnosti, které přesně vědí, co chtějí a jdou si za tím.Což je jejich deviza, protože dominant má povětšinou potřebu s "chránit"(s je přece slabé, křehké, odevzdalo celou svoji duši dominantovi apod.)- píšu to ost surově, aby bylo jasno, kam tím mířím-ne, abychom se tu ubíjeli na slovíčkách. Takže - když pak es ještě utvrzuje Déčko těmhla kecičkama, vypadá ten "vyrovnaný" vztak, jako ve filmu ostropestřec petrklíčový.Kde to konečně někdo podal zcela reálně.
    Je to jako s malinkou drobnou ženou. Proto, že vypadá křehce, získává v životě spoustu výhod, protože v hlavák okolí vypadá jednoduše zranitelněji, než kdokoliv druhý.
    Tak to prostě je.
    • 13 posts
    7. augusta 2015 9:34:44 CEST
    asi je dosť rozdiel medzi vzťahom Domina - sub a Dominant - subinka
    • 2 posts
    7. augusta 2015 9:31:48 CEST
    Nehovoril som o zoznamovacích správach ani o žiadnej slovnej predohre aj keď je mi jasné, že je to presne tak ako píšeš.
    Ja som popisoval skutočný stav a reálne prepojenie, ktoré vzniká vo vážnom vzťahu s emóciami, vzájomnými citmi a hodnotami, ktoré pri chladnej hre s maskami na uspokojavanie vlastných potrieb nie je možné docieliť.

Odovzdanie nepopiera ľudské hodnoty, pretože to neznamená, že submisív sa zdáva všetkého v prospech Dominanta - tým by popieral sám seba. Pre mňa je submisív silná osobnosť, ktorá má svoje názory, svoju hrdosť a taktiež osoba, ktorá si uvedomuje svoju hodnotu a to čo v sebe nosí - pre mňa to rozhodne nie je žiadne malé dieťa, ktoré potrebuje neustálu pozornosť. Aj submisív dokáže vyvinuúť veľkú aktivitu a prejaviť svoju fantáziu - nie je to len o čakaní, čo s ním spraví jeho Dom a aký program mu vymyslí.
    Takéto odovzdanie mi príde úplne prirodzené a nepovažujem ju za patologický stav, ale chápem že si narážala na utopické predstavy absolútnych 24/7 otrokov
  • 7. augusta 2015 9:08:54 CEST
    nechci se dotknout subíků,ale toto: submisív odovdzáva svoje telo, svoju dušu, celú svoju podstatu do rúk
    a ještě o něco víc slibuje každý.každá druhá zpráva tím začíná a já začínám tušit, že jde spíš jen o takovou slovní předehru než to, že by někdo tušil podstatu vyřčeného, či ji dokonce dokázal naplnit.
    Velká a jediná šance je tam, kde tyhle ódy jednoduše neposloucháš. I tak si myslím, že odevzdání se zcela a bezvýhradně někomu, jak píšeš, popírá zcela lidské hodnoty a není to zkrátka možné, pokud nejde o chronickou závislost, což je ovšem pak spíše diagnózou.
    • 2 posts
    7. augusta 2015 9:05:35 CEST
    no neviem, kto komu môže dať viac, mne to príde také vyrovnané dosť, obaja potrebujú toho druhého a v prípade, že to prerastie do vzťahu, tak už potom je irelevantné riešiť kto komu dáva viac. niečo ako keď zaľúbení spia pod jedným paplónom. nevyčítajú si, kto bol viac prikrytý.

pravdou však je, že submisívna osoba sa vzdáva rozhodovania, ona to má ľahšie v mnohých oblastiach skutočne. žiadna zodpovednosť. už len napr. spank. sub si vytrpí alebo aj užije tú bolesť, ale dominantná žena musí mať rozum, vedieť koľko a pod. ja si myslím, že stále v tom "vzťahu" má sub voľno, nemusí ani veľmi uvažovať a dom je tá, ktorá sa skutočne viac snaží, má väčšiu zodpovednosť a pod. niekedy mi to príde ako rodič - dieťa. rodič vymýšľa program a snaží sa a decko si len užíva.
    • 2 posts
    7. augusta 2015 8:56:10 CEST
    Máš pravdu, nevracia sa to v rovnakom meradle - pretože submisív môže dať Dominantnej strane omnoho viac.
    Ak jej celý patrí, submisív odovdzáva svoje telo, svoju dušu, celú svoju podstatu do rúk dominantnej osoby a to je omnoho viac ako kontrolovanie a emócie. Môže dať vlastne submisív ešte viac ako seba?
    Navyše sa to môže otočiť a stať závislou sa môže aj Domina od submisíva. V tom prípade odpadá tienistá stránka aj samota a nastáva vyvážená rovnováha, kde jeden bez druhého nemôže existovať.

• 13 posts
    7. augusta 2015 8:55:44 CEST
    no, ešte že nie som domina
    • 13 posts
    7. augusta 2015 8:48:22 CEST
    Ale S tím to by som až tak nesúhlasila. Ono onto závisí aj od typu subika alebo vzťahu.
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:41:32 CEST
    nechcela si už náhodou spať? dobrú noc
  • 7. augusta 2015 0:39:10 CEST
    Su sposoby kedy by si si vazne pohonkavat nechcel...
  • 7. augusta 2015 0:38:33 CEST
    Dobrou noc kluci, nech sa vam sniva o jednorozcoch a lesnych vilach (deje uz necham na vas) :D