Forums » Nekategorizováno

Preco je to tak?

• 6. augusta 2015 13:22:28 CEST
    přitom já jsem takový hodný flegmouš. :D
  • 6. augusta 2015 13:18:46 CEST
    no jo. já moc nemám šanci někomu utéct
  • 6. augusta 2015 13:15:05 CEST
    nie, ty si hrozne zákerné rýpadlo a odoberáš mi energiu, akonáhle sa do mňa pustíš, tak ťa pošlem za vmoci
  • 6. augusta 2015 13:12:02 CEST
    ale mně to došlo :D
  • 6. augusta 2015 13:07:48 CEST
    já vás zvládnu oba, už se těším, až se do sebe zase pustíme :D
  • 6. augusta 2015 12:53:22 CEST
    nevytváraj paniku, ja som bol s vmoci dohodnutý, že mi bude žrať nervy, len kým tu nie si. už je zase celá tvoja
  • 6. augusta 2015 12:48:11 CEST
    a mě se to Tvé shánění ani nedotklo :D
  • 6. augusta 2015 12:13:41 CEST
    zase až tak si sa nebránila, podľa mňa si sa tešila
  • 6. augusta 2015 10:45:17 CEST
    já si s tím dal tu práci a odpověděl Ti dost zevrubně a ty ses ani nepokusil reagovat s tím, že bys mě poslal někam, že kecám. tak se nediv, že se Ti nedebatuje plně k tématu , když je Ti ukradené, kdo co napíše :)
  • 6. augusta 2015 10:43:50 CEST
    jo ti jsou nejhorší. nebýt tu oni tak se tu nic špatného neděje. nebo možná vůbec nic.
  • 5. augusta 2015 22:19:00 CEST
    počkať, počkať. tému si založil 24.7 a prvý príspevok si dal 26.7. v znení citujem: Zatial mame 120 prispevkov a 983 vzhliadnuti. Cely cas pisu ty isty ludia. Co je fajn a vela sme sa aj dozvedeli. No a co vy ostatny subici a dominy naozaj nemate co povedat k teme.", ktorý si hodnotil pozitívne. keby máš záujem o tému, ktorú si založil, tak ju nenecháš dva dni bez reakcie, teda také tu neskúšaj, že trdlo a vmoci ti niečo pokazili... teba to prestalo baviť hneď po založení, keďže si nereagoval, aj keď drvivá väčšina príspevkov bola k téme.
    • 8 posts
    5. augusta 2015 22:03:06 CEST
    Leon pytas sa preca sa nezapajam do diskusie vo vlakne ktore som zalozil.Asi preto, ze ma to prestalo bavit v momente ked hrozne_trdlo a vmocitouhy zasralo svojimi totalnymi dristami cele vlakno.Ak si vsimnes aj na inych vlaknach robia to iste. Je to skoda. Oni vlastne su dojebavaci vlakien na fore.
  • 5. augusta 2015 15:31:32 CEST
    V ničem jiném to není. Kdyby odmítli platit všichni subové za profi, tak profinám nezbude nic jiného než si najít toho své, nebo možná dva a překopaly by svůj život. Nic jiného by jim nezbylo. Jenže subů, nebo těch, kteří jednou zač jsou rádi v submisivní roli je o mnoho více než dominantních žen a jejich choutky by zůstaly neukojené. Často by se museli svěřit manželkám a přítelkyním a to by vedlo k mnoha rozchodům a rozvodům. Kde hledat, když většina dominantních žen je zadána? Proč by dominantí žena měla ztrácet čas s někým, kdo si má chuť jednou za měsíc něco zažít a zbytek života žít jinak, když si může budovat vztah?
    Proto jsou profiny. Protože pro muže je často snazší dát bankovky na stůl, užít si a odejít. Protože "subů" je tolik, že se mezi sebou předhánějí, kdo dá více, aby si ho ona všimla.
    Je jen na Tobě, jestli se budeš snažit něco nabídnout a volit jednodušší cestu nebo budeš hledat ženu, která to bude mít jako Ty a bude hledat ten svůj kousek nebe. Ale zapomeň na to, že takovou ženu oslovíš tím, že ji chceš líbat nohy a dělat, co si řekne. Takových nabídek ona má týdně stovky a nabízejí ji za to peníze. Zapomeň na to, že ji budeš vyprávět o tom jak vypadá Tvůj kousek nebe. S takovou ženou se o tom mluví, až když na to přijde přirozeně řeč. A může to být za pá měsíců nebo ráno po první schůzce, když ji neseš snídani do postele.
    • 13 posts
    3. augusta 2015 12:33:37 CEST
    úplne v pohode. Ale aj tak by bola aspoň základná slušnosť poďakovať. Za rady a názory. Alebo aspoň dať vedieť že si ich prečítal.
    • 13 posts
    3. augusta 2015 6:25:35 CEST
    Nie je to podstatné.
    Len možno plítvame energiou v snahe niekomu poradiť. Niekomu kto o to vlastne nestojí.
    • 13 posts
    31. júla 2015 11:40:12 CEST
    ale užitočné to bolo aj pre mňa. Aspoň som sa dozvedel že aj na slovensku existuje komerčný dom salón. Skoro to vyzerá či práve toto nebol dôvod založenia vlákna. Ale to už by som išiel do konšpiračných teórií.
    • 13 posts
    31. júla 2015 11:36:51 CEST
    no očakával by som aspoň poznámku typu:
    "Ďakujem za info." alebo "všetci trepete hlúposti". Že by si na 10 stranách nenašiel nič čo by ho zaujalo?
    • 13 posts
    31. júla 2015 0:30:40 CEST
    Prečo je to tak že niekto založí vlákno, má 10 strán reakcií a sám sa už do diskusie nijako nezapojí?
  • 29. júla 2015 10:20:06 CEST
    V mene brigády soc-prc vrelé díky ,,,
  • 29. júla 2015 10:05:27 CEST
    pozitívne myslenie
  • 29. júla 2015 10:03:33 CEST
    Výhoda nevýhody,či?
    • 8 posts
    29. júla 2015 9:41:28 CEST
    smejem sa. kamarát mal nehodu, snehová fréza mu odrezala prst, ale len polovicu. prvé čo riešili kamaráti, ešte pred príchodom záchranky, ako si objedná pivo. tak 4 veľké a 1 malé. taký bol rád, že to malo šťastný koniec
  • 29. júla 2015 6:37:16 CEST
    Trdlo,že sa Ty v skutočnosti bojís,že už nebudes môcť na diaľku ukazať čašníkovi desať pív,lebo Ti donesie len deväť
  • 28. júla 2015 15:59:34 CEST
    ofučal znamená, že si ma nahnevala, keď si napísala, že doliezam stále, teda čakám, že sa pekne (aj škaredo môžeš) ospravedlníš. fólia by bola drahá, tučný som teraz hrozne, mňa keď chce mucha obletieť, tak na pol ceste zdochne, neviem si predstaviť koľko fólie by bolo na mna treba. mňa vôbec nevzrušuje výprask, teda odolám tomu pokušeniu :D
  • 28. júla 2015 12:01:11 CEST
    dobre, už nepíšem som sa práve ofučal