Forums » Nekategorizováno

Preco je to tak?

• 26. júla 2015 17:57:21 CEST
    ale ver mi, že aj ja sa usmievam. vážne. jasné, že sa teším, že mám konečne s kým písať ináč, keď som písal o vzdelaní, tak ma zaujímalo, ktorá univerzita má akreditovaný program "profi domina bdsm", dobre tak stačí mi stredná škola s maturitou. aj bez maturity. máš aspoň vyučný list v odbore "domina bdsm"?

len rýpem, nemusíš odpovedať.
  • 26. júla 2015 17:57:00 CEST
    vlados
    ty si šikulka, fakt. máme to v rodine doma a tak viem....to všetko čo si vymenoval koľko usilia, vedomostí, času ale aj finacií to stoji. Klobúk dolu a v tých teplách v aute. Si fakt chlap!
  • 26. júla 2015 17:54:17 CEST
    vmocitouhy
    Dakujem...skoda že máš v tomto pravdu....rýpač nikdy nepríde tak nebude možnost trafila by som ho aspoň tak do gulí, že na tú pecku by nikdy nezabudol....písalkovia , kecálkovia su vždy riadne hustý už sme si zo segrou na to zvykli :) ale bolo by dobre to vediet aj cez internet :) :) :)
  • 26. júla 2015 17:51:52 CEST
    ale tíško buď, kusni si do prsta
  • 26. júla 2015 17:43:14 CEST
    hrozne trdlo
    Si strašne rad , že si konečne más s kým kecnúť že??? :) Kludne si rýp, sklamem ťa som natoľko samostatná, distingvovaná dáma, že ma takto nezaskočíš. Áno mám vzdelanie a určite by si bol prekvapený aké,,,,ale to vôbec nie je podstatné. Momentálne som živnostníčka, mimochodom a ty?!!! Ja ťa môžem upozorniť že som riadna potvora a megera, lebo JA si to na rozdiel od teba môžem dovoliť. ,,Naše zvieratká,, nás milujú a potrebujú :) Tebe a ani nikomu inemu sa nevnucujeme.Nikdy by sme ale hlavne Ja pre nikoho nepracovala!!! Nemám rada autority, rada krotím šelmy!!!Preto šéfujem JA a vždy aj budem. Až pričasto som počúvala, že na ženu ako som JA treba zbrojný preukaz!!! Máš ho ak tak rád rýpeš???!!! Aby si neskončil švihom biča medzi tvojím obočím...:)!!! A ver tomu že sa aj pri tomto písaní usmievam a mám dobrú náladu :)
  • 26. júla 2015 17:36:12 CEST
    tíško
  • 26. júla 2015 17:35:37 CEST
    Ja casto jazdim na autach s vybusnym motorom, to preto...a este viac na autach so vznetovym motorom, a preto som vznetlivy...
  • 26. júla 2015 17:34:05 CEST
    podľa toho ako tu často vybuchneš, tak tým psychotestom by som až takú váhu neprikladal, ostatnému áno
  • 26. júla 2015 17:32:35 CEST
    Este mam digitalnu tachografovu kartu, psychotesty, zdravotne testy, kvalifikacnu kartu vodica, osvedcenie o absolvovani opakovaneho skolenia vodica, preukaz na adr, preukaz na nadrozmerne naklady, preukaz na jazdu pod majakmi..... Azda som toho nezabudol vela....
  • 26. júla 2015 17:27:17 CEST
    aké máš vzdelanie a oprávnenie vykonávať svoju prácu? tuším si vyučený automechanik, máš vodičský preukaz na nákladné autá s návesom a roky praxe, že? aké oprávnenie má ona na vykonávanie svojej práce?

nechcem ju zamestnať, skutočne len rýpem do nej, páči sa mi ako to obhajuje a pri tom stačí povedať, že je tu množstvo mužov, ktorí si musia platiť za tieto "služby", lebo ináč by ženu nemali. veď to je úplne v pohode, ja to neodsudzujem, je ti šikovnosť žien a neschopnosť mužov
  • 26. júla 2015 17:24:37 CEST
    vmocitouhy
    No odpovieme aj tebe...nie sme jediné...nevieme či to brať ako poklonu???no myslíme že skôr to druhé....pozri zoznamku ako sa tam ,,tapetuje,, nie sme jediné no rozhodne riadne dominantné a nič iné :)
  • 26. júla 2015 17:23:48 CEST
    Ak som ta pochopil, chces vo svojej podstate zamestnat dominikatorku ako dominu. Ok, jej cas a namahu jej zaplati kto ??? Ja tiez chodim do prace, od zamestnavatela dostanem vsetko vratane civilneho oblecenia aj osobneho auta na sukromne ucely, do prace nic nevrazim,ALE, nikto odo mna nechce aby som to robil zadara. Sa mi zda, ze len rypkas a obhajujes svoj zvlastny nazor....
  • 26. júla 2015 17:18:25 CEST
    dobre, keď ti zoženiem nekonečne veľa submisívnych mužov, kúpim pomôcky a zabezpečím priestor, budeš robiť dominu zadarmo, keďže nebudeš mať žiadne náklady spojené s tvojou "prácou"? mne vôbec nevadí, že za to beriete so sestrou peniaze. keď sa nájde dosť chlapov, ktorí chcú platiť, tak to robte. mne prekáža spôsob, akým to obhajuješ.
  • 26. júla 2015 17:17:48 CEST
    díky za odpověď :)
  • 26. júla 2015 16:57:06 CEST
    VM
    no a pre teba ...Robime to preto, že nás to baví...ano je to často tažké. Musim zladit svoju prácu s časom, ktorý venujeme ,,svojim klientom -kámošom,, a nie len musime, ale hlavne chceme. Preto že aj nás ale aj ich to teší a baví, hlavne naša spoločnosť im zjavne prospieva :) a nás to teší :) Mimochodom na konci nášho prispevku máš ponuku a ak by si pozorne čítal, tak tam máš na pisanie SS ak ta niečo trápi či zaujíma :)
  • 26. júla 2015 16:51:06 CEST
    hrozne trdlo
    Tak že v servise za 15 minut cistej vymeny oleja platim 20e....neviem ci je to malo ci vela? Olej si kupim donesiem. Ak si to zratam tak za hodku maju 80€ zda sa mi to dost. No oni by povedali že ak sa mi nepaci mam možnost ist inam....a mali by pravdu aj ked v kazdom pripade je to u nich viac ako u nás za hodinu a to opomeniem ,,servis,, :) mimochodom neviem o tom, že ked pridem do servisu dajú mi na auto nove potahy a gumy...trebars iba na nejaku akože cestu požičať....???:) my si svojich na femi obliekame a obúvame. Používaju to u nás a nemusia si nič nosiť. Neplatia za to a máš poňatia koľko stoja napriklad topánky č.43??? A kde ich vôbec zoženieš??? Nič s toho asi nechápeš a to preto, že nechceš.
  • 26. júla 2015 16:02:56 CEST
    Tebe jsem se neptal :D
  • 26. júla 2015 15:42:29 CEST
    Z tvého psaní to skoro vypadá, že Tě až obtěžuje, že děláš, co děláš.
    Říkáš, že je to náročné, že to stojí spoustu energie a času, peníze jsou za to směšné.
    Proč to tedy děláš?
  • 26. júla 2015 15:14:48 CEST
    Stačí ísť na zoznamku
  • 26. júla 2015 14:24:03 CEST
    Takže celé je to o peniazoch?,,,zaznela tu otázka,že kto je potom D,akto s? V jednom vlákne obhajovali dominy,že to nie sú k,,, a že koľko ich to stojí,,,muži dominanti to majú zadarmo? Skrátka sa zachytil trend a dajú sa z toho vytĺcť prachy,všetko ostatné je len hra
  • 26. júla 2015 12:13:46 CEST
    už som pochopil
  • 26. júla 2015 11:59:38 CEST
    Navstiv a pochopis....
  • 26. júla 2015 11:50:07 CEST
    len čisto zo zvedavosti, skús mi napísať ako rozoznáš skutočnú dominu od takej, ktorá im len kazí meno? lebo garantujem ti, že úplne každá ti poskytne čo sa ti páči. dokonca aj prostitútka, ktorú zoberiem pri ceste, tak ti nakope gule, dá výprask, urobí trampling, aj na piss ju nahovorím, tiež je možnosť foot a pod. a ona skutočne nebude mať nič spoločné s dominou. alebo je merítko to, že má doma akože mučiareň, dve dosky pribité do kríža a nejakú reťaz? skutočne by ma zaujímalo, ako to mám rozoznať...

• 26. júla 2015 11:35:38 CEST
    Ako vravim, nic proti dominam, ktore aj nieco ponuknu.... Mam vsak vela proti dominam, ktore neponuknu nic, ale vela ziadaju. Je rozdiel domina a domina. Privela kuriev sa prizivuje a kazi celkove meno dominam.
  • 26. júla 2015 11:33:08 CEST
    ja sa odvážim "frflať". predstav si, že vás so sestrou chlap zavolá ku sebe domov, má priestor, pomôcky a zaplatí taxi. teda potom podľa tvojej logiky by malo byť všetko úplne zadarmo, lebo vám nevznikajú ďalšie náklady. môžete prísť aj nahé, aby ste nefňukali, že ste sa museli obliecť a aj to niečo stojí.

už keď ideš akože silno argumentovať, že niečo stojí priestor, vybavenie a bla bla bla... servisná hodina v autorizovanom servise je väčšinou lacnejšia ako hodina s "dominou". vieš si predstaviť tie náklady na technické zabezpečenie servisu, budova a celé to vybavenie? vieš si predstaviť mzdové náklady personálu, rôzne školenia a know how? stále sa bavíme o tom, že servisné služby sú lacnejšie ako služby spojené s bdsm. celý čas som nespomenul ani raz cenu, ktorú musia platiť tí nešťasníci v podobných zariadeniach, dokonca si myslím, že to nie je ani veľa, ale keď už to chceš nejakým spôsobom obhajovať, tak skús to robiť nonšalantne a racionálne.

pekný deň