26. júla 2015 10:12:46 CEST
Tak že zdravíme všetko osadenstvo...
Ako ste si možno, určite všimli vôbec sa nemáme snahu zapájať tuto do vašich tém a debát.
Náš koníček totiž stojí naozaj nie málo a preto ak ,,nepracujeme,, vo svojom salóne tak pracujeme inde. Proste niekde tak, aby sme si ho vedeli udržať a aj pre Vás si ho dovoliť. Vaša debata sa nakoniec začala uberať smerom nadávania a politikárčenia .... To však nechceme a nebudeme rozoberať,,,, ale....Veľa z Vás sú medzi našimi ,,klientmi - kamošmi ,, a iný zasa možno u nás aj boli..
Dosť si toho aj my vypočujeme od Vás ,tak že nech to má teda trochu šťavy chlapci.... :
,,Robila to doma v spálni...zo skrine vytiahla jeden vibrátor / ani nie strapon/ a bičík....bol to des!!! Nemá žiadnu výbavu ani pomôcky, vraj ich má požičané kamarátka v Holandsku! Tá špina u nej a bodrel , bál som sa že niečo chytím.... ,chýbala sprcha a uterák??? O tom nemôže byť ani reč. Hneď som videl že je to kur...!,,
Čo vyžadujete??? Maximálnu diskrétnosť , čistotu a 100% hygienu, vlastný priestor, vaše pohodlie a pomôcky. Chcete mať relax!!!
Odzneli tu vyjadrenia že Dominy???...a berú za to peniaze???
O.K. Minca má vždy dve strany tak poďme na to!
Ideš chytať ryby ...si rybár a máš udice, ktoré si si kúpil. To je síce fajn no musíš mať rybársky lístok, povolenku ...platíš si ho. Ak ideš na súkromný rybník / nech si užiješ svoju hru aby si zrelaxoval..../ platíš vstupné, pobyt a aj úlovok podľa váhy...nestačí ti iba rybu chytiť dokonca aj návnadu na ňu si si kúpil a zaplatil !!! Tak že čo vlastne platíš???
Svoj relax a za zážitok z rybolovu. Nik ti nepovie na akú udicu máš chytať tak že scenar si robíš sám
Nik ťa nenúti muškárčiť ak ťa muškárčenie neberie a nemáš ho rád.... Tak že čo si ešte platíš...??? Priestor - miesto, to že tam niekto tie ryby krmy , kupuje a púšťa, aby si ty mal čo vytiahnuť!!!
Kto má z Vás rád golf??? Že náročný šport??? Ano nie je možné ho nájsť na každom kroku ...tak isto ako aj skutočný sálón na DS.
Palice...výbava...veľká investícia. Konečne sa dostaneš na ihrisko a....??? No zasa musíš zaplatiť.
Že za čo??? Za priestor...trávnik že ho niekto kosí a udržiava ,za čas, ktorý tam si ty a nemôže ho tam tráviť niekto iný.... za to ak tam niečo poškodíš, či používaš....
Tak že tak moji milí... Rozhorčujete sa tu zbytočne, nik Vás nenúti prísť ak nechcete!!!A Vy ktorí ste u nás boli viete, že to čo u nás platíte je smiešna suma.. .
Za to my zo ségrou by sme vedeli už povedať . Znehodnotené moje obľúbené topánky...podotýkam že nie lacné. ,,Roztrtkal,, ich klient ...sľúbil, no po dnes nezaplatil škodu .Mimochodom aj trampling sa u nás robí...a vraj suprový :) Na femi nadrozmrné botičky, prádlo ,kozmetika , líčenie...všetko ozaj lacné záležitosti. Dezinfekcie, oleje, gély, vlhčené aj suché obrúsky. Pranie osušiek a plachiet...prádla. Naša energia a čas...???
Tak čo??? Je tu ešte odvážlivec čo si DOVOLÍ frflať ???!!! Nebudeme komentovať ...ak chceš tak SS ale túto debatu sme skončili.
Tak fajn . Osobne a úplne grátis mu vysádzam 50 rán bičom cez telo a chrbát na kríži ...podotýkam, že to nebude bez stôp ako skoro všetci keď prídete chcete,,,, lebo mám partnerku a tá to nesmie vedieť.
Blanche, želáme krásny deň