Forums » Nekategorizováno

Preco je to tak?

• 26. júla 2015 11:19:05 CEST
    No ak sa Ti teraz nebude klučka drať, tak su tu važne len samí pisálkovia.
  • 26. júla 2015 10:12:46 CEST
    Tak že zdravíme všetko osadenstvo...
    Ako ste si možno, určite všimli vôbec sa nemáme snahu zapájať tuto do vašich tém a debát.
    Náš koníček totiž stojí naozaj nie málo a preto ak ,,nepracujeme,, vo svojom salóne tak pracujeme inde. Proste niekde tak, aby sme si ho vedeli udržať a aj pre Vás si ho dovoliť. Vaša debata sa nakoniec začala uberať smerom nadávania a politikárčenia .... To však nechceme a nebudeme rozoberať,,,, ale....Veľa z Vás sú medzi našimi ,,klientmi - kamošmi ,, a iný zasa možno u nás aj boli..
    Dosť si toho aj my vypočujeme od Vás ,tak že nech to má teda trochu šťavy chlapci....  :
    ,,Robila to doma v spálni...zo skrine vytiahla jeden vibrátor / ani nie strapon/ a bičík....bol to des!!! Nemá žiadnu výbavu ani pomôcky, vraj ich má požičané kamarátka v Holandsku! Tá špina u nej a bodrel , bál som sa že niečo chytím.... ,chýbala sprcha a uterák??? O tom nemôže byť ani reč. Hneď som videl že je to kur...!,,
    Čo vyžadujete??? Maximálnu diskrétnosť , čistotu a 100% hygienu, vlastný priestor, vaše pohodlie a pomôcky. Chcete mať relax!!!
    Odzneli tu vyjadrenia že Dominy???...a berú za to peniaze???
    O.K. Minca má vždy dve strany tak poďme na to!
    Ideš chytať ryby ...si rybár a máš udice, ktoré si si kúpil. To je síce fajn no musíš mať rybársky lístok, povolenku ...platíš si ho. Ak ideš na súkromný rybník / nech si užiješ svoju hru aby si zrelaxoval..../ platíš vstupné, pobyt a aj úlovok podľa váhy...nestačí ti iba rybu chytiť dokonca aj návnadu na ňu si si kúpil a zaplatil !!! Tak že čo vlastne platíš???
    Svoj relax a za zážitok z rybolovu. Nik ti nepovie na akú udicu máš chytať tak že scenar si robíš sám 
    Nik ťa nenúti muškárčiť ak ťa muškárčenie neberie a nemáš ho rád.... Tak že čo si ešte platíš...??? Priestor - miesto, to že tam niekto tie ryby krmy , kupuje a púšťa, aby si ty mal čo vytiahnuť!!!
    Kto má z Vás rád golf??? Že náročný šport??? Ano nie je možné ho nájsť na každom kroku ...tak isto ako aj skutočný sálón na DS.
    Palice...výbava...veľká investícia. Konečne sa dostaneš na ihrisko a....??? No zasa musíš zaplatiť.
    Že za čo??? Za priestor...trávnik že ho niekto kosí a udržiava ,za čas, ktorý tam si ty a nemôže ho tam tráviť niekto iný.... za to ak tam niečo poškodíš, či používaš....
    Tak že tak moji milí... Rozhorčujete sa tu zbytočne, nik Vás nenúti prísť ak nechcete!!!A Vy ktorí ste u nás boli viete, že to čo u nás platíte je smiešna suma.. .
    Za to my zo ségrou by sme vedeli už povedať . Znehodnotené moje obľúbené topánky...podotýkam že nie lacné. ,,Roztrtkal,, ich klient ...sľúbil, no po dnes nezaplatil škodu .Mimochodom aj trampling sa u nás robí...a vraj suprový :) Na femi nadrozmrné botičky, prádlo ,kozmetika , líčenie...všetko ozaj lacné záležitosti. Dezinfekcie, oleje, gély, vlhčené aj suché obrúsky. Pranie osušiek a plachiet...prádla. Naša energia a čas...???
    Tak čo??? Je tu ešte odvážlivec čo si DOVOLÍ frflať ???!!! Nebudeme komentovať ...ak chceš tak SS ale túto debatu sme skončili.
    Tak fajn . Osobne a úplne grátis mu vysádzam 50 rán bičom cez telo a chrbát na kríži ...podotýkam, že to nebude bez stôp ako skoro všetci keď prídete chcete,,,, lebo mám partnerku a tá to nesmie vedieť.
    Blanche, želáme krásny deň 
  • 26. júla 2015 9:07:15 CEST
    Naco by som venoval svoj cas studiu dolara, ten skoncil ako svetove platidlo. Koniec koncov ani len netusim naco sa hadame... Takze, zi si v usa, maj sa tam ako chces....75% bavlna, 25% lan + tajne prisady.....
  • 26. júla 2015 7:26:03 CEST
    Dollars nie su tlacene na paper. Keby ste miesto conspiracy theories venovali cas studiu, mozno by z vas nieco bolo, takto ste len barani.
    Vladko, ty strykov maznacik, dunco je pitbull, ta chytim, sa poseries.
  • 26. júla 2015 1:23:21 CEST
    ....stoji za hovno, zakladaju vojny, dlzia vsade vo svete, vladne im cierny..... Dunco, si hrdy kde zijes ??? A zavri usta ked kukas telku.
  • 26. júla 2015 1:02:02 CEST
    Rotačky fičia vo Fede?,,bodaj by nie ved tie zelené papiere maju menšiu cenu ako hajzelpapier ked ich tlačia,
    Vieš že vo Fort Knoxe už USA nemaju zlato,?,,
    To čo ste predali Číne bol wolfrám potiahnutý zlatým povlakom
    Ešte o tom nevieš ale celý materiálny svet ide do horucich pekiel a to veľmi rýchlo,
    Preto sa vyrábaju umelé problémy sveta na odrbanie ľudí
    Howg,
  • 26. júla 2015 0:07:59 CEST
    Verim ti, ze denne sedis pred tv s otvorenou papulou. Aspon si charakter, ze si to priznas ....
  • 25. júla 2015 23:59:07 CEST
    Ty dement z vesnice. Sa nedivim, ze buchty vami pohrdaju a roztahuju nohy cudzincom, ked vy uboziaci sedite za pecou doma a ste neschopni sa presadit mimo slovakistan, pretoze sa akurat dohovorite v cechach a na ukrajine...... hahaha
    A robite za mizernych 1 000 eu/mesacne a sedis u tv s otvorenou papulou a cakas, co ti spasitel fico naslubuje, ty chuju neschopny.
    Ja to spravim denne, kazdy den, pretoze za mna robi internet a investicie, vratane weekends.
  • 25. júla 2015 16:36:22 CEST
    v tomto myslím že máte podobný názor
  • 25. júla 2015 16:35:22 CEST
    aj keď nerád, ale musím súhlasiť s VM, on keď nechce akútne rýpať, tak celkom múdro píše
  • 25. júla 2015 16:32:07 CEST
    niekde treba začať
  • 25. júla 2015 16:30:47 CEST
    já jsem dobrý teoretik :D
  • 25. júla 2015 16:28:44 CEST
    Súhlasím, a rozumiem vám, ďakujem za reakciu :D :)
  • 25. júla 2015 16:25:08 CEST
    presne si to vystihol a ďakujem za tak pekne napísané slová
    presne takto to funguje samozrejme aj opačne
  • 25. júla 2015 16:18:52 CEST
    že námluvy v D/s se dost zdegenerovaly a udělali jsme si je dost složitými pro obě strany.
    Doporučuju jedno, nebrat objekt zájmu jako dominu, ale jako ženu. Nechtít ji proto, že je dom, ale pokud něco přeskočí, tak ji poznávat jako by byla normální ženou. Ono se může i stát, že ona ženou bude. Ten zbytek tím myslím sex a hrátky či lekce pokud chceš použít tohoto výrazu, to už se vždycky nějak při vzájemné blízkosti udělá, může to fungovat hned nebo ta cesta bude delší, ale je to mnohem snažší než se s někým sblížit.
    Jenže pokud budeš mluvit o praktikách a snech od prvního vzkazu, tak budeš jako každý první, uděláš z té ženy sexuální hračku a pak se nediv, že Tě bude brát podobně.
  • 25. júla 2015 15:15:20 CEST
    5 poznám reálne dominantných :D Čo som odhalil že sa im to páči :D Zvyšok čo nepoznám osobne nepočítam, takže tak, hádam sa poznám lepšie
  • 25. júla 2015 14:36:53 CEST
    Vmocitouhy ta odhadla velmi spravne. Naivny. Pises, ze poznas mnozstvo dominantnych zien, kolko z nich poznas realne ??? Mne pripadas, ze si dost o predstavach.....
  • 25. júla 2015 14:16:50 CEST
    Nieeee, nepochopil si ma, ja nevyhľadávam jednorázovky, ani ma to neláka, ale niekedy príde také obdobie že mi chýba riadne D/s, ta človek urobí všetko už :D Ale potom si poviem že nie som taký blbec a nedám toľké prachy.. Ja viem že realita je iná, poznám veľa takých žien.. Mňa skôr zaujímala ich reakcia na to čo navrhnem ja :D
  • 25. júla 2015 12:28:39 CEST
    A ešte dodám, že našťastie som nikdy žiadnej nezaplatil, niekedy bola taká chuť že mi to tak chýbalo že ok zaplatím, však pohoda, ale potom si vždy poviem že nie, že to je moc, a zase taký zúfalec nie som, ale som skúsil im ponúknuť svoje veci, že či dajú za to lacnejšie :D Kdežeee :D
  • 25. júla 2015 12:14:46 CEST
    Nemam problem zaplatit za lekciu skutocnej domine, mam problem s tymi akoze dominami s jednym bicikom, metrom spagatu a z ktorych vylozene vyzaruje prostitucia. Ad duncotrok a jeho usa: vsetci ti verime ako v usa nemusis za dominantne zazitky nic platit, ako sa tam mas dobre a ako tam nie si ako pristahovalec za otroka.... Este nam povypravaj, my vsetci budeme sediet s otvorenou hubou a vsetky tvje vyroky si budeme zapisovat, lebo to napisal odkundes co sa neuzivil doma ......
  • 25. júla 2015 11:54:27 CEST
    bohuzial ano. Je tu malo profidomin, čo su naozaj aspon profesionalky s vybavenim. Aspon chlap vie za čo plati... Horšie su tie štetky, čo ani vybavenie ani nič, a nechaju si zaplatit. Veru, šikovnym patri svet.. Ale až raz niekomu ubližia, lebo nemaju ponatia a skusenosti... čo už...
  • 25. júla 2015 11:44:02 CEST
    Mili subici... Viete, nechce sa mi to tu čitať, ale k prvemu prispevku ktorý otvaral tuto temu.
    Vaša vec že za to platite. Ked nie ste schopní si strážiť a vážiť svoju submisivitu a odovzdate sa Domine ku ktorej nemáte vzťah, ani nič, nie je ani len vašou kamaratkou (kamaratsky vztah stále lepší ako žiaden)... len kvôli lekcii.. Toto je čistý pud. Silou mocou to prežiť, aj keď to bude len povrchne. Hold tak vám treba. Detto o subinách. Len pre výprask bez hlbšieho zmyslu, prípadne šukačku byť s Dominantom, ktorý pre mna nie je absolútnou autoritou a nezboznujem ho.... Hm Hm Hmmm... Nevravím, tiež som zažila "lekciu" so subom ktorý nebol pre mna mojim milačikom, iba proste subom, o to viac si važim tie chvile ktoré boli tak hlboké pri tom mojom. A viem že v živote to už nespravím. Na niekoho plytvať svojou dominanciou, ked po tom príde prázdno... To je prázdno je horšie ako to vôbec nemať.
    A rovnaké prázno so stretka s Dominou/Dominantom musí zákonite cítiť sub, ktorý prišiel iba na lekciu.. Inak nie je subom, iba proste neovládol svoj pud. A sám je štetkou, aj ked submisívnou...
    • 2 posts
    25. júla 2015 10:55:55 CEST
    dmnt
    • 2 posts
    25. júla 2015 10:03:40 CEST
    to je logické. čím vyspelejšia krajina, tým menej žien ochotných robiť prostitúciu, lebo slušne si zarobia prácou, teda aj ceny za služby sú vyššie, lebo keď to už robí, tak si nechá za to poriadne zaplatiť. menej rozvinutá krajina, nižšie príjmy, viac žien odkázaných na toto "remeslo", nižšie ceny. na cenotvorbu má zásadný vplyv nie len ponuka a dopyt, ale aj legislatíva danej krajiny a miera rizika, ktorú podstupuje daná žena
    • 2 posts
    25. júla 2015 10:01:25 CEST
    Skus este nieco ohladne usa, nech sa zasmejem. SS ?? Social security?