Forums » Nekategorizováno

Preco je to tak?

• 13 posts
    7. augusta 2015 13:25:46 CEST
    lebo stará pani chcela, aby ju mladá ľúbila, ale ona to tak necítila a bola šťastná len preto, lebo bola ovládaná, lenže toto mohla dosiahnúť pri každej, teda pani si uvedomovala, že je nahraditeľná
  • 7. augusta 2015 13:23:18 CEST
    to jsem zatím nezažil, takže to nemůžu potvrdit. ale ani vyvrátit. pravda
    • 13 posts
    7. augusta 2015 13:21:32 CEST
    netvrdím že sex nechce, len vravím že sú dominy ktoré si sex so svojim vlastným sub partnerom nevedia vychutnať práve preto že je sub.
  • 7. augusta 2015 13:07:59 CEST
    domina je žena. není důvod proč by neměla mít ráda sex. já ještě nebyl s dominanntí ženou, která by sex nechtěla.
    • 13 posts
    7. augusta 2015 13:06:03 CEST
    jasne. Čo sa týka vzťahu je to možno jedno. Ale aj domina (možno nie každá) JE RADA AK SI SEX MôžE UžíVAť A nemusí sub. partnerovi rozkazovať čo má robiť. Niektorým dominám sex fakt nefunguje.
  • 7. augusta 2015 12:59:19 CEST
    Suhlasim, len ta poopravim. Mladu robilo stastnu to, ze ovladala (a nie bola ovladana). Teda ak to tak bolo a ak vychadzame zo spravneho predpokladu, ze mladej sa lubilo ovladat
  • 7. augusta 2015 12:50:05 CEST
    lebo stará pani chcela, aby ju mladá ľúbila, ale ona to tak necítila a bola šťastná len preto, lebo bola ovládaná, lenže toto mohla dosiahnúť pri každej, teda pani si uvedomovala, že je nahraditeľná
  • 7. augusta 2015 12:44:42 CEST
    Ale preco potom ta starsia pani nebola spokojna, ked ta mladsia bola taka stastna prestastna?

A ako si vysvetlujete ten zaver filmu? Neviem, ci uz si to dobre pamatam, ale ta mladsia nakoniec bola ochotna od toho vsetkeho, co pozadovala upustit, len aby boli spolu.
  • 7. augusta 2015 12:43:51 CEST
    veď dobre. neser ma keď chceš, tak rozumne píšeš, akurát pri mne budeš prekrúcať stále veci

ale veď keď je sub, tak je blbosť písať scénare a hovoriť, čo má domina robiť a v prípade, že to tak je, tak vlastne sub je tá dominantná osoba vo vzťahu a dominant je len vykonávateľ príkazov.
  • 7. augusta 2015 12:40:46 CEST
    sub je sub ne protože se mu líbí blaho ženy ale protože se mu líbí být podřízený při vzrušení.
    To že jde někomu o blaho a radost své ženy se jmenuje jinak.... Normální :D
  • 7. augusta 2015 12:35:58 CEST
    áno, ale veď sub je preto subom, lebo mu ide v prvom rade o blaho a spokojnosť dominantnej osoby, teda je v princípe jedno či bude alebo nebude sub spokojný, dôležité je, že je domina spokojná. bavíme sa teraz nie o profi. ja aj keď som labkofil, tak keby viem, že sa to žene nepáči, tak strácam záujem úplne a viac to nespomeniem, lebo viem, že by to robila len kvôli mne a ja predsa chcem robiť veci kvôli nej...

edit: veď samotné uspokojenie suba neplynie z konkrétnej realizovanej praktiky, ale z toho, že dominantná žena je spokojná, že jej potreby boli uspokojené a tým aj subove. ach jaj
  • 7. augusta 2015 12:35:41 CEST
    přesně takhle na první pohled ty vztahy vypadají. proto je te film geniální. ukázal jako snad první, jak tomu často bývá.
  • 7. augusta 2015 12:32:04 CEST
    Suhlasim s tebou, ze autor filmu mozno prave chcel zdoraznit tuto rovinu .... ze kto je vlastne v tom vztahu dominantny....i ked zaciatok filmu nam prezentoval tu starsiu pani ako decko, tak cely film ukazoval presny opak
  • 7. augusta 2015 12:29:08 CEST
    Vdaka tomu ze svet je uz dlhsiu dobu pomyleny, tak je z prveho pohladu mozno naozaj zrejme ze je jednoduchsie ked je Dom muz a subinka. Ked sa ale clovek vrati k svojej podstate,zisti ze v tomto naozaj nejde o pohlavie, skor o osobnost. A ti dvaja sa musia najst. Ako puzzle. Avsak vravim, ja to vnimam trosku nevsednejsie a hladam nieco ine ako vacsina domin. :)
  • 7. augusta 2015 12:26:02 CEST
    bohužel si nepamatuju jména. Ano máš pravdu a přišla jsi na to o čem ten film je. O tom, že často nelze poznat, kdo vlastně vládne.
  • 7. augusta 2015 12:24:30 CEST
    protože to tak mnoha subům vyhovuje. protože to tak mnohi z nich chce.
    A protože mnoho dom osob, raději udělá něco, na co zrovna nemá chuť, jen aby suba uspokojil, protože se bojí říct, že nemá chuť , aby svého oddanéhho suba náhodou nezklamal.
  • 7. augusta 2015 12:21:47 CEST
    Z tohto titulu som si dovolila posudit tu slecnu (nech mi vmocitouhy odpusti:)) ze bola v tom konkretnom vztahu sub.
  • 7. augusta 2015 12:18:48 CEST
    Napisal si, ze vladla sub. Aj po tomto vyroku ju oznacujes za sub?
  • 7. augusta 2015 12:18:24 CEST
    že má co chce, kdykoli to chce. Že v tom vztahu vládla. Že ji dom poslouchala na slovo. Že ji odpustila i nevěru. Že si mohla dělat , co chce.
  • 7. augusta 2015 12:18:14 CEST
    ale ja to stále nechápem subina písala scénare, domina jej to všetko plnila. to vážne môže submisívnu osobu vzrušovať, keď jej niekto robí to čo chce? keď ťahá nitkami? povie si toto a toto chcem, toto presne urobiť?! veď to je na tom to pekné urobiť niečo čo nie je až tak po vôli a urobiť to preto, lebo to dominantná osoba chce, nie naopak... ja som fakt pošahaný a všetko vnímam blbo
  • 7. augusta 2015 12:16:52 CEST
    Ok. Budem vychadzat z predpokladu, ze sub bola spokojna. Co si myslis, co ju v tom vztahu uspokojovalo?
  • 7. augusta 2015 12:13:18 CEST
    Vždyť ta dom ji dělala vše co chtěla, dokonce ji odpustila nevěru prakticky nejhrubšího zrna.
    Nene tady musím s touhou souhlasit. Je nad slunce jasné, že zatím co sub si užívala toho co chtěla, dom byla neštastná. A vládla sub, což ji vyhovovalo.
  • 7. augusta 2015 12:10:16 CEST
    Neuvědomuješ si jednu věc. Ta sub v tom filmu dom nemilovala, jako člověk ji byla až na vyjímky ukradená. Proto mohla odejít kdy mohla a mohla jít za jinou, kdyby ji nevyhovovalo, jak to v tom vztahu mají. Kdežto ta dom ji poslat někam mohla, ale nešlo to, protože ji prostě milovala. Takže ta dom udělala všechno co ji na očích viděla, zatímco ta sub jediné co do toho vztahu dávala byly ty scenáře.
    Když by ta sub nebyla spokojená, tak by odešla.
  • 7. augusta 2015 11:52:22 CEST
    Ja viem posudit druhych vo vztahu ku mne. Viem, kto ako na mna posobi
  • 7. augusta 2015 11:49:47 CEST
    Mozno som nepouzila vhodne slovicko, ked som ju oznacila za nervyrovnanu. S VeselymMorousem sme nizsie diskutovali o naplneni eskovych potrieb. K tomu sa stale vyjadrujem. Oznacim ju inym privlastkom - neprisla mi stastna. Keby dostala to, co chcela, posobila by na mna inak. Otazka mozno znie - co vlastne chcela? Mozno prave tu sa rozchadzame vo vzajomnom pochopeni. Mozno si zle vyvodzujem to, co chcela. Ja z pohladu submisiva chcem byt ovladana a to ma naplna. Mozno ona chcela nieco uplne ine. Ak chcela druhou manipulovat, ovladat ju, tak sa jej to darilo. Bola vobec esko?