Forums » Nekategorizováno

Preco je to tak?

• 13 posts
    7. augusta 2015 0:37:54 CEST
    ruky o vtáka. to si budem môcť tak pohonkávať. si zlatá vymysli niečo za trest, zatiaľ stále len odmena
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:34:46 CEST
    tak to ma teší. Že sa nečertíš a že ti to ofukuje práve tam.
  • 7. augusta 2015 0:32:38 CEST
    Budes cicho lebo ti zacpem tlamicku a zaviazem ruky o vtaka nech neprovokujes tou klavesnicou!
  • 7. augusta 2015 0:29:58 CEST
    nemáš pravdu. laisla ti to vysvetlila dobre. tiež sa neviem switchnúť v rámci jednej ženy, ale sú ženy, ktoré vnímam vyslovene ako dominantné, mám voči ním rešpekt a som slušný a potom ostatné, ktoré vnímam ako submisívne.
  • 7. augusta 2015 0:28:56 CEST
    Jeeezis ja mam daleko od certenia :D to ja mam len taku nutkavu potrebu vysvetlovat :D jooj ja sa necertim. Lezim si pekne v posteli, balkon otvoreny mierny tepky vanok mi fuka..... jooo presne tam.... Pohoda klidek :D
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:26:44 CEST
    ve´d sa nečerti. Vravím že sa môžem mýliť
  • 7. augusta 2015 0:25:16 CEST
    Neskatulkuj a nebud uzkoprsy. Zivot nie je ciernobiely vzdy. Je to o pokore k sebe samemu. Na kazdeho chlapa sa najde chlap. Poznam par Dooooominantnych Dominantov, ktorych tajna tuzba je poklaknut k noham Zeny. A aj ty ichnpoznas a nepo edal by si to do nich ;) Aj v smecke vlkov kde je alfa samec, pride raz iny samec ktory bude dominantnejsi a vtedy mu prejavi povodny svoju submisivitu. Preco by to malo byt u ludi, ktori sa naozaj vracaju k tym prirodzenym prezitkom vo vztahu, toto rozdielne. Ja to vnimam takto. Ty inak... Tot vsjo
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:19:48 CEST
    ha, ha, ha. Aj by som bola subinka ak by sa našiel vhodný pán. Fakt dobré. Subinky sú proste subinky aj keď žiadneho pána nemajú. a aj dominanti alebo dominy sú dominatní aj bez suba.
  • 7. augusta 2015 0:14:27 CEST
    No vidis. Preto vravim ze mma malokto chape :D mozno tak komplexne iba moj exPan a este priatel Dabelsky :D hej u mna to je mozne. Ja som taka ina :D :D :D
    U mna switch neznamena switchovanie sa s jednym partnerom, v pindelok sa zahrame na Dominu a v stredu budem klacat... To som uz skusila a zle to dopadlo. Ja mam bud suba (takmer 98,7% pravdepodobnost) alebo by som vedela byt ako subka veeelmi rozumnemu Dominantovi (vhodny pre mna naozaj neexistuje a nestretla som takeho este) mala som jedneho Pana a tym to zhaslo.
    • 13 posts
    7. augusta 2015 0:06:55 CEST
    keď ja neverím že zo subinky sa môže stať domina. Nejako mi to nepasuje. Ale uznávam že aj ja sa môžem mýliť. Ja veľmi neverím na switchovanie dom - sub. Zato s - M kári switchujú skoro všetci. Teda zase len podľa mojich skúseností. Takže teba vidím ako dominantbú sado-maso
  • 7. augusta 2015 0:02:46 CEST
    Bola :D tak ja vzdy vravim ze som switch, ale malokto chape ako ja oznacenie switch vnimam, takze lahsie je napisat Domina, byvala subka :D na mna sa uz Domina/nt tazko najde :D
    • 13 posts
    6. augusta 2015 23:58:55 CEST
    ti tak verím. Že si bola subinka. Dominantná masochistka ako vyšitá. Tuším vás je ako maku. Ale môžem sa aj mýliť. Len taký výstrel od pása.
  • 6. augusta 2015 23:57:38 CEST
    Veľmi krásne napísané
  • 6. augusta 2015 23:55:10 CEST
    Ved mam :) aj preto si teraz proste viem uzit ten spank aj zo strany D. Viem ako chuti spank ked to clovek nechce, ako chuti spank ked clivek uspokoji svoju masochisticku nadrzanu cubkovitu stranku, ale viem aj ako spank chuti ked sa odovzdas a dostanes sa do stadia kedy nevies povedat dost a vobec to nie je i tom sexualnom uspokojeni a o povrchnom (aj ked to tuez ma svoje caro) jelitkovani. Toto o com ja hovorim je iny level. Ja mam skusenisti aj ako subinka Leon :) len to uz je davno. Moje zciatky boli ako "s" ale uz vtedy mi Pan hovoril ze ja som len nevyrastena Domina... Viem ake to je, je krasne byt skom, ale rovnako krasna je moja momentalna pozicia :)))
    • 13 posts
    6. augusta 2015 23:46:09 CEST
    dobré, skoro by si človek myslel že máš skúsenosti aj z druhej strany biča
  • 6. augusta 2015 23:39:21 CEST
    Aspon vies co potrebujes. Identifikacia svojich potrieb je dolezita. Len je trosku povrchne a nudne riesit iba to, co chces dostat. Fixaciou na tuto pohnutku si zatvaras obzory. Avsak chapem to, clovek sa meni, casom to moze byt obrusovane a ak spozas toho spravneho cloveka, tak omnoho plnsie a zivocisnejsie ako par jelit. Aj spank a spank vie byt rozdiel. Par jelit nasekat na rit, a prezit koktejl hormonov a chemickych reakcii tela v spojeni s psychickou odidenosťou (moj vlastny novotvar ked clovek vypne myslienky) je tiez rozdiel.... Len tolko..
    • 13 posts
    6. augusta 2015 23:29:42 CEST
    a dokonca by som povedal že ak je subíkov veľa tak masochistov , čo sa k tomu prihlásia, je celkom málo.
    • 13 posts
    6. augusta 2015 23:28:28 CEST
    úplne jednoduché. Ty nepotrebuješ dominu ale sadistku. Podľa toho čo píšeš. Doteraz si proste zle hľadal. A myslím, že sadistku čo ti namaľuje jelitá je dokonca ľahšie nájsť ako tú dominu, ktorá to síce tiež zvládne bez problémov, ale ako vieš je po nich celkom dopyt.
  • 6. augusta 2015 23:00:57 CEST
    lenže ono to tak nefunguje. dominantná žena chce vo svojej podstate uspokojiť svoje potreby, nie tvoje. prečo by mala robiť niečo, čo sa tebe páči, keď ona má rada aj mnoho iných vecí. ty si v podstate chceš diktovať podmienky. máš chuť len na spank. nič iné a zadarmo. práve, keď si chce niekto diktovať, čo mu má žena urobiť, tak to sú tie platené služby. povieš si čo chceš, dostaneš to.

poradím ti jednu cestu, ako to mať zadarmo. snaž sa vyzerať neskutočne dobre, vyšportovaná postava. vtedy sa nájde skôr žena, ktorá bude ochotná to urobiť, lebo si povie, že takého chlapa už nebude mať. tak snaž sa byť pre tie ženy výnimočný niečím, potom skôr urobia ústupok v tomto, ale ináč nevidím dôvod, prečo by ti mali plniť sny. ako sub by si mal byť rád, že plníš sny domine...
    • 8 posts
    6. augusta 2015 22:51:41 CEST
    Takze este raz dakujem za hodnotne prispevky ktore ste tu popisali a verim, ze zopar ludom to pomohlo. Vsetci ste sa zhodli na tom, ze subikov je plna prdel a domin malo. Takze ak si chce subik uzit musi si za svoje jelita zaplatit.Ale co ak je clovek konkretne ako ja. Ja osobne tomu subikovaniu moc nedam a ani dokonca nie som takej povahy.V skutku som uplne iny clovek. Dokonca nepotrebujem ani ziadny latex ani ziadnu zenu odetu v kozi co sa chova,ako drsna amazonka a reci ma ako pristavny robotnik a ja okolo nej musim chodit svornozky, ako psik. Ale som ten tip cloveka,ze ak to na mna raz zacas pride a dostanem chut na jelita tak si to chcem uzit len ako relax a pohodicku.S kockou si posediet na kavicke v prijemnej debate. Nechat si vypraskat zopar jelit a potom spokojne ist svojou cestou. Viete mozno nie som sam, ale ja fakt nepotrebujem to divadlo okolo toho. Mne osobne uplne stacia len tie jelita a za to sa mi naozaj nechce platit take velke sumy. A tiez nemam zaujem o budovanie submisivno dominantneho vstahu s dominou. Co potom, ak clovek nie je cistokrvny sub a nepise do zoznamky ako zufali deviant a chce len obcas prijemne zrelaxovat.
  • 6. augusta 2015 18:43:53 CEST
    tam jsi , vím to :D nelži subovi. je to tak typické :D
  • 6. augusta 2015 13:41:34 CEST
    to vy jste si měli škrtnout to nehodící se. :D
    Trdlo: Tobě by stíhal argumentovat i můj pes
    VMT : já mám. ale mě nikdo nějak nemusí :D
  • 6. augusta 2015 13:31:59 CEST
    nestíha, to je jasné. ani mne nestíhala, akurát ja som to nechcel tak priamo písať
  • 6. augusta 2015 13:31:42 CEST
    prdlajs kamaráda. ale jak se říká, nepřítel meho nepřítele je můj přítel, tak pokud ho sneseš ty tak to zkouším též :D
  • 6. augusta 2015 13:24:22 CEST
    já se s ní hádat nemůžu, buď je to tím, že ona nestíhá, nebo tím, že si ji nedovolím odporovat.
    Nehodící se škrtněte.