Forums » Nekategorizováno

ADMIN a BLOKOVANIE UŽIVATEĽOV

• 28. júla 2015 8:43:01 CEST
    ...jediné, v čom vážne vynikáte, je blokovanie kadekoho, ale zväčša s postupom láry-fáry...

Nepáči sa mi, že sa chystáte blokovať mojich známych, ktorí tu debatujú... a nič vulgárne ani agresívne nečinia... ja som bola na domine ked ste vy ešte ťahali káčera, a je to moja a aj iných ľudí domovská stránka, kde roky debatujeme nielen o bdsm... a že ju prechodne vlastníte, je len dočasný stav, kým si uvedomíte, že je čas ju predať ďalej-tak ako tí pred vami...

Pritom právne nelegálny obsah tu nechávate, vid zoosex, a pod., ked tu naozaj niekto niekoho zastrasuje umyjete si ruky, ale to ze tu niekto klebeti - to je nieco, kde sa vybíjate.

Tak budte tak láskavý, a prestante nás tu terorizovať a blokovať, a ked uz chcete s dominou nieco robit, odstrante najprv protizakonny obsah.
  • 1. augusta 2015 0:23:57 CEST
    přesně jak říkáš
  • 31. júla 2015 19:47:56 CEST
    Veďtototo
  • 31. júla 2015 17:31:48 CEST
    no dyť jo, u tebe to vyjde na stejno.
    proto potřebuju ten volnej telefon, co kdyby volal někdo, kdo mě konečně pochopí
  • 31. júla 2015 17:26:45 CEST
    Ved ja Ťa neľutujem
  • 31. júla 2015 17:22:58 CEST
    cože? že se mi připomeneš?
    tak toho si moc vážím, ikdyž radši bych aby mi bylo líp
  • 31. júla 2015 17:11:43 CEST
    tie banality ti raz pripomeniem ale keď ti je zle, tak budem dnes dobrý na teba.
  • 31. júla 2015 15:59:27 CEST
    to je, ale rozhodně tě už nebudu vybízet k tomu, abys mě politoval
  • 31. júla 2015 15:04:12 CEST
    Blbé,,,
  • 31. júla 2015 14:18:40 CEST
    Trdlo
    Stále lpis na těch banalitach
  • 31. júla 2015 14:10:51 CEST
    hm,není.vůbec.
  • 31. júla 2015 13:43:58 CEST
    Sak si hovorila,že Ti je už dobre
  • 31. júla 2015 13:21:45 CEST
    trdlo, dnes mi je zle, prosím ťa, mohol by si byť na mňa dnes dobrý? stačí len dnes, zajtra sa už nemusíš pretvarovať
  • 31. júla 2015 13:18:49 CEST
    Dneska mi ale není vůbec dobře.Což znamená,buď hodnej.
  • 31. júla 2015 13:15:37 CEST
    ale mne fakt záleží na tom, aby si bola zdravá. ani nie tak kvôli tebe, ale kvôli mne, lebo vtedy si hádavá a hnusná, teda fajn
  • 31. júla 2015 13:09:56 CEST
    ale návštevnosť asi o niečom hovorí. asi by si nechcel bilboard niekde pri ceste, kde prejde za týždeň jedno auto, či? ale to je jedno, myslím že cieľom je čo možno najatraktívnejšie fórum
  • 31. júla 2015 13:04:51 CEST
    Řada bych věřila k převratu v tvých sociálních hodnot,nicméně nevěřím a tak to nechme u toho,že mé zdraví,je ti u tvé ctene zadnice.
    návštěvnost bodejď by ne,kdy si tam chodis každou třetí minutu číst svoje příspěvky
    • 13 posts
    31. júla 2015 12:56:19 CEST
    a ešte k návštevnosti. Samotný počet návštev a klikov nie je až tak zaujímavý pre inzerenta. Čo ho fakt zaujíma sú objednávky tovaru alebo služieb čo ponúka. Ale jasne. Čím viac návštevníkov, tým lepšie. Ale tematickí by mali byť asi.
    • 13 posts
    31. júla 2015 12:54:04 CEST
    tak tak dobre som sa už dávno nezabavil. Hlášku "hrozné trdlo určuje súčasný trend bdsm" nominujem za výrok mesiaca na domine (ak by tu taká súťaž bola).
  • 31. júla 2015 12:42:22 CEST
    ináč pozerám, téma "bondage" má 7 návštev denne. téma "trdlo" má 430 návštev denne. či sa to niekomu páči alebo nie, tak hrozné trdlo určuje súčasný trend bdsm čísla nepustia. to je ako s penisom. môžete kecať o divadle, gašparkovi a technike. keď raz má hokejista malú hokejku, tak veľa vody nenamúti
  • 31. júla 2015 12:15:18 CEST
    som rád, že už si zdravá
  • 31. júla 2015 12:13:44 CEST
    máš pravdu. priznám sa, že netuším z čoho má stránka peniaze. predpokladám, že z reklamy. každý, kto chce umiestniť niekde reklamu, tak ho zaujíma asi koľko ľudí na stránku chodí, koľko ľudí tu klikne, ako dlho tu trávia čas a pod. je tu pár ľudí, ktorým prekážajú off topic príspevky. lenže, keď tie tu "bordel" nie je, tak aj tak medzi sebou nekomunikujú, jednoducho to tu nežije. keď niečo kúpim, tak chcem aby mi to prinášalo zisk. ja si dosť dobre neviem predstaviť, ako bude fungovať niečo, kde bude pár ľudí, lebo stále si myslím, že to ostatných nebude zaujímať. prihlásia sa, pozrú že na fóre nič nové, lebo k téme sa vyjadrujú ľudia len 2x do roka, táto téma je už vyčerpaná. odídu preč. aj keď pár ľudí bude spokojných, lebo budú mať fórum bez "bordelu" a trdla... keď si si všimol, tak stále je tu off topic až niekde na konci témy, na začiatku sa píše k veci celkom. bdsm nie je niečo, o čom sa dá stále dookola kecať a som veľmi zvedavý, či projekt, ktorý bude vyhovovať "tvrdému jadru bdsm" bude dosť komerčne úspešný, aby dokázal generovať zisk.

ja nikdy nesledujem len svoje záujmy. vždy sa snažím vidieť aj toho druhého, hľadať motiváciu prečo to robí a pre dobrý pocit to asi nebude. naschvál nepíšem do niektorým tém, lebo som zvedavý ako budú reagovať ostatní, je tam mŕtvo
  • 31. júla 2015 12:05:57 CEST
    kolem tebe běhá hadrava fena?
    • 13 posts
    31. júla 2015 11:43:14 CEST
    vlákna nezanikajú len preto že tam niekto týždeň alebo mesiac neprispeje. Naše vlákno o akciách v BB oživujeme možno raz alebo 2× do roka. Takisto bondage a aj akcie Envy. Je super že sú k téme a človek sa nemusí brodiť v nesúvisiacich príspevkoch
    • 13 posts
    31. júla 2015 11:38:59 CEST
    potom to napíš tu, mňa to až tak nezaujíma (ostatných snáď viac), ja akceptujem všetko s čím príde. nemám také ambície chcieť niečo meniť, alebo vstupovať do niečoho. dokonca som v inej téme napísal, že ja fórum nepovažujem za tak dôležité, lebo stránka vďaka nemu "nežije".

ako príklad uvediem tému "worshop envy". ostatné 2 týždne a tuším 9 príspevkov. nepíšem tam už vôbec, aby sa nikto nesťažoval. ani členovia envy tímu medzi sebou nekomunikujú, lebo veď nie je o čom. chápem to. takto pôjde do čerta každá "k veci" téma, lebo jednoducho k téme sa nedá baviť dlho.

prepol som na anglickú verziu. prebehol témy. tam zase sa riešia len dominy, teda keď niekto vyhľadá takú stránku, tak priorita je zoznámenie, resp. chce nejaký kontakt/referenciu na dominu. tu sa kladie zbytočne (podľa mňa) dôraz na fórum, ale ako stále hovorím, kto má v biznise vlastné peniaze, tak ten musí robiť rozhodnutia, lebo nesie riziko a ostatní mu do toho nemajú kecať...
    • 13 posts
    31. júla 2015 11:27:10 CEST

Dám ti vedieť. Písal som mu aj SS. Fakt ma to zaujíma.