31. júla 2015 12:13:44 CEST
máš pravdu. priznám sa, že netuším z čoho má stránka peniaze. predpokladám, že z reklamy. každý, kto chce umiestniť niekde reklamu, tak ho zaujíma asi koľko ľudí na stránku chodí, koľko ľudí tu klikne, ako dlho tu trávia čas a pod. je tu pár ľudí, ktorým prekážajú off topic príspevky. lenže, keď tie tu "bordel" nie je, tak aj tak medzi sebou nekomunikujú, jednoducho to tu nežije. keď niečo kúpim, tak chcem aby mi to prinášalo zisk. ja si dosť dobre neviem predstaviť, ako bude fungovať niečo, kde bude pár ľudí, lebo stále si myslím, že to ostatných nebude zaujímať. prihlásia sa, pozrú že na fóre nič nové, lebo k téme sa vyjadrujú ľudia len 2x do roka, táto téma je už vyčerpaná. odídu preč. aj keď pár ľudí bude spokojných, lebo budú mať fórum bez "bordelu" a trdla... keď si si všimol, tak stále je tu off topic až niekde na konci témy, na začiatku sa píše k veci celkom. bdsm nie je niečo, o čom sa dá stále dookola kecať a som veľmi zvedavý, či projekt, ktorý bude vyhovovať "tvrdému jadru bdsm" bude dosť komerčne úspešný, aby dokázal generovať zisk.
ja nikdy nesledujem len svoje záujmy. vždy sa snažím vidieť aj toho druhého, hľadať motiváciu prečo to robí a pre dobrý pocit to asi nebude. naschvál nepíšem do niektorým tém, lebo som zvedavý ako budú reagovať ostatní, je tam mŕtvo