Forums » Nekategorizováno

D/s vzťah

• 5. augusta 2015 18:47:23 CEST
    to si říkáš jen Ty, že nechce slyšet pravdu ... říkáš si to proto, protože víš, co by následovalo, kdybys ji tu pravdu řekl.
    • 9 posts
    5. augusta 2015 18:44:18 CEST
    aby bolo jasné....neverný som bol a nikdy som z toho nemal blby pocit....
    je vôbec žiaduce rozprávať nejaké detaily,pokiaľ ich druhá strana nežiada?
    Asi nie.Ani ja niekedy nechcem niečo vedieť,eventuálne nedávam otázky v pripade,že by sa mi nemusela páčiť odpoveď.
    Druhou stranou je,že žena niekedy nechce počuť pravdu,ale to čo ju uspokojí...
    • 13 posts
    5. augusta 2015 18:39:13 CEST
    nie, nie som doma sexuálne frustrovaný
    A ako som už niekoľko krát písal, BDSM a hlavne S-M sa u mňa nerovná sexu.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 18:33:34 CEST
    • 13 posts
    5. augusta 2015 18:29:28 CEST
    v podstate sa pýtam, či nie si sexuálne frustrovaný doma, keď ako si sám priznal to čo ťa celý život napĺňa, čomu sa venuješ, čo hľadáš inde a u iných žien, doma nemáš, resp. si nemal, kým sa ľady pohli.

edit: a či manželka vie, že napr. bondage nie je len o uzlíkoch, ale aj o vzrušení, resp. či občas číta túto stránku a má možnosť sa stretávať so širokým spektrom bdsm+ ľudí.

snáď už teraz pochopíš lepšie.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 18:25:25 CEST
    nejako mi unikajú súvislosti. Nie žeby som bol preqapený z toho.
    • 9 posts
    5. augusta 2015 17:53:00 CEST
    mňa by zaujímalo (teraz nerýpem náhodou), ako funguje vanilkový sex, alebo sex. spolunažívanie s vanilkovým partnerom, keď jeden z dvojice je bdsm+ a má svoje uspokojenie aj inde.

vychádzam buď z vlastnej skúsenosti alebo z toho ako to vnímam, ale stiahnem to na seba. budem submisívny, milujem odopieranie orgazmu, piss, labky, vymyslite si ešte niečo. bdsm nepovažujem za sex. lenže toto sú veci, ktoré ma nesmierne vzrušujú. normálny sex ma už nebaví, príde mi nudný. pozerám pri tom šach a šípky v telke. v hlave mám len tie moje úchylky, ktoré so mnou manželka prevádzkovať nechce. nie som ženatý, mňa by žiadna nechcela. to len teoreticky. teším sa neskutočne na víkend, keď všetci muži pôjdu na ryby a ja za dominantnou ženou. mám koníček. žena zostane doma pri štrudle a kocúrovi. miluje, keď ma vidí šťastného. pri dominantnej žene si prídem na svoje. mňam. ale nebol sex. nezasunul som. cítim sa ako na výlete zo ZŠ. tiež som nezasunul. prídem domov. musím vyliezť na moju ženu, ale mňa to nudí, ale čo už, keď som sľúbil farárovi, že v dobrom aj v zlom. ma hlava vtedy bolela. mladý som bol. kto mal vedieť, že to zlé bude fakt peklo. žiadne labky v puse. škandál. sex je v manželstve neskutočne dôležitý, lenže ten môj upadá, lebo bdsm je sexuálne, je a je a je.

teraz otázka. ako sa dá takto fungovať? mať také paralelné životy, svety... lebo nech sa na to pozerám akokoľvek, tak mňa by predsa len viac lákal ten s dominantnou ženou.

hlúpe komentáre si nechajte, len k téme poprosím.

doplnenie: vedia vôbec tí partneri, o čo tu vlastne ide, že to je fakt vzrušenie, že tým sa dá takmer plnohodnotne nahradiť sexuálny život, alebo im to vôbec nedochádza?!

raz úplne náhodou som počúval v rádiu niečo o úchylkách, tuším to riešil český sexuológ. sexuológ, nie rybár a nie maratónsky bežec. vravel, že mal klienta, starého deda, ktorý sa každý mesiac tešil ako pôjde za dominou, zaplatí jej a ona ho zbije ako žito. že on sex a iné uspokojenie nepotreboval. výprask. bolo to v kontexte, že to nie je úchylka, ale v pohode. lenže to bola substitúcia sexu, to sexuálne uspokojenie. teda keď ten dedo mal manželku, tak to bolo nefér voči nej, keď on na ňu nechcel vyliezť, ona musela štrikovať svetríky pre vnúčatá, lebo on hľadal sexuálne uspokojenie inde.
    • 9 posts
    5. augusta 2015 17:43:13 CEST
    nevera je to,čo za ňu považujú tí dvaja konkrétny ľudia.u každého je to inak nastavené ...
    ps:povedz prosím Ta trdlu,že nemám pocit,že by sa ma to týkalo
    • 13 posts
    5. augusta 2015 17:41:49 CEST
    to bola skôr taká úvaha, nebola tam otázka priamo na teba. mám ich na teba veľmi veľa, akurát si ma zatiaľ tak ešte nevytočil, aby som sa ťa to pýtal, snáď také ani nebude.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 17:24:01 CEST
    nie, on nie je vzťahovačný, akurát vždy má potrebu reagovať resp. obhajovať niekoho iného, keď má pocit, že sa ho daná "problematika" týka.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 16:50:50 CEST
    Skúsiš sformulovať otázku? Aby si mi zase nenapísal že nechcem odpovedať?
  • 5. augusta 2015 16:38:03 CEST
    veď si to všetko otočte, čo tu dristáte, keby toto robili vaše manželky mužom, všetky tie veci, čo nie sú akože sex, čo nie sú neverou, kto by bol spokojný? tiež by jej stačilo povedať, ale veď on do mňa nezastrčil penis, to nebol sex, len sme sa tak hrali, vieš to je môj koníček. ty chodíš na ryby a ja mám zase toto. vidíš aká som usmievavá a šťastná? to preto, lebo mi toto dovolíš robiť s inými mužmi.

keď už je to všetko tak v pohode, tak na čo do čerta tie tajomstvá vo vzťahu? lebo ono to až tak v pohode asi nie je, že?
  • 5. augusta 2015 16:34:31 CEST
    Stejným právem jako ty mi tvrdíš po čem mi je hovno.
    právem diskutéru na veřejné diskuzi.
    • 9 posts
    5. augusta 2015 16:30:52 CEST
    keby to nechcel riešiť, tak to predsa nerieši. presne tak by to neriešil ako to nerobíš ty, ako ty nespomínaš manželku. teda nikto o tebe nepíše. keď išiel takto s kožou na trh, tak sa to rieši. nič viac a nič menej.
    • 9 posts
    5. augusta 2015 16:29:11 CEST
    nechápem,akým právom tu vlastne riesite Leona a jeho manželku.Ako sa vyjadril,majú to s manželkou vyriešené k obojstrannej spokojnosti a keby aj nie,tak je nás všetkých do toho hovno....
    • 13 posts
    5. augusta 2015 16:28:58 CEST
    ty si minule odsúdil tú češku, ktorá napísala článok o bdsm po 10 rokoch s tým, že ona sama to nemá v hlave zrovnané, či niečo v tom zmysle. ona tam napísala niečo v tom zmysle, že komunita človeka podporí v tom, že to čo robí je správne. tu je to presne vidieť. komunitá podporí, že to a to nie je nevera, to vlastne nie je sex a treba sa obklopiť podobnými ľuďmi s rovnakým zmýšľaním. preto aj ty poznáš tak veľa ľudí, ktorí tvrdia, že toto nevera nie je. komunita.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 16:24:56 CEST
    mnohí muži ani sex s prostitútkou nepovažujú za neveru, lebo je to prostitútka, tá ponúka služby, teda to nevere nie je, lebo je to vlastne ako masáž. tiež služba. ono je dôležité si to obhájiť pred sebou a hlavne pred manželkou, teda povedať jej celú pravdu a opýtať sa jej, čo ona považuje za neveru.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 16:22:27 CEST
    predsa ja som nikdy netvrdil že pri BDSM aktivitách nepociťujem sexuálne vzrušenie alebo že je pre mňa asexuálne. Len konštatujem, že tieto aktivity ja za neveru nepovažujem. To je celé. A viem že mnohí to za neveru považujú.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 16:18:23 CEST
    lebo BDSM je sexuálne uspokojenie. tvrdiť opak je hlúposť a tvrdiť to budú len tí, ktorých sa to dotýka a silou mocou sa chcú hrať so slovíčkami, ospravedlňovať svoje konanie s tým, že vlastne nič zlé nerobia...
    • 13 posts
    5. augusta 2015 16:17:05 CEST
    nie, ale keď mi ho vyhoní nejaká žena, tak to už za neveru budem považovať. dokonca to budem považovať za sex. tiež by si nebol asi rád, keby tvoja manželka honila brká v meste každému chlapovi s tým, že veď to nie je nevera, to nie je sex, lebo veď do nej nikto nevnikol, či už by si sa na to ináč pozeral?
    • 13 posts
    5. augusta 2015 16:09:31 CEST
    bolo by to asi zaujímavé to zažiť. Ako by si sa zachoval
    • 13 posts
    5. augusta 2015 16:07:59 CEST
    ty považuješ a ja nie. Aj pri thajskej masáži pociťujem sexuálne vzrušenie. Ale uznáš dúfam že to nevera nie je. Či hej? Dám si ju vždy na kúpalisku kde chodievame spolu.
  • 5. augusta 2015 16:07:41 CEST
    jsem tu za hodinu :D
  • 5. augusta 2015 16:07:06 CEST
    jo už jsem našel kde jsem to napsal.
    možná, já si nedokážu představit, že bych po deseti letech řekl, že si jdu zarybařit a ona by mi řekla, že ok, já jdu na femdom párty, uvidíme se v sobotu :D
    prostě mi to srovnání nejde přes čumák ....
    • 13 posts
    5. augusta 2015 16:04:26 CEST
    s mnohým sa dá súhlasiť.