Forums » Nekategorizováno

Obraz spoločnosti o BDSM

• 28. augusta 2015 17:29:08 CEST
    A kkt-i nemôžu obsluhovať?
    Myslel som na nas dvoch,,ty si pekný a ja kkt
  • 28. augusta 2015 17:26:35 CEST
    keď budeš mať dnu banán alebo uhorku, tak to bude jedno, či je to zelenina alebo ovocie
  • 28. augusta 2015 17:26:33 CEST
    Takze miesto figového listu tekvicu dopredu a strúdľu do ruky a gang bang môže začať
    Ale ako si to vlastne predstavujete ten ,oný,bang? D)))))
  • 28. augusta 2015 17:25:11 CEST
    toto je celkom fajn nápad na "gril-salat bar", obsluhovali by tam baby v plavkách alebo nejakí vyšportovaní muži, jedlá by mali názvy presne ako zeleninový gangbang myslím, že veľa žien pekného chlapa (nie každej som ukázal svoje foto, pozn. žartujem) už poriadne dlho nevidelo a muži tiež nie a rady by sa prišli najesť do takého podniku.
  • 28. augusta 2015 17:23:45 CEST
    nikdo nic? žádná námitka?
    tak je to na mě.
    nejsem žádný zemědělec,ale rozdíl mezi zeleninou a ovocem......zlatíčko
  • 28. augusta 2015 17:21:58 CEST
    zeleninový gangbang :D:D takže salát
  • 28. augusta 2015 17:20:51 CEST
    jablkový koláč
  • 28. augusta 2015 17:20:34 CEST
    co já vím....nic mě nenapadá....možná nějaká vydlabaná dýně?...ale to až na helouvín :D
    všechno je jinak moc tvrdé, nebo dlouhé...napadá mě tolik zeleniny :D:D
  • 28. augusta 2015 17:16:25 CEST
    Pre mužov by tam nieco nebolo ?
  • 28. augusta 2015 17:14:48 CEST
    tak to ho aj chápem, že vyhlásil protestného bobríka mlčanlivosti
  • 28. augusta 2015 17:08:30 CEST
    zrovna koukám na video s okurkou...bohužel to asi není úplně nejoriginálnější...ale funkční :D:D
    tohles myslel?
  • 28. augusta 2015 17:05:33 CEST
    Skúste aj inú zeleninu,špenát velmi nemusím
  • 28. augusta 2015 17:05:21 CEST
    myslím, že to bylo nějak tak, že chlap a ještě když se přizná k pedofílii, by měl dostávat vyšší plat než žena.Ale ikdyby to takhle přesně nebylo....Leone, máš dceru?
  • 28. augusta 2015 17:02:28 CEST
    přečetl sis úplně první otázku.tj. první věta před prvním otazníkem?....myslíš, že mluvim se záhrobím?
    hele kamaráde uděláme pro sebe i ostatní jednu věc.ukončíme debatu tímto příspěvkem, páč nikam nevede a nepovede.myšlenka byla nepochopena,ale její hodnota je beztak bezvýznamná, že to za další energii nestojí.
    • 5 posts
    28. augusta 2015 16:56:13 CEST
    .. v poriadku, tam mi vysvetli, čo si myslela týmto - "tenkrát,jak se potřeboval zdělat... jak se omylem straníci učárkli a udělali z něj superpotravinu plnou železa" resp. koho si myslela pod slovom "stranící" :-)
  • 28. augusta 2015 16:53:13 CEST
    dávej si co chceš, je to tvoje svobodné rozhodnutí :D
    stejně jako moje, rozhodnout se, jestli budu brát na vědomí tvoji jistě inteligentní a zajímavou radu o tom, co mám dělat a co ne.
    chápu na jaký příspěvek jsi reagoval, ale necápu co jsi svojí reakcí chtěl říct....zřejmě prezentovat svoji sečtělost, o kterou nikdo nestál.Protože rok i světadíl sis už vymyslel ty sám.nic takového v mém příspěvku nebylo.Spatněs to všechno pochopil.vybodni se už na reakci, budeš vypadat jak hlupáček.
    • 13 posts
    28. augusta 2015 16:52:38 CEST
    nie, nie. my sa ešte vrátime k tvojej myšlienke dňa, že podľa teba by muži za rovnakú prácu ako ženy mali dostávať vyššiu mzdu, alebo tak nejako si to napísal. toto ma veľmi zaujíma, prečo si to myslíš.
    • 13 posts
    28. augusta 2015 16:51:02 CEST
    súhlas, možno by už bolo fajn vrátiť sa znovu k BDSM+ a nechať iných, nech si svoje problémy riešia sami. A ani nás o to nežiadajú.
  • 28. augusta 2015 16:50:29 CEST
    Boze.... ja som sa teraz tak zasmiala....
    • 5 posts
    28. augusta 2015 16:49:50 CEST
    Neboj, ja som tiež pochopil, čo chcela vmocitouhy povedat. Ak si si všinla reakcia bola na niečo iné a nie na omyly vedcov.
    Aj ked aj porovnávanie matematického omylu zo špenátom s psychickými poruchami, je tiež docela dosť od veci.
  • 28. augusta 2015 16:49:37 CEST
    Kazdy chapeme po svojom, lebo mame rozdielne chapoidne bunky:-) Ale to je uplne v poriadku, v tom problem nevidim.
    • 5 posts
    28. augusta 2015 16:46:48 CEST
    ja som to tiež tak pochopil, ale zjavne to chápeme všetci zle
    • 5 posts
    28. augusta 2015 16:45:24 CEST
    Moj príspevok bol reakciou na toto: ".tenkrát,jak se potřeboval zdělat... jak se omylem straníci učárkli a udělali z něj superpotravinu plnou železa."

a toto - ".žádné železo.Lidé prestante vyhledávat špenát,on to zas takový zázrak není."

fakt som netušil, že to budu musiet vysvetlovat.

Nabudúce už dám aj odkaz na čo reagujem, aby si to aj ty pochopila. ,-)
  • 28. augusta 2015 16:43:39 CEST
    Ja som koment od vmocitouhy pochopila v tom duchu, ze chcela vypichnut ten fakt, ze nie kazdy nazor odbornika je objektivna celokozmicka pravda. Tam o ten spenat asi ani tak neslo. Teda to som si ja z toho vydedukovala. Nevidim vmocitouhy do hlavy, je to asi dost tazke:-) A su rozne teorie o roznych problematikach, kde sa nachadza niekolko odbornikov, a s uplne protichodnymi nazormi a teoriami. Nech kazdy posudi sam za seba, k comu sa viac priklana, i na zaklade osobnych skusenosti.
  • 28. augusta 2015 16:38:41 CEST
    to jsem taky vůbec netušila.v tomto roce jsem nežila a v americe už vůbec ne...promiň to se týká asi jen tebe :D:D:D
    na to se budeš muset zeptat svých vrstevníků.
    vůbec netuším, s čím se na mě obracíš?
    ale zřejmě víš něco o roce 1870 a americe....uniká mi souvislost tvého monologu