Forums » Nekategorizováno

• 4. septembra 2016 17:25:25 CEST
    Tam je základ obdiv a pocit, že ten druhý je ten pravý, a tento obdiv by mal byť obojstranný a dosahovať úrovne, kedy chceme spoločne hľadieť vpred. Obdiv a pohoda nesmeruje k stavu, kedy tuzime biť, alebo byť bití. Tieto stavy naopak silnejú v obdobiach tenzie, a partner je len prostredníkom k dosiahnutiu pocitu zadosťučinenia.
  • 4. septembra 2016 17:12:06 CEST
    Nakoniec zistime, ze skutocnych bdsm pozitivnych ludi snaziacich sa zit podla ds pravidiel je fest malo. V podstate vsetkym skor vyhovuje uzit si a ist dalej. Pripadne zarobit si a ist dalej.
  • 4. septembra 2016 17:08:23 CEST
    Skvelo napisane a navyse strucne... Asi si vela dominantnych zien myli dominanciu s egomaniactvom, hysterickostou a nevyrovnanou naladou.
  • 4. septembra 2016 16:41:00 CEST
    Otázkou je, či skutočná progesteronovo-estrogenova žena, ktorá má celkovú gender identitu potrebuje pravého suba.
  • 4. septembra 2016 16:06:32 CEST
    skvele napísané
  • 4. septembra 2016 16:04:26 CEST
    Aby sme tu neboli jednostranne, treba dodat, ze aj Domina sa stara o suba (ta podobnost s manzelstvom je tu viac ako namieste). A napr. ja milujem sku tiez nieco kupovat. Tesi ma to. Robim to preto, lebo sa z toho radujem. Zatial som nemala subinku, iba subov, ale to by bolo urcite este znasobene :D
  • 4. septembra 2016 15:28:25 CEST
    Suhlasim absolutne, vyborne napisane.

Z tohto dovodu 99% subom ani neodpisem, ani nemam zaujem sa na nich co i len pozriet. Nenecham si rozkazovat, naopak, ja rozkazujem a mne sa nosia dary, lebo si to prajem a uz vobec nebudem s nimi preberat praktiky, a punktum. Submisivita je naozaj vzacna, ale som rada, ze existuje :).

A ten zvysok 99% by mal byt velmi vdacny, ze su profi dominy.

Edit: ...a najviac ma vzdy pobavi, ze subovia si myslia, ze o pani sa netreba finacne starat hah... ako sa manzel stara o manzelku, sub sa primerane stara o Pani, je to jeho povinnost... preto vacsina si naozaj Pani nemoze dovolit, ani financne, a ani emocne na to nie su konstruovani. Skutocne Pani existuju, su vzacne, rovnako ako su vzacni subici, co dokazu sluzit takym zenam. Len kazdy z mojich bicov stal okolo 60 eur, a veru, len tak niekomu neprejavim tu cest udriet ho :)) a to nespominam svoj uzasny botnik a satnik... nie, nie, sluzit nie je lahke.
  • 4. septembra 2016 15:14:43 CEST
    Vyraz "konzument" je vyborny... Urcite lepsi ako som sa ja vyjadrila v pripade masochistu.
  • 4. septembra 2016 14:57:00 CEST
    od určitého času som sem prestala prispievať, ale chcem sa vyjadriť k tomu čo tu bolo napísané, stále tu rezonuju nejaké reálne dominy, ale kde sú tí reálni subíci??
    skutočné reálne D/s vzťahy sú naozaj vzácne, v dnešnej dobe však o takýto reálny vzťah subíci záujem nemajú, napíše mi mladý chlapec, že túži patriť svojej madam a ked sa pýtam, tak chlapec má frajerku, kopec záujmov, treningy a školu a odrazu zistím, že už to nie je jeho oddanosť, ale uspokojenie nejakých jeho predstáv a potrieb, mnohí netušia, čo to vlastne obnáša takýto vzťah, že tú kontrolu nad jeho životom má vlastne tá jeho madam, tak to už nie, chce si žiť vlastný život a madam len ked potrebuje,
    ....ide v tomto prípade o nejaký vzťah?.....a kde sú potreby madam/ovládať, kontrolovať,..../, mnohí muži sú pomýlení a myslia si že su submisívni, ale sú len konzumenti, chcú mať svoju dominu na povel a zadarmo, tak takto to nefunguje
    ....ozve sa mi muž po 40 tke, ženatý hladajúci to čo nemá doma, údajne submisívny, scenár sa opakuje a vykluje sa z neho konzument, má predsa svoju rodinu, prácu, prečo by mal byť po ruke domine, ked vlastne ona by mala byť po ruke jemu, ked dostane chuť

a takýchto pseudosubmisívnych je tuz veeeeela, sú len konzumenti, nehladajú vzťah, ale len naplnenie svojich potrieb, odovzdanosť a oddanosť a kontrolu odmietajú, akutočná domina toto odmietne, preto si takýto "subíci" nevedia nájsť skutočnú madam,

pre takýchto konzumentov sú tu profidominy, len že tým treba za služby zaplatiť,

žiadať od skutočnej dominy aby bola na telefon v prípade potreby a zadarmo, je ako keby si z nej urobili ženu čo poskytuje služby pre pánov, ale to predsa nejde, lebo všetci vieme, čo skutočná domina vyžaduje / a že tu sa robí to o čom rozhodne ona/

ja vítam to, že máme aj na SR skvelé profi dominy, len chlapci a muži by si mali uvedomiť, či naozaj chcú skutočnú dominu a žiť reálny ds život, alebo chcú len občas vybočiť zo stereotypu, alebo nájsť to, čo doma chýba
  • 4. septembra 2016 12:53:40 CEST
    Presne, ono to je skor o tom ze sa bezne nrprezentuju, alebo sa tie rozdiely samozrejme casom casto obrusuju vplyvom vonkajsieho sveta. Deti, ucty, praca... Dost rozdiel je aj vztah Dominy a submisiva a iny Dominy a masochistu. Ja viem zit so submisivnym muzom. Ale s masochistom, ktory si diktuje a potrebuje,aby som mu plnila jeho sny a chutky (nieco podobne co si spominal ty) si neviem predstavit partnersky kazdodenny zivot. Avsak nevylucujem vztah iny, tj zalozeny na priatelstve. Ak s takym clovekom budem travit pravidelne cas, ktory tym padom nebudem venovat sebe, detom ci mojmu partnerovi, ale jemu, tak preco by sa aj on nemal podielat na casti zivota mojho napriklad aj financne. (znova sa opakujem) mozno raz k tomu pride. Teraz taky vztah nehladam, nemam nan cas :D
  • 4. septembra 2016 12:18:14 CEST
    Ty si dlho v bdsm komunite, poznas kvantum skutocnych domin aj subov, a poznas LEN par ludi, ktorym sa podaril taky vztah. Ale vsade sa o takom vztahu vypisuje, ako keby bol bezny.
    Takze oproti skupine jedna je skupina dva podla srdcovej klasifikacie vynimkou, ktora potvrdzuje to, ze tieto vztahy neexistuju.-)))))
    A to este neberiem do uvahy internetovych snilkov, lebo percento ludi zijucich podla skupiny 2 by sa priblizilo nule.
    • 5 posts
    4. septembra 2016 10:54:40 CEST
    To, že ty nikoho nespoznáš, neznamená, že takéto vztahy neexistujú. Osobne spoznám niekolko domín, ktoré sú, alebo boli v klasickom vztahu so svojím subíkom, a čo viem, tak dve z nich sú aj vydaté za svoje sub.
  • 4. septembra 2016 8:36:52 CEST
    Bojim sa, ze s takym vztahom nema nikto realnu skusenost, je to sväty gral bdsm, ktory vsetci hladaju a nikto nenajde.
    Nikto sem teraz nemusi vypisovat, ze zije taky vztah, poznam ludi tu na domine,vela tu vypisuje svoje fantazie a prezentuje ich ako skutocnost.
  • 4. septembra 2016 6:56:17 CEST
    helouu

presne tak nejako ako pisete, je to o tom ze platene je nieco take co pride odide jedna strana spokojna druha tatez ano najde sa par ludi ktorych to bavi...

ale to kde si dvaja veria a poznaju sa tazke to vysvetlit opisat ten pocit by som prial kazdemu kazdemu zazit a potom pochopia co znamena oddanost, a samozrejme ano patri do toho vsetko pretoze sub sa stava telom dusou majetkom pani a srdce bije len pre nu.,,,
  • 3. septembra 2016 21:36:40 CEST
    Ja si myslim ze to ide aj so vztahom, aj s uctou aj s platenim (darmi alebo cim). Ale realnu skusenost nemam. Nikdy som peniaze za lekciu nevzala, ani "lekciu" typu ze subo si nadiktuje som nerobila... A taku by som veru ani nevedela urobit. Na druhu stranu,ak sa ta Domina sku venuje, pripadne ma subov viac a zdiela s nim, s nimi chvile, venuje im cas, nevidim nic zle a divne, ze sa aj oni podielaju na jej zivote. A aj financne. Mozme ist do vyhranenych situacii, ale vravim. U mna je to len teoria...
  • 3. septembra 2016 19:21:32 CEST
    Ja a Táňa - bestiake sme zas z 3.skupiny a Ta nesťažujem si. Aj sexik treba.
  • 3. septembra 2016 15:02:20 CEST
    Ten bod č.2 si napísal moc pekne... len by som dodal, že ideál je, ak dvaja túžia navzájom po sebe.

Čo po internete sa dá bohužiaľ nie vždy dobre rozoznať..
  • 3. septembra 2016 13:14:53 CEST
    Hlasim sa do skupiny c.1....
  • 3. septembra 2016 12:52:00 CEST
    heelou riadne ste sa rozpisali... existuje take pravidlo kde to zacalo tam to aj skonci...

bdsm a peniaze dene omielane a stale vzdy tu budu 3 skupiny

1- ma prachy zaplati si porozprava sa urcia si urcite pravidla a podobne a ide sa na vec a za dve hodky sedi v aute a zije svoj zivot

2- tuzi hlada odda sa srdcom a verne odane miluje svoju pani a nikto iny na svete ho nezaujima poznaju sa veria si a ten pcit , pocit v srdci ked otrok tuzi a Pani ho ma prestudovaneho a vie co a ako to je to naj na bdsm si myslim oddat sa oddat sa telom dusou a zit pre jej potesenie...

3- to je jasne ludia co si to mylia zo sexzoznamkou a podobne :)

vela stastia...
  • 3. septembra 2016 12:30:05 CEST
    Kedze nemam viac co k teme, lucim sa.
  • 3. septembra 2016 12:28:32 CEST
    Trafena hus zagagala ?
    Ja som niekedy za tebou doliezal ? Nemylis si nicky ? Pokial viem, vzajomne sme si poslali par sprav, potom z teba vyslo ,ze ocakavas viac ako len spravy, a kedze ja som stale na cestach a vyhovuje mi omnoho menej caste stretnutie ako tebe, navyse si dala najavo aj iste materialne poziadavky, tak si nakoniec sama ukoncila vzajomnu komunikaciu, naco som ti slusne poprial vela stastia a viac som ti nepisal....Tak kde mas nejake doliezanie ???
    Mimochodom, tato diskusia bola konecne inteligentna a bez vzajmneho napadania az pokial si sa do nej nezapojila ty....ubohe.
  • 3. septembra 2016 12:14:36 CEST
    U mna si nebol? A ako sa to stalo? :)))))))) ci to nebolo tym, ze nie som profi, a teda peniaze ti nestacili, a sam si nezaujal :)))))))))

Pre mna si obycajny niktos, co ma problem so zenami, a tak bud doliezas-ako za mnou, alebo urazas tie, ktore si aj tak platis, lebo nevydrzis. Si vzorka typickeho muza-chudaka.
  • 3. septembra 2016 12:07:33 CEST
    Ja stale nechapem, preco si niekto mysli, ze utocim na platene dominy ???
    Vobec na ne neutocim, vyuzivam ich sluzby, a nevidim v nich nic nemoralne. Kazdy si zaraba peniaze tak ,ako sam uzna za vhodne.
    Osobne som sa stretol s jednou jedinou dominou, ktora ma presvedcila, ze za bdsm lekciami nevidi peniaze, ale ma bdsm rada. Tou dominou je vasniva. Avsak oproti nej osobne poznam cca 5-6 domin, u ktorych som bol tiez a tym ide len o peniaze. Teraz nemienim posudzovat kvalitu bdsm, lebo ta kolise od 0 do 10.
    Dalsia vec je ,ze som nebol u mnozstva dalsich domin, napr. Alexandra, bastet, dominikatorky, kralovna, a dalsich.... Ale zatial je pravidlo to, ze domine ide o peniaze a bdsm berie ako zarobkovu cinnost, lebo sa jej zda, ze je lepsie niekoho zbicovat ako roztiahnut nohy a pockat na orgazmus klienta.
    Takze nechapem, preco si platena domina na zaklade svojho uvazenia, ze uz nebude roztahovat nohy, ale kupi si bicik, ma narokovat alebo pozadovat nejaku uctu. Zavolam, pridem, zaplatim, dostanem, odidem.
  • 3. septembra 2016 11:57:36 CEST
    Ked domina do svojej platenej lekcie vlozi pridanu hodnotu, preco by to opacna strana nemohla ocenit nejakym darom alebo uznanim. Mimo ineho uprimne nechapem, preco ma stale niekto chut utocit na platene dominy. Robia co robia, preco to robia je ich vec a ak by nebol dopyt nebola by ani ponuka. Casto tu citam ze henta a ona si pyta vela. A co nech si pyta ked sa najde clovek ochotny zaplatit viac tak asi to stoji za to. Takze preco ma stale niekto potrebu hanit dominy?
  • 3. septembra 2016 11:51:52 CEST
    ... je len málo submisívov alebo otrokov, čo si môžu dovoliť mať vlastnú Pani... keďže pri vlastnej Pani ide o uprednostňovanie jej potrieb, pri profi dominách sa uprednostňujú potreby objednávateľa.

Reálne je veľmi málo mužov, čo dokážu ohnúť hlavu... takže, nech sú takí radi, že si môžu Pani kúpiť. Inak by nikdy nič nezažili. :) Ja som čím ďalej viac fanúšik profi domín, byť totiž dobrá profi domina je náročné, aj finančne, aj zručnosťou. Ja im veľmi fandím. A svojho jedného psa som chcela aj posielať na údržbu profi domine, ale nenašla som vtedy takú, čo som hľadala.

Obzvlášť ty vlados by si si na ne nemal otvárať ústa, ale byť vďačný, že ťa vôbec prijmu...