Forums » Nekategorizováno

Gentlemen

• 5 posts
    12. januára 2016 23:36:01 CET
    Hm a čo keby si napísala dajakého gentlemana, ktorý bol naozaj gentleman? ,-)
    A nepísat tu nič o hejtování, pretože jediný, kto tu hejtuješ si ty.

A k tomu Sinatrovi -úrývok o jeho gentlemanství - Faktem zůstává, že se Frank skutečně dostal do vězení. Nemohl za to ale organizovaný zločin, nýbrž milostné pletky s vdanou ženou. Když románek praskl, soud mu zakázal se k ženě přiblížit. Chtíč byl však silnější, a tak při opakovaném přistižení putoval na několik dní za mříže.

• 12. januára 2016 23:11:45 CET
    Vies napisat aj nieco pozitivne? Tvoja negativita a neustale hejtovanie vsetkeho ma privadza len k myslienke ze si velmi zakomplexovany a potrebujes si nieco dokazat...

To ci bol alebo nebol kriminalnik nemusi odrazat jeho spravanie k zenam...

Skus sa na svet pozriet pozitivne a nepisat len hejty .
  • 12. januára 2016 22:51:20 CET
    No hej to nebola dvakrát štastná voľba ale ženy boli z neho paf a sú dodnes a to o niečom vypovedá.

Ano chápem, že niekomu kto zasvetil život ochrane napríklad aj ako príslušnik policie príde ako krivda ak si ľudia idealizuju kriminaľnikov a ochrancom sa nedostane obdivu napriek mnohému odriekaniu a to otrasie jeho zásadami a vierou v ľudstvo. To, že sa ľudia niekedy chytia ako múry na svetlo ak im iný lichotia a ignorujú zdravý rozum a jedine čo chcú je bezhlavo sa vrhnúť do víru zábavy bez ohľadu na to, že môžu tvrdo naraziť a toho poniektorí využijú vo svoj prospech. Ano to je druhá strana mince, to chápeme.
  • 12. januára 2016 20:19:47 CET
    corwin
    • 5 posts
    12. januára 2016 19:48:58 CET
    Pozrel som si stránku, a hned na mna vybehol Sinatra. Prečítal som si ten profil, čo tam dali. Už dlho som nečítal takú krásnu rozprávku :-)

Alkoholik, devkar, 4x ženatý, vyšetrovaný za spoluprácu s mafiou, všeobecne známe jeho kamarátstvo s najvyššími bosmi mafie v USA. tak toho dávat ako vzor gentlemana, hm hm :-)