Forums » Nekategorizováno

Gentlemen

• 12. januára 2016 19:12:40 CET
    Našiel som túto stránku kde sú dobré tipy ako byť Gentlemen a priznajme si čo ženám viac podlomí kolená a rozohreje v nich vášeň ako mužné správanie i mužný výzor.

http://twogentlemen.cz/category/styl-zivota/
  • 25. januára 2016 10:15:15 CET
    Když už jsme u těch definic, tak také jednu přidám: DÁMA - je žena, která dělá z mužů GENTLEMANY.
    A asi to funguje i obráceně. Já myslím, že tam musí být oboustranná interakce a oboustranný zájem. A pak ta "hra" funguje.
    • 13 posts
    24. januára 2016 11:41:27 CET

• 9 posts
    23. januára 2016 23:33:53 CET
    Ale veď áno Alex. Presne ako píšeš. Top level je partner, ktorý je na verejnosti Dominantný, aj submisívny - vždy podľa situácie, tak aby dosiahol čo najväčší životný úspech a v spálni dominantný aj submisívny - vždy podľa situácie tak aby dosiahol čo najväčší úspech. Toto je ideál. A verím, že zopár vyvoleným aj vlastný. Ten zvyšok má buď jedno za manžela a druhé zháňa na Domine, alebo jedno v sebe a druhé hľadá na domine. A niekedy nemajú ani jedno, tak ako ja.
  • 23. januára 2016 23:00:41 CET
    Aj majordomus alebo domáci sluha môže mať vyberané správanie, uctivosť a sú ženy ktoré zaujme ale ženy ako také odjakživa priťahuje moc, schopnosti a dominatné správanie.

Napríklad žene uľahodí úctivý gentlmen na verejnosti ale naproti tomu alfasamec v intimnej sfére ktorý sa sem tam utrhne z reťaze.

Žena ktorá používa hlavu, srdce aj telo je múdra žena a existuje príslovie : ak sa tvoja partnerka na verejnosti chová ako dáma ale v posteli ako nevychovaná kurvička, si štastný muž.

Je to akási šedá zóna kde sa prelínajú mnohé povahové črty a byť gentlemen neraz vyžaduje sebazaprenie a odriekanie teda sebazdokonaľovanie.
    • 9 posts
    20. januára 2016 21:24:57 CET
    Tak ma teraz napadla nasledovna definicia: Gentleman je muz, ktory sa k zene sprava slusne, aj ked ju nechce dostat do postele
    • 9 posts
    20. januára 2016 19:26:18 CET
    • 9 posts
    20. januára 2016 19:20:51 CET
    môže to platit aj naopak
  • 20. januára 2016 17:45:45 CET
    Našťastie, dáma, princezná aj krava, môžu byť Dominantné, submisívne, switch, alebo bez vyznania. Suma sumarum gazdovci, vstupiť do našej BDSM cirkvi sa oplati, bo každy ziska!
  • 20. januára 2016 12:53:34 CET
    gentleman má doma dámu,
    princ princeznú a
    vôl len kravu ....
  • 20. januára 2016 12:39:34 CET
    tik tak ? takto si tikáme? :)

rozhodne TU nehladajte...mozno tak nejakí rytieri boli AJ gentlemani.
  • 20. januára 2016 11:58:34 CET
    V momente, keď som zbadala túto tému, ma napadol istý tajuplný muž, ktorý sa pohybuje i na týchto stránkach.

Jeho reakcie na moje „podpichovanie“ a „držkovanie“ nikdy nie sú útočné či urážlivé (a to Vám poviem, že by mohli byť, pretože som riadna drzaňa:-)). Práve naopak – nenechá sa mnou vyprovokovať, je nad vecou, odpovedá vždy tak vkusne a i pri farbistejších témach neprekročí istú hranicu slušnosti.

A i keď som len „obyčajná subinka“ pohybujúca sa vo virtuálnom svete, kde si zázračne hneď všetci tikáme, naša konverzácia neprekročila túto hranicu. A neberiem jeho Vykanie smerom ku mne ako nejakú pózu. Takže v mojich očiach je tento „Pánko“ (hehe za toto asi schytám:-))) gentlemanom, i keď nie „svätcom“:)
    • 8 posts
    20. januára 2016 10:04:50 CET
    Charlie Chaplin?:)))) to je vtip?
    Ved on svoju prvu aj druhu zenu mlatil, bol vybusny a uplne normalne bolo nazyvat ju "malou kurvou"....mohla by som pokracovat dalej ale to by som uz uplne znicila romanticke predstavy o tejto konkretnej osobe
  • 19. januára 2016 22:39:19 CET
    To je pravda.
  • 19. januára 2016 22:33:47 CET
    Je tazke najst gentlemana tam, kde dam uz je pomenej a slovnik ich hodny pohonica.
    • 7 posts
    15. januára 2016 18:40:22 CET
  • 14. januára 2016 17:23:42 CET
    Veď vidíš, že všetci „dominanti“ sa tu túžobne považujú za „gentlemanov“...
  • 14. januára 2016 9:12:51 CET
    Dominantne spravanie gentelamna je ake prosim Vas? Submisiv nemôže byť gentleman?
    • 9 posts
    13. januára 2016 22:03:07 CET
  • 13. januára 2016 21:43:22 CET
    Zažitá definícia je ta, že gentleman je muž, ktorý si pri bozkávaní so ženou vytiahne z úst cigaretu.
  • 13. januára 2016 15:32:49 CET
    ...po rokoch vskutku zaujímavá téma... ja osobne keď začujem slovo gentleman napadne ma meno Willy Fog... a teraz vážne... predstavujete si gentlemana ako mimoriadneho muža z vyššej spoločenskej triedy, ktorý má štýl a je za každých okolností galantný k ženám... ? preboha to je v súčasnosti kto "princ Charles" ? Pritom by možno úplne stačilo kúpiť svojim príbuzným k sviatku knihu o slušnom správaní a vnímať okolo seba aj také maličkosti ako je podržanie dverí či uvoľnenie miesta na sedenie v MHD... či bežný rozhovor bez vulgarizmov... zrazu by sme zistili, že nám tu tých gentlemanov pobehuje viac... Myslím si, že muž nemusí byť oblečený v obleku, či nosiť vreckové hodinky, aby sa k žene správal galantne... ale možno sa mýlim... a potom vyvstáva otázka, že čo robí gentlemana džentlmenom ?
    • 5 posts
    13. januára 2016 15:14:34 CET
    tak co tak Sean Connery, Paul Newman, možná Patrick Swayze
    • 4 posts
    13. januára 2016 15:00:27 CET
    No neda sa nic namietať, ešte pridať aj niekoho kto aj vyzera,ale to jeho otázka vkusu
    • 5 posts
    13. januára 2016 14:45:48 CET
    Nooo, aj ten dalajlama ma ku gentlemanovi doost daleko :-)

Ale tak ono je to slovo dost zveličené roznymi romantickými filmami.

Ale, len tak namátkou ma napadá, kto by mohol byt považovaný za gentlemana napr. Charles Chaplin,Laurence Olivier alebo z blízkych luhov a hájov - Karel Gott, Miroslav Žbirka
    • 4 posts
    13. januára 2016 14:34:01 CET
    Pre teba by mohol byt gentleman jedine dalajláma skrížený sa matkou Terezou ,alebo daj niekoho ty...
    • 5 posts
    12. januára 2016 23:37:01 CET
    alebo toto - naozaj gentleman ako vyšitý -

Přestože mu u nohou ležely tisíce nápadnic, v roce 1939 se oženil se svou láskou z dětství Nancy Barbatovou. Postupně se jim narodily tři děti: Nancy (*1940), Frank junior (*1944) a Christina (*1948). Sinatra udržoval četné mimomanželské aférky, ale silně věřící manželka se odmítala rozvést. Souhlasila až v roce 1953, kdy se provalila jeho aféra s herečkou Avou Gardnerovou. Slavnou sexbombu si Frank vzal pouhých deset dnů po rozvodu. Frankovo druhé manželství skončilo krachem po čtyřech letech.