Forums » Nekategorizováno

• 18. januára 2016 22:50:42 CET
    Dobry vecer chcem sa len opytat ako moze zaciatocnik ziskat nejaku madam a uputat ju?
    • 1 posts
    25. januára 2016 15:50:56 CET
    Ja, že nie som subo?
    Ja, že nie som subo?
    Ja, že nie som subo?

Tak toto si odskáčeš!
    Ani týždeň šľahania nezotrie žiaľ z mojej duše. Kľakám Madam
  • 25. januára 2016 8:40:22 CET
    Teba uz aj zadarmo :D... Takto, nakolko, ako som spominala, nezivim sa slahanim uchylov, obetujem len tolko casu, kolko mi zvysi na moju vlastnu zabavu. Uz mi nezvysuje na to,aby som bavila inych :)... No a dobre vies ze som mala subov, tak vtedy sa bavim trosku castejsie ako 2-3x do roka. Ty nie si subo Monči, tebe by som musela priatelsky posluzit, a to mne neda to,co potrebujem. Keby som to robila za prachy, tak mi to da aspon tie....
  • 25. januára 2016 7:25:13 CET
    tak to sa pripajam k tebe v tomto mas uplnu ale uplnu pravdu..... osobna skusenost...
  • 24. januára 2016 21:29:13 CET
    Mmmmmmm, zošľahaj ma :)
  • 24. januára 2016 21:28:06 CET
    :D tak vis... Za dvěste :D mozno aj 3x :D ...
    • 1 posts
    24. januára 2016 14:27:47 CET
    Jediné dámy u ktorých sa dá relatívne kedykoľvek sú Charis a Alexandra. Zvyšné by chceli, ale majú kopec práce, rodinu, upratujú a podobne.
    • 1 posts
    24. januára 2016 14:25:16 CET
    Jo napisat jej to je najmenej ale kopa ludi tu ani necita spravy kedze je tu vela nickov co im iba spamuju spravy
    • 1 posts
    24. januára 2016 14:22:24 CET
    Vies ako to tu chodi tak si poloz otazku kto je kecalek a kto aj pride s tych xy kudi co ti pisu? Sak sa ti nedivim ze kolko krat mas chut im nieco take napisat ale mas to zapotrebi?
    • 1 posts
    24. januára 2016 14:15:34 CET
    Akoze zas splietas naraz aj o subovy aj o otrokovy. Este raz sa ta pytam chapes vobec aky je medzi tym rozdiel? Bud si sub alebo otrok a nie jedno aj druhe. A pokial si normalny svojpravny zdravy clovek tak nenechas so seba spravit otroka ked madam prikaze. Asize ked si sub nebudes pisat nejakej co hlada otroka nie? Jaj vlastne zabudol som ty nevies aky je medzi tym rozdiel. No jasne mam tu 473 nickou. Ale to ze tu mam 7 rokov jeden nick to je nepodstatne.
    • 13 posts
    24. januára 2016 11:39:45 CET

Mimoriadne trefný príspevok do diskusie.
    • 8 posts
    24. januára 2016 10:24:38 CET
    Som rad ze sa dobre bavite na moj ucet. Len som chcel mojou prihodou varovat ostatnych a povedat im ze nie je domina ako domina. Ty si tu dlhe roky. Ty si zaruka kvality. No ako pises dostavas vela ponuk a na vela neodpovedas a nie len ty. Tak ked neodpoveda kvalita tak nazhaveny sub hlada kde sa da a potom skonci pri smradlavych nohach dakej chuderke. Uz som na tie nohy a pribeh zabudol. Zivot ide dalej.
  • 24. januára 2016 8:49:14 CET
    mladyotrok

neviem ako to chapes ty..

ale ten komu patris ten stavia latku co si a co bude ,,, ci budes sub alebo otrok, o tom to je nehat sa viest a uplne ovladat , ja ci ty....
    nemame pravo si vyberat .
    ano mozes povedat svoj nazor ale aj tak vzdy ma pravdu Madam vzdy.... a ona sa rozhodne co a ako .. mozes vymyslet zaujat a podobne , ale aj tak sub otrok nase miesto je casto pri nohach .... ked to niekedy zazijes a pochopis potom zbadas.... ako som to myslela...

a k sexu s Dominou ver mi ze prava Domina ano aj ked je vztah, ale musis pochopit jedno ze vo vecsine pripadou si to uzije s dominantom ... tak to je a to nezmenis...

a ako citam tvoje prispevky .... mam taky pocit ze dlho budes hladat... ak teda uz nemas zalozench dalsich 5 nickov..
  • 23. januára 2016 23:45:13 CET
    na získanie Madam nejaký extra recept neexistuje,a ani nebude. Na upútanie pozornosti snáď nejaký navod môžem poradiť. Dobrou vecou sú "kecacie"-zoznamovacie stretká,kde sa môžeš zoznámiť,porozprávať ,a možno aj nejakú Dámu zaujať. Alebo potom oslov niektorú Dámu tu,alebo na nejakých iných stránkach.Ale čo je podľa mňa dôležité,prv,ako nejakú Dámu oslovíš,prečítaj si dobre jej profil,čo tá Dáma vlastne chce ,a či vôbec niečo chce.Nevypisuj zbytočne rad radom všetkým,oberáš o čas seba aj tú Dámu...a ešte si budeš lámať hlavu,prečo takému slušnému a dobrému subíkovi neodpísala. Osobne ja neoslovujem Dámu,ktorá má v profile uvedené napr.že hľadá subinku...však viem čítať,čo ju mám čo obťažovať...a ver,že dostávajú tieto Dámy veľa ponúk aj od mužských subíkov...a potom sa čudujú,že nezaujali.Takže ak chceš nejakú Damu zaujať,ukáž jej,že ťa ona zaujíma,že si si prečítal jej profil,aby zistila,že nebola len ďalšou v poradí...a ostatné? držím palce
    • 9 posts
    23. januára 2016 22:15:20 CET
    • 9 posts
    23. januára 2016 21:53:06 CET
    • 9 posts
    23. januára 2016 21:41:16 CET
  • 23. januára 2016 21:13:21 CET
    mlady otrok... vieš čo... už som v tomto svete nejaky ten rôčik. Vieš čo, vždy som mala svojho suba, svoje milovane šteniatko, a popravde, som ten typ ženy, že si všetko zariadim sama, poplatim sama, nakupim sama... A vieš čo? normalne posledne tyždne po tych xy ponukach (rokoch) čo dostavam ponuky typu: Prosim Madam, môžem Vám prisť poupratovať dom, zaplatim Vam za to... môžem Vám kúpiť botičky?a fakt stovkach prosieb o platenu lekciu (ktore som vždy odmietala) a podobnych kecoch... Mam 100 chuti už povedať, dobre zlaty moj, dojdi na doobedie, dones 200 euri a možeme sa porozpravať :D Važne... už len kvôli tomu, že som podnikateľka. A ked vidim, že niekto ti nuka peniaze za to, že ho zošlaham a poupratuje mi dom :D :D :D no čo viac k tomu dodať... A ti vravim, keby mi niekto povedal potom, že som kurva, mohlo by mi to byť tak akurat jedno... peňáze su vo vačku a hotovo. Aspon chudak ich bude mat dobre investovane, nie jak ten jeden čo tu chudatko pisal, že došiel k domine čo nevie čo je bdsm a smrdeli jej nohy :D vlastne ja by som tym zachranila chudatenka tych subov nešťastnikov :DDDDDDDDDD
    • 1 posts
    23. januára 2016 20:02:11 CET
    Tusim si trafil klinec po hlavicke
    • 1 posts
    23. januára 2016 20:01:28 CET
    Pokial nejaka berie za to penieze tak u mna je. Ako inak oznacit zenu ktora za peniaze poskytuje sexualne sluzby? Aj ked priamo neposkytuje pohlavny vstyk ale iba nejaku praktiku. Je mozno povazovat bdsm praktiky za sexualne praktiky ano je. Cize je to zena poskytujuca sexualne praktyky. Ako chapem preco to robia ale toto je moj nazor. Proste podla mna izajtna domina nema vobec nieco taketo robit. Podla mna je to pod uroven.
    Peace
  • 23. januára 2016 19:15:49 CET
    Ty mi napíšeš, že som v hovädzej konzerve, lebo do nej patrím, a očakávaš, že to nevezmem ako urážku. Ja doplním Tvoj nick na tvar kekerekek kotkodák a už sa urážaš. Používaj jeden meter starký!
  • 23. januára 2016 19:00:49 CET
    kotkodák došiel
  • 23. januára 2016 18:09:34 CET
  • 23. januára 2016 17:56:48 CET
    Transformera a jeho zvasty si nevsimaj. Je popleteny z toho co mu visi medzi nohami. Vzdy sem trepne nejaku hlupost, len preto aby sa zviditelnil. Potom ho par ludi zotre a on sa ide na tyzden hanbit do kuta. Je to zmetek, co nevie ani ci je chlap, alebo zena.
    • 1 posts
    23. januára 2016 17:34:11 CET
    Opatrne, opatrne. Kto je k.rva a kto jej zákazník? Množstvo komunitou uznaných žien berie 70-100 Eur za lekciu a neposkytuje sex. Sú teda k.rvami? Určite nie!
    • 1 posts
    23. januára 2016 16:44:58 CET
    Preco by mal byt vyluceny pohlavny vstyk? Pokial maju vstah a su to partneri tak je to uplna blbost. Pokial sa bavime o kurv.ch a zakaznikoch tak je to ine.