Forums » Nekategorizováno

• 1 posts
    23. januára 2016 16:40:44 CET
    Splietas tu 5. Cez 9. Najprv pises o otrokovy a potom o subovy? Je to podstatny rozdiel. A to je pic... ako voda v kosi co si povedala ze otrok je len vec!!! Tak isto je aj otrok clovek.
    • 1 posts
    23. januára 2016 16:36:06 CET
    Preco vsetkych muzov hadzes do jedneho vreca? Su aj muzi ktorym nejde len o sex. Este existuju v dnesnej dobe aj taky ktorym ide aj o nieco ine ako sa iba zene dostat medzi nohy.
  • 22. januára 2016 18:12:49 CET
    Sorry, to by mohlo u niekoho evokovat hrabivost s tym radsej opatrne...
  • 22. januára 2016 17:24:30 CET
    Nie. Nemam taku fotku. Ale mam fotku s hrablami. Z tej potom vyzaruje co?
  • 22. januára 2016 17:22:59 CET
    Z cloveka moze vyzarovat hocico, velmi pochybujem,ze tam patri sadizmus. Potom snad z cloveka vyzaruje aj footfetish, tuzba po oralnom sexe, ci nebodaj pedofilia. Podla mna si mylis pojmy vyzor a vyzarovanie.
  • 22. januára 2016 10:29:11 CET
    Madamme

nemyslim si u mna to tatez tak funguje ze musim k Pani citit nieco viac aby to malo zmysel, mat ju rada byt jej oddana...
    No v mojom zivote do teraz som nasla len jednu taku Madam na ktoru casto myslim a chyba mi a bude chybat ale co uz zivot ide dalej... i ked v nom budu slzy alebo usmev treba ist dalej minulost nezmenim ale buducnost mozem...

neviem ci to je normalne ale aj ked mam stretnutie s normalnou vanikou babou tak nikdy ani po tyzni jej neleziem do postele ... preco???

pretoze je to zena a ta si zasluzi viac ked sa to zacne sexom o tom to len bude , a tam to aj skonci,,,,

kde je ta doba spoznat sa vediet sa rozpravat, smiat drzat za ruku hladat spolocne krasne miesta pocuvat jeden druheho vediet sa pozret do oci vediet pohladit , zasunut vlasky za usko :) aby nist nezavadazalo a vidiet jej prekrasne oci... aj ked je to DS vztah...

a tento svet sex ja chcem ja chcem , nebude to zadarmo a podobne .. kam to speje .....
    • 2 posts
    22. januára 2016 7:50:02 CET
    rainelor odpoveď : môže .
    Každý človek má vyžarovanie . Napr. aj to je vyžarovanie keď sa ti zapáči niekto alebo sa zamiluješ . To čo som ti vymenoval je energia ktorú človek si ani neuvedomuje . Všetko čo je na svete je v podstate energia .
    • 5 posts
    21. januára 2016 19:47:51 CET
    Máš fotku, kde držíš bič
  • 21. januára 2016 19:35:32 CET
    Ako moze z niekoho vyzarovat.....sadizmus?
  • 21. januára 2016 15:02:31 CET
    Zdravím Ťa , samozrejme máš pravdu, že sex je na dohode obi dvoch . Dominy , Madam zvyčajne odmieta telesný kontakt, možno aj dotyk s rukami ich tela . Dobre chápeš, že Madam alebo Domina tým že odmietne pohlavný styk so sluhom alebo otrokom vyjadruje svoj odstup, nadradenosť a nedotknuteľnosť .
    Podľa mňa je iný vzťah dominantnou osobou . Dominantná osoba nemusí byť ani Madam ani Domina lebo to z neho vyžaruje aj v bežnom živote. Madam a aj Domina by mala byť dominantnou osobou aspoň v hre keď tú úlohu hraje . No a tu je niekedy háčik keď dominu hraje osoba ktorá vôbec nie je dominantný typ . Totiž ten submisívny to vycíti a potom nemá žiadny zážitok z hry a je sklamaný.
    • 13 posts
    21. januára 2016 11:19:14 CET
    Madamme, zdravím Vás
    Samozrejme máte pravdu čo sa týka telesného približovania . No, podľa mňa to v BDSM trošku funguje ináč . V prípade Madam alebo Domina sex je vylúčený keď pod pojmom sex rozumieme pohlavný styk . U mňa to funguje tak, že mne stačí keď žena je mi sympatická a vyžaruje z nej sadizmus a má jednoznačné vlastnosti dravca !! . . .
  • 20. januára 2016 22:04:06 CET
    Cely problem je v tom, ze muzi a zeny to maju naopak. Zena sa musi najprv zamilovat, az potom chce sex. Chlap chce v prvom rade sex a az potom sa (niekedy) zamiluje... No a plati to aj v BDSM, samozrejme. Ved si len kuknime tie inzeraty. Chlap napise, co presne chce, lizat nohy, ritku, a proste vsetky tie perverznosti. A zeny, teraz nemyslim tie prostitutky, ale nornalne dominantne zeny, tak tie hladaju niekoho, s kym by si mohli pokecat...
  • 20. januára 2016 13:35:20 CET
    kingpin, také dominy aké ty chceš zvyčajne majú aj mučiarne ...
  • 20. januára 2016 13:27:01 CET
    Monikon : Ahoj, ak je Madam alkoholička tak nie je Madam.

• 20. januára 2016 13:20:01 CET
    subi... Tu na domine.sk ale aj v inzerátoch nájsť dosť Madam, ktorá Ťa zaučí . Zaujmeš Madam tým že máš plnú peňaženku, si galantný, máš dobrú výchovu a vieš byť aj poslušný .
    • 13 posts
    20. januára 2016 7:58:42 CET
    ahojte v tomto je to zlozita otazka.... uz to postavenie Domina otrok ona je Madam je vela a otrok len vec

a Madam Rainelor prepacte ze sa montujem do Vasej spravy... aj ked povieme pravdu vzdy ten co znamena viac si vybera....

a potom vznika to ze domina sa sklame zas sa sklame pretoze z 10 tich subov je 7 takych co ani nevie co to je bdsm...

treba pochopit jedno sub je pre potesenie pani sub vklada svoje srdce svoju dusu do ruk Madam a ked pochopi toto ,vznikne dvovera verit si potom to bude fungovat ako ma teda ak je to vzajomne...

ten pocit ked si poviazany bezmocny a myslis len na spokojnost svojej pani ked sa o nu staras a myslis len na nu na otazku nerozmyslal ale odpovies hned s usmevom, ked sa ti zacne den a myslis len na nu, tuzis po nej a vsetko co by si mohol by si jej dal ... staral sa o nu a spravil vsetko preto aby bola stastna i za cenu seba....
    a nie viete ja chcem a takto chcem a hento chcem a podobne a cav ako sa mas a ziadna uroven a slusnost ...

vzdy prvy kontakt prezradi vela , a tu je to niekedy biedne a uz len sub alebo aj akoze dominant mi napise a ja sa len smejem ze kde som to...
  • 19. januára 2016 22:56:50 CET
    Neklamat, neklamat, neklamat.
  • 19. januára 2016 22:46:36 CET
    by som mat s tebou :)
  • 19. januára 2016 22:38:08 CET
    Navrhujem zorganizovat zoznamovaciu akciu v style Rychle rande.
  • 19. januára 2016 21:48:14 CET
    Tiez mam zaujem o tento tema. Su vela Madam na hodinovu lekcia ale toto nechcem...chcem taky ktora ma taky zivotny styl.
  • 19. januára 2016 18:06:13 CET
    Tak to ano to bolo velmi originalne
  • 19. januára 2016 17:40:59 CET
    Poprvé sem sa dnes zasmál.Originální odpověď.
  • 19. januára 2016 12:30:22 CET
    :D:D
  • 18. januára 2016 23:08:01 CET
    :-)))
  • 18. januára 2016 22:51:40 CET
    Ahoj! Ak je Madam alkoholička, kup jej flašku a bude Tvoja hned ako ju vypije.