23. januára 2016 21:13:21 CET
mlady otrok... vieš čo... už som v tomto svete nejaky ten rôčik. Vieš čo, vždy som mala svojho suba, svoje milovane šteniatko, a popravde, som ten typ ženy, že si všetko zariadim sama, poplatim sama, nakupim sama... A vieš čo? normalne posledne tyždne po tych xy ponukach (rokoch) čo dostavam ponuky typu: Prosim Madam, môžem Vám prisť poupratovať dom, zaplatim Vam za to... môžem Vám kúpiť botičky?a fakt stovkach prosieb o platenu lekciu (ktore som vždy odmietala) a podobnych kecoch... Mam 100 chuti už povedať, dobre zlaty moj, dojdi na doobedie, dones 200 euri a možeme sa porozpravať :D Važne... už len kvôli tomu, že som podnikateľka. A ked vidim, že niekto ti nuka peniaze za to, že ho zošlaham a poupratuje mi dom :D :D :D no čo viac k tomu dodať... A ti vravim, keby mi niekto povedal potom, že som kurva, mohlo by mi to byť tak akurat jedno... peňáze su vo vačku a hotovo. Aspon chudak ich bude mat dobre investovane, nie jak ten jeden čo tu chudatko pisal, že došiel k domine čo nevie čo je bdsm a smrdeli jej nohy :D vlastne ja by som tym zachranila chudatenka tych subov nešťastnikov :DDDDDDDDDD