Forums » Nekategorizováno

Je mozne najst si Dominu?

• 16. apríla 2016 17:22:22 CEST
    Po dlhom hladani vsade mozne si kladiem otazku, ci je mozne najst si Dominantnu zenu na seriozne a diskretne stretavanie. Vacsinou je to vsetko o pseudodominach co po mojom prvom napisany na mna vyvali len cennik bez akychkolvek otazok. Myslim ze to nieje len o tom. Ja ako sub potrebujem ziskat v danu osobu niaku doveru a podla mna aj ona vo mna. A preto sa pytat ci je mozne si najst aj niaku naozajstnu Dominu z okolia. Dakujem.
    • 13 posts
    3. mája 2016 11:42:57 CEST
    A nemohol by si jednu vytočiť aj pre mňa?
    • 7 posts
    29. apríla 2016 10:20:55 CEST
    Podarilo sa niekomu nájsť v bizarne až perverzne ladenom BDSM skusenejšieho muža alebo pár ako rovnocených alebo niečo medzi dom-switch vykonávateľ, ktorý sa ho ujali a vzájomne si vyhovovali v tom, že ho zasväcovali v tejto oblasti v akomsi dlhodobom lojalnom kamarátskom vzťahu a následnom stretávaní s jednotlivcami alebo na skupinových stretnutiach.
  • 27. apríla 2016 8:08:33 CEST
    Ja ju vytocim a ona dá sancu inemu. Uz som takto pomohol desiatkam subov.
  • 26. apríla 2016 14:47:36 CEST
    Presne
  • 26. apríla 2016 13:13:09 CEST
    Srdcu najdrahsia mi je domina, ktorá odo mňa nepyta FO.
  • 26. apríla 2016 13:05:24 CEST
    Najdrahsie je to, co je zo zaciatku najlacnejsie, alebo nedajboze zadarmo.
  • 26. apríla 2016 12:31:52 CEST
    Nič nie je zadarmo
  • 26. apríla 2016 12:03:32 CEST
    To je fakt len pre zufalcov. Vsetci vieme, ze to ide aj zadarmo. Stačí byť slušný a zaujať.
  • 26. apríla 2016 11:57:28 CEST
    Úplne nadherny inzerat som objavil na zoznamke,hlavne jeho koniec je excelentny ,,,"chudobni subíci ani nepište" ,,, no nie je to krásne
  • 22. apríla 2016 19:46:30 CEST
  • 22. apríla 2016 19:45:59 CEST
  • 21. apríla 2016 16:12:28 CEST
    Vadí Ti, že konečne pripúšťame možnosť, že možno sú aj pravé?
  • 21. apríla 2016 15:08:14 CEST
    Odkedy sa zeny delia na prave a lave? :D
  • 21. apríla 2016 12:34:48 CEST
    To je ako ze prava zena? :D ved pre kazdu je prave nieco ine :D ja to mam nespecifikovane. Prava lava mne to je fuk...
  • 21. apríla 2016 12:32:58 CEST
    Je rozdiel mať pohlavie zena a cítiť sa ako prava zena. Je skvelé ak máš oboje a este k tomu po stále.
  • 21. apríla 2016 12:00:34 CEST
    Prava zena? :D stale. Ved som zena. Je pravdou ze aj vo mne je kusok chlapskej povahy, ale to v kazdej. Samozrejme ze ma tesi, ak mizem robit veci ktore su mi vlastne a muz mi k tomu vytvori priestor.. Rodina, deti a podobne..
  • 21. apríla 2016 11:28:53 CEST
    Kedy sa cítiš ako pravá žena? Nemusis odpovedať ak je to príliš intímna otázka.
  • 21. apríla 2016 10:16:56 CEST
    mna sa nepytaj :D ja to cele bdsm rozlisenie D a s beriem trošku po svojom. Nejak sa neviem vyšpecifikovať striktne pod jeden nazov a rovnako ani ja som nehladala vyslovene ze subika, lebo ineho nechcem. Pre mna su tie hranice medzi s a D velmi tenke, a prelinaju sa v rôznych životnych situaciach... Skôr len viem, čo by som nezniesla ak by moj partner robil a nefungoval by tym padom naš vzťah a to su skôr naozaj privlastky prisudzovane dominantnym osobam... Su veci proste kde nemam rada ak mi partner keca, ak by mal potrebu ich riadiť alebo ak by odo mna vyžadoval niečo... Naopak ja to sem tam robim :D a vyžadujem... Ale ak si rozumieme a doplname sa, je to ok... a vtedy nejak nerozmyslam ci je to sub ci nie... je mi to fuk :D
    • 7 posts
    21. apríla 2016 7:44:49 CEST
    Bestiake spravne poznamenala, že Dominantnú ženu netreba hľadať len tu, ale možno ju stretnúť kdekoľvek. Spoznáme ju podľa prirodzeného vyžarovania, ktorým k sebe pritahuje ako Magnet. Zaujímalo by ma ako rozpoznať na ulici gentlemana subika od gentlemana Dominanta? Ďakujem
  • 20. apríla 2016 22:22:09 CEST
    Moj bol a vlastne je vanilkovy a si nasiel Dominu :D hold... Pritahovali ho dominantne typy.... Tak to zaklincoval poriadne :D ked uz tak uz...
  • 20. apríla 2016 22:18:09 CEST
    Domina...Je to len slovo, oznacenie. Pod nim hlada kazdy nieco ine... Dnes sme to s mojim preberali cestou v aute. Vysvetlovala som mu ake je pre mna ponizujuce sluzit masochistovi a preco takyto vztah nepovazujem za vhodny pre mna. Ja som tiez dlho hladala, az kym som prisla na to, pri kom sa citim ako kralovna :) pri submisivnom silnom muzovi, gentlemanovi, ktory robi pre mna veci nezistne, z lasky a tesi ho ked som spokojna a stastna. Nevravim, niekedy som hnusna a panovacna, nervozna... Ale on je ten, ktory mi dovoli byt damou a vstrebe "moje chvilky" ... Neskutocne si ho za to vazim. Hra je nieco ine. Chutky je fajn si plnit. Vztah je fajn stavat na bdsm principoch, ale prirodzene. Tolerantne. Otvorene. Nie za chrbatom partnera, nie na zaklade klamstva.
  • 20. apríla 2016 19:22:31 CEST
    Mesiac je v splne a obloha jasná. Dnešné lekcie budú silným zážitkom. Uzime si ich najprijemnejsie ako vieme
  • 20. apríla 2016 18:39:39 CEST
    Veľmi dobre si to vystihla ....
    • 13 posts
    19. apríla 2016 18:16:19 CEST
    Nepatrím k Tvojím sympatizantom, ale tento prispevok hodnotim ako podarený. Len dodám, že háčik je v tom, ze pseudosubici tu hladaju mamu, ktorá sa o chlapčeka postará, menezerku voľného casu, ktorá chlapčeka zabaví, konatelku nesúcu zodpovednost, ak niečo nevyjde tak ako mal chlapček vysnené a mnoho ďalšieho, len nie partnerku s ktorou bude hrať fér.
    • 13 posts
    19. apríla 2016 17:36:33 CEST
    Absolutny suhlas ....