Forums » Nekategorizováno

Je mozne najst si Dominu?

• 13 posts
    19. apríla 2016 12:00:19 CEST
    presne si to vystihla. Myslím.
  • 19. apríla 2016 11:38:20 CEST
    A žena je emocionalne ladená osoba. Kedže je prírodou dané že žena privádza na svet potomstvo , je matkou , partnerkou , dcérou.Moj pohľad na ženskú Dominanciu nemusí sadnúť každemu , ale pre mňa je to podstatou. V prvom rade ak si prezriem fora , diskusie a sukromné spravy vnímam štatút Domina skor ako urážku než poklonu. Z môjho pohľadu je , alebo by mala byť žena v prvom rade dáma , charizmatická, usmiata, príjemná a sebestačná. Ak niekto hľadá len občasné ukojenie a k Domine sa správa ako k prostitutke čo napočkanie ukojí jeho fantáziu, nemôže čakať že sa k nemu bude správať inak. Ak však niekto hľadá Dominantnú partnerku jeho sprácanie by malo byt adekvátne k tomu čo hľadá. Gentlemanstvo už sice postupne vymiera ale je to jedna z vecí ktoré žene dodávaju sebavedomie , istotu a pocit že je dôležitá. Aj Domina potrebuje byť milovaná, nie len jej odvrátená sexualna stranka ale ako celok, a ak stretne takehoto partnera postupne padnú bariery a spoločne si budú plniť svoje fantázie. Na margo toho že dominantných žien je pomenej. Skuste sa len lepsie poobzerat , nehladajte ženu odetú v latexe s bičom v ruke , ale prirodzené vyžarovanie ktorím k sebe priťahuje ako magnet.
  • 19. apríla 2016 8:54:03 CEST
    Tak to skusim zhrnut. Zien co maju rady femdom je málo. Ale v podstate sa nelisia od tych ostatnych tak by fešák nemal cakat ze po par PMs nejaku hned zbali.
  • 18. apríla 2016 18:06:19 CEST
    Súhlasím s Tebou, ale strašne nudný príspevok. Najmä preto, že bol adresovaný niekomu, komu niet pomoci. Určite nie rýchlej.
  • 18. apríla 2016 16:41:51 CEST
    Uz ciste zo statistickeho hladiska je tvoja misia odsudena na neuspech. Rad by som ta povzbudil, ale dovol mi niekolko predpokladov nez z toho vyvodime zaver.

Oficialne sa pripusta ze podiel ludi s homosexualnou orientaciou je 4%. Statistiky o tom kolko je priaznivcov BDSM som nenasiel ale podla poctu navstevnikov L&Bi a G&Bi miestnosti na nemenovanom slovenskom chate sudim ze BDSM+ ludi je asi tak stvrtina. Z toho vyplyva ze z celej populacie mozes ratat asi s 1% priaznivcov bdsm lifestyle.

Kedze mame do skoro vsetci v podvedomi single vtlaceny pattern patriarchalnej spolocnosti ze chlap ma byt silny, dominanty, ochranca a zivitel a zena emotivna, citliva a prisposobiva, tak aj z toho percenta väcsia cast pupulacie, aj zien a aj muzov (mojim skromnym a mozno nepresnym odhadom asi dve tretiny) inklinuju k maledom.Tak ti zostava priblizne 0.33% zien ktore pravdepodobne rady zaujimaju dominantnu poziciu.

Skusim preverit moj osobny pripad:
    Ja som si na priblizne 10 rokov na socialnej sieti nasyslil (alebo nagazdoval) asi 250 priatelov. To je IMHO realny pocet, ktory moze mat kazdy bez toho aby posielal ziadosti hlava nehlava, alebo ju potvrdil kazde individuum co mu ju posle. Do velkej miery to zodpoveda poctu mojich znamych s ktorymi sa obcas aj vidam, pripadne prehodim slovo alebo napisem kratku spravu.

Povedzme ze nech je tam 50% zien. To je 125 kuskov z ktorych podla predchadzajucich teorém je jedno percento 1,25 bdsm pozitivnej zeny s tretinovou pravdepodobnostou ze bude "dom". To nam dava 0,4125 dominantnej zeny. Cize skoro polovica.

Dobre zivot nie je statistika, tych zien mas asi vo svojom okoli viac. Ale ak mas predstavu ze po par sukromnych spravach spoznas zenu svojich snov a este Ta aj bude chciet, alebo hned milovat tak to si radsej odkladaj do prasiatka aby si mohol zaplatit lekciu profesionalke. (Tu zas never tomu ze tie peniaze su na bdsm pomocky, alebo prenajom bdsm bytu, tie dievcata sa tym zivia a splnia ti tvoje predstavy ak im za to dopredu slusne zaplatis)

Good luck.
  • 16. apríla 2016 22:53:40 CEST
    ano mozes a urcite to nemusi byt zistne najlepsie bdsm je zalozene na normalnom partnerskom v stahu ale ty mas v hlave jak po vyplachu tak sa ti bude tazko hladat
  • 16. apríla 2016 21:06:33 CEST
    Ja tomu rozumiem ale tym padom si ma niekto seriozne sa zaujimajuci sa o najdenie si Dominy velky problem najst vo svojom okoli niekoho takeho. Ja nevravim ze si potrebujem mesiac dopisovat. Ale predsa len ked clovek nieje velmi dovercivy je to tazke.
  • 16. apríla 2016 20:57:35 CEST
    Skús /i keď by sa to nemalo/,založiť si nick ako nejaká Domina,niečo tam popíš atď.A z netu daj do profilu hocijakú sexi fotku.Potom skôr dokážeš pochopiť tie Dominy,že sa im nechce, a ani nemajú čas na nejaké vypisovanie si s mužmi,ktorí sa vydávajú reálne alebo zo zábavy za subíkov. A keď to dáš na viacero takýchto zoznamiek,uvidíš,že do rána budeš mať minimálne 100-200 ponúk od vernych,slušných, a neviem akých subíkov. A môžeš si s nimi začať dopisovať,iba tak,nezáväzne,aby ste sa lepšie spoznali...a potom možno Dominy skôr pochopíš,prečo vyvaľujú na Teba hneď cenník.Nech sú tu Dominy /myslím teraz hlavne ženského rodu/ z akýchkoľvek pohnútok,musíš rešpektovať,že majú aj vlastný život,prácu,rodinu,nie,aby celé dni vysedávali pri pc,a iba tak si dopisovali so subíkmi.
    • 7 posts
    16. apríla 2016 17:37:26 CEST
    len musíš trochu viac chodiť na brigády,nech ju máš z čoho zaplatiť.
    Dnes by každý"pseudo subík"chcel krásnu,štíhlu dominu,so skúsenosťami,s vlastným priestorom kvalitne vybaveným a samozrejme zadarmo....
    Páni už sa zobudte a prídte do reality.
    Veľa šťastia s hľadaním...
    P.S.alebo musíš mať pisateľskú charizmu ktorou vieš zaujať...