jagoo řekl:a kua.....tak aj cenzura je tu uz......
adminovi sa nepaci kritika tak ju zmaze....
Né že kritika, ale když si nevidíte do pusy a nedokáže napsat slušně negativní názor, tak až se to naučíte tak pak vám tu ten slušný negativní příspěvek nechám.
a kua.....tak aj cenzura je tu uz......
adminovi sa nepaci kritika tak ju zmaze....
Admin řekl:Mrs.Bojek řekl:Nejdou přidávat fotky, chybí potvrzovací tlačítko.
Přejděte do kategorie "Fotoalba", klikněte na "Přidat nové fotky" a jakmile přidáte(nahrajete) alespoň jednu fotografii tak tlačítko se objeví.
Neobjevilo, viz foto,,,, ani v Android ani v Mozila
Otestovali jsme to a problém je v Mozille, doporučuji stáhnout Google Chrome a tam to funguje vše perfektně, samozřejmě problém zoptimalizujeme pro Mozillu, jen teď nemohu říci jak dlouho to bude trvat.
Omlouváme se za vzniklé problémy.
Admin řekl:Mrs.Bojek řekl:Nejdou přidávat fotky, chybí potvrzovací tlačítko.
Přejděte do kategorie "Fotoalba", klikněte na "Přidat nové fotky" a jakmile přidáte(nahrajete) alespoň jednu fotografii tak tlačítko se objeví.
Neobjevilo, viz foto,,,, ani v Android ani v Mozila
Moj osobny status k novej domine je taky ze na staru dominu som chodil pravidelne skoro kazdy den, na tuto novu sa chodim kuknut raz za dva tyzdne a vzdy mi to prijde ako rozrobene, rozbrblane nedekoncne, neprehladne a hlavne je tu mrtvo , .. takze skor neskor na to bohuzial uplne zanevriem a budem pozeravat ine komercnejsie stranky o amateroch ci pokeci ...bohuzial.... a verte ,ze ma to mrzi ....
Inak mna dost velmi irituju tie fotky curakov ked napriklad kliknem na online users. Nie som tu sám, to je pravda, ale ak mozem poprosit tak nieco ako "office mode" (namiesto uzivatelskeho obrazku sa zobrazuje iba default avatar) alebo zobrazenie excesivnych fotiek az po kliknuti na avater by sa dalo spravit...
pes33: musis mysliet kontextualne. :D kopec ludi odislo prave kvoli problemu s hackerom a pokial si dobre pamätam na fore sa permanentne vynarali poziadavky na zmenu.
Je samozrejme naivne oznacit tu zmenu ktora nastala za výbornú, ale tak je to vo väcsine softvéru. skus si preinstalovat windows 7 za 10tku a nahravaj sa pri prvych hodinach pouzivania.
pes33: hacknutu urcite nie. ak chces, zverejni svoje spravy, kde su pravdepodobne aj osobne udaje inych ucastnikov a sleduj ako sa ti podakuju.
jagoo: moja reakcia bola tiez negativna. hlavne kvoli masivnemu ubytku prehladnosti (ten stary design a struktura boli na svoju dobu velice fajn). Ale!!! vidim snahu ako majitela tak aj designera to upravit podla zelani uzivatelov. Kedze vela z nas vie ake je tazke menit hotovy system by som domina team POVZBUDIL namiesto toho aby som ich demotivoval.
Niektore veci tu treba kompletne prerobit, ako napriklad uzivatelske profily - lebo ten dotaznik ma rad asi malokto a preto tam aj malokto nieco vyplna, dalej usporiadanie prispevkov a posty podla zelania uzivatela a aj ked to ADMIN zamietol snad aj excesivnu nahotu v avataroch uzivatelov alebo galeriach.
Ti co boli znechuteni udalostami na domina a odisli uz asi nik nevrati spät, ale noví uzivatelia si tento portal mozu oblubit.
pes33 řekl:
2, preco prve sa nacitava najstarsia komunikacia? nebolo by lespie keby sa hned po otvoreni fora otvorili najnovsie informacie? Kym som sa preklikal cez 40 stranok aj ma presla chut tam nieco napisat.
Dik pes33
Přidávám se i já, je to otravné i v komunikaci přeskakovat několik stran,,, Nejnovější patří nahoru
Mam 2 otazky na Admina:
1, nebolo by mozne temu dusenie z tych miliona tem presunut medzi normalne forum
2, preco prve sa nacitava najstarsia komunikacia? nebolo by lespie keby sa hned po otvoreni fora otvorili najnovsie informacie? Kym som sa preklikal cez 40 stranok aj ma presla chut tam nieco napisat.
Dik pes33
V každom prípade si už teraz zasluhujete pochvalu za odlíšenie pohlaví používateľov farbou ich používateľských mien tu v besednici (fóre). Dobré by bolo, keby sa táto zmena rozšírila aj na zoznamku...
Pekný darček k dnešnému sviatku. :-)
Antikapitalista řekl:Nuž, takto v predvečer významného sviatku zisťujem, že k nejakým zmenám tu došlo... aj keď, žiaľ, zrejme len farebným, ale aj tak je to lepšie, než to bolo, aj keď to stále nie je bohviečo. Aj keď mojim očiam lahodí, že tú ťahavú fialovú nahradila farba celkom príjemná – farba revolúcie.
Žiaľ, o farebnej rozmanistosti stále nemožno hovoriť. V budúcnoisti by sa tie farby – a napríklad aj tie farebné rámčeky okolo bokozorových svetlopisov (profilových fotografií) mohli využiť napríklad na odlíšenie pohlavia a uprednostňovanej úlohy v rámci BDSM, a to prostredníctvom rôznych farebných odtieňov tých rámčekov.
Odlišnost uživatelských fotografií podle pohlaví je náš další krok, čekám na programátora a doufám že to brzy bude.