BigBalls řekl:To je klinik po Slovensky? Placatkou na holou? Tak to jsem rád , že jsem z Moravy, :-) máme tu přesnější názvosloví pro uvedenou praktiku.Ja som pocul , ze v Nitre je jeden klub, kde ked zena pride a povie heslo "Domina", tak vramci slusnych podmienok a atmosfery si tým vlastne vypyta a dostane placackou na holu 5x. Neviete kde to je?
Ja som pocul , ze v Nitre je jeden klub, kde ked zena pride a povie heslo "Domina", tak vramci slusnych podmienok a atmosfery si tým vlastne vypyta a dostane placackou na holu 5x. Neviete kde to je?Skusam zohnat info, koho by to zaujimalo...
s.Ade řekl:To jsou jen pohádky Ovčáčkové babičky. Trochu přifouknuté a pokud to nevysvětlí, potom o tom nemá cenu debatovat.
suhlas ale ono ma zmysel to jasne napisat pretoze inak bude sirena ako pravda jeho verzia a nie skutocnost :-(
aby sme ale neodbiehali od povodnej temy, aka ze to je komunita okolo clinicu v Cechach? Pravda je to uz asi 5 rokov spat ale na zraz priaznivcov clinicu po tom co o nom niekolko rokov volali prisli presne traja ludia.
Monikon řekl: Neviem chlapci, boli ste v Atelieri v Prahe? Jedna Domina má 5 otrokov od kazdeho z nich vyzaduje celibát. Takýchto Domin je tam 4-7 a cely večer sedia pri stole osamotené. ;)
Asi si bol na inej akcii ako ja a to som bola na vsetkych co v Atelieri boli. Co ja viem tak dominy co tam bola boli prisli vecsinou s jednym subikom plus obcas k nemu mali partnera. Taky velky pretlak subikov co naznacujes som tam nikde nevidela. Uz len kvoli tomu ze organizatorka si to sleduje.
Monikon řekl: Neviem chlapci, boli ste v Atelieri v Prahe? Jedna Domina má 5 otrokov od kazdeho z nich vyzaduje celibát. Takýchto Domin je tam 4-7 a cely večer sedia pri stole osamotené. ;)
Tak vidíš práve si opísal to takzvané pozlátko ktoré dáva ľudom veľké oči aké je to v zahraničí suprové ale omyl často býva pravdou.
Monikon řekl: Voidwalker Ide to tu viac ako na SVK, ale stále prevazuje spanking a bondage. Ja napriklad ficim na snakingu a nájsť partnerku, ktora sa v tom vyziva je náročné.
Najít partnerku na BDSm nebo fetiš je náročné kdekoliv. Mnoho párů vzniká tak, že k tomu jeden druhého přivede, ukáže a zaučí. Málokterý pár vzniká tak, že oba jsou již zaučeni.