Pro mě je největší pocta, když mi má Paní dovolí svlíknout jí punčochy a jazykem laskat její bosá zpocená chodidla, cucat její rozkošné prstíčky, vylizovat mezery mezi nimi...
pekne vyzut nohy z topanok a potom sa im venovat ustocami...stiahnut ponozky ci silonky ustockami a potom sa na ne vrhnut ovonat,oliznut a pobozkat...lizat chodidla od paty az po prstiky a jazyckom zajst medzi prsty...presmatrat kazducky zahyb jazyckom, cmulat prstiky ako cukricky no mňamka :o)
Páči sa mi ked niekto bozkáva moje nožičky,hladka,stara sa o ne a ja sa zatial možem venovať nejakej prijemnej činnosti...čitaniu časopisu...telefonovaniu s kamaratkou ..a podobne
zboznujem cmulanie prstikov..ked mozem jemne kusat do brusiek na nich..ked lizem chodidla a rukami pri tom hladim lytka...aka to nadhera ked si hladim tvar o nozky :o)
Mne sa tiez nesmierne pacia zenske nozky...a ked maju na sebe aj silonky...Nadhera...Filmov mam inak dost, ak by niekto chcel...
Nejaka dama, ktora by vedela predat silonky svoje?
ahoj, tak to mame spolocnu zalubu... nema mi niekto moznost poslat neaky film s touto tematikou a pod. cez icq??? ja mam 1 film.... ked ma niekto zaujem, poslem mu ho. dakujem
no mne sa pacia tiez nohy v silonkach, elegantnych topankach, tzv wedge to su tie so zliatym opatkom, mam rad bose pekne upravene nohy. najradsej robim masaz jazykom na vankusik kazdeho prsta.