28. mája 2006 0:19:04 CEST
caute co ste uz vsetci zmyzli ktory mate radi nozky ja ich milujem
7. júla 2007 15:16:28 CEST
inak lakovanie nechtov na nozkach partnerky mam velmi rad, neni to ziadny problem. treba mat dobry lak - aby nebol prilis husty, dobru polohu a osvetlenie k praci a nepochybne aj dobre nechty. a ked sem tam daco ujde, aspon je hned dovod k trestiku...
7. júla 2007 15:10:56 CEST
...tiez som sa zrovna chystal spytat, ci by tam kompetentny mohol opravit ten ypsilon, vzdy mi to vrazi do oci. thx
5. júla 2007 11:26:39 CEST
Všetci možu tak maximalne ZMIZNÚŤ ale nikto nemôže ZMYZNÚŤ....!!! :-))
4. júla 2007 20:18:33 CEST
A jsi si skutečně jistý, že ty nápady, lumpárny a drobné ústrky, které mě napadají, mám tady takhle veřejně prezentovat?? Tady, kde si to může přečíst každý... třeba tvoje paní?:))))))
4. júla 2007 8:45:31 CEST
Tak to mi asi tvůj subík pěkně poděkuje, k čemu jsem tě inspirovala:))))
4. júla 2007 8:42:39 CEST
vidis, to som este neskusala. ja, ked mam dlhe nechty, potrpim si na pekne malovanie...ale asi by som bola zaprplana az po zapastia...a ked vezmem do uvahy, ze ja pouzivam len sytofarebne laky...ale stoji to za pokus....
dnes sa bude lakovat...
4. júla 2007 7:59:31 CEST
Když jsme tak u těch nehtů - dámy, máte natolik schopné subíky, že jim můžete svěřit svoje nehtíky k nalakování a nožky k pedikůře?:)
4. júla 2007 3:32:21 CEST
zijem teraz v anglicku a co mi tu najviac zo vsetkeho chyba, je pohlad na krasne zenske nozicky v silonkach a lodickach na vysokych opatkoch. nie ako u nas, kde staci vyjst do mesta a otvorit oci. ci je zima alebo teplo, skoro vsetky zeny tu chodia s holymi nohami a modnym hitom vramci obuvi je nieco ako cvicky /s oblou spicou a bez opatku/!!! tak z toho je mi skutocne smutno... a to uz nehovorim o postavach vacsiny tunajsich dam, odchovanych na zdravej fastfoodovej diete. aspon mam silny dovod vratit sa raz domov.
3. júla 2007 13:31:10 CEST
to je len o zvyku. ked si na ne zvyknes. potom ich ani nevnimas
3. júla 2007 10:00:35 CEST
praveze take umele nechty...napr. akryl, vydrzia viac ako vlastne