Forums » Nekategorizováno

• 17. júla 2007 0:06:53 CEST
    kulisy mají pěkné ,i ty holky jsou tam hezký,ale hrají jen laciný divadlo za drahý prachy.Viděla jsem teda jen ukázky z filmů,ale nesnáším hystericky řvoucí "dominy"
    • 2 posts
    16. júla 2007 18:34:16 CEST
    Neviem o tom ze by to bolo na nete, autor uz ani nema vlastne stranky kde byt o publikovat mohol a myslim ze casopis Perverz ich nemal snad nikdy
  • 16. júla 2007 10:36:33 CEST
    OWK je pekna rozpravka pre velke neposlusne deti.

Nebola som tam, info mam len z pocutia, alebo z netu, ale fotky a videa maju zaujimave a pekne spracovane. Ale musim povedat, ze najviac ma tam zaujali kulisy....mat tak zariadeny "domcek" doma....no...asi by som von moc casto nechodila...
  • 16. júla 2007 5:58:15 CEST
    crowlie:
    sMALLsLAVE: máš pravdu se stráčkem googlem. Mohlo mě to taky napadnout.Ale stejně si myslím, laicky, že v tom je nějaká kulišárna.
    Nenufer: je to někde na netu k přečtení? Díky.

• 2 posts
    15. júla 2007 18:02:39 CEST
    Na tieto otazky uz boli odpovede v jednom clanku co sa objavil v Perverze myslim. Ked soms a s autorom o tom clanku bavila (pred nejakym casom som ho nahodou stretla) tak priznaval ze to nebolo uplne jednoduche ale ze sa to s trochou snahy zistit dalo.
  • 15. júla 2007 14:04:02 CEST
    Když si pokládáš otázky, zkus si na ně najít odpovědi. Právní rámec podnikání owk zjistíš třeba pomocí registru ekonomických subjektů MV ČR. Informace, které tam najdeš, ti mohou být podkladem k daleko detailnějšímu výzkumu, se kterým ti ochotně pomůže strýček google. Zajímavá je samotná historie, zdroje, které byly použity k vytvoření toho všeho. Už jsem tu o tom někde psal, ty informace jsou dostupné každému.
  • 15. júla 2007 12:38:26 CEST
    pises: Vzdy jsem si pokladal jednu zakladni otazku...
    ja si nemyslim, ze tohle je ZAKLADNI otazka.. nebo bys mel mit nick danovak a ne Subdesire ..a prispivat na mesec.cz a ne domina.sk
  • 14. júla 2007 14:23:59 CEST
    OWK.Kralovstvi dominantnich zen.Zni to velkolepe, zpocatku i dominantni damy byly na urovni.Tedy, aspon se jevily. Ale stejne mi prisla na rozum otazka, zda-li to nejsou jen "predelane" modelky kvuli tomu, aby nalakaly co nejvice predevsim zahranicnich klientu. Postupem casu ta "pohlednost" a "mladost" ztraci na svem puvabu. Jiste je cele OWK zahaleno spoustou dohadu a domnenek. Mozna by Madam Sarka, ktera se osamostatnila (aspon se to tak jevi)mohla hodne povypravet. Aspon si myslim. Vzdy jsem si pokladal jednu zakladni otazku. Jakym zpusobem maji registrovanou zivnost? Jak je to s odvodem dani? Ale asi to musi mit vse v poradku, nebot si myslim , ze pokud by nemeli, uz davno by je reporteri publicistiky TV Nova davno roznesli na kopytech. Nebo ze by tam meli pobyty zadarmo a tak mlci? Kazdopadne prostory alespon podle fotek jsou excelentni a "pravy" a "movity" subik si tam muze prijit na sve. Kazdemu co je jeho jest, podle jeho predstav a v tomto OWK pripade i penezenky.
  • 13. júla 2007 1:23:22 CEST
    jack,los angeles netaraj
    • 6 posts
    12. júla 2007 23:30:37 CEST
    Jazdil som okolo owk,potom ma sledovalo auto s muzmi,tak som odisiel prec. Zahranicne Dominy nedoporucuju muzom ist tam bez doprovodu-ublizenie na zdravi,okradanie financne,atd.Ceska vlada by to mala zavriet a vsetko zhabat vcetne budow a penazi,urcite neplatia tie kurvi ziadne dane,jack,los angeles
  • 12. júla 2007 23:22:48 CEST
    nech si v OWK robia,chcu,je mi to jedno
    • 0 posts
    12. júla 2007 21:23:17 CEST
    že OWK bylo továrna na peníze odjakživa, takže v tomto směru mají úroveň jistě stálou a neměnnou:-))
    • 2 posts
    12. júla 2007 15:30:08 CEST
    s dostatocne plnou penazenkou si myslim ze sa staci len prihlasit :-)
  • 12. júla 2007 15:08:31 CEST
    poradí někdo jak se dostat do owk hrozně o to stojím ale nevím jak děkuji
    • 2 posts
    12. júla 2007 15:05:50 CEST
    ono to niekedy bolo nieco ine ako divadlo na zarabanie penazi?
  • 12. júla 2007 13:59:24 CEST
    tiez mi to pripada ze je to take niekedy az priliz naivne a divadelne. tiez neviem ci to je preto ze ja som menej naivny alebo ci to skutocne upada. Aj z tych fotiek a videi casto citit istu umelost. Clovek im jednoducho ani trochu neveri. Stale sa vsak objavuje kopa kvalitneho materialu.