Forums » Nekategorizováno

• 12. júla 2007 13:39:52 CEST
    ..ako som to napisal, zarazil ma faakt, preco nie Queendom.. ale preto som o tom zacal, lebo sa mi zda, ze upada. Chcel som vediet aj Vase nazory. Ci sa menim ja alebo to Kralovstvo :) ..nove tvare su tam stale nezaujimavejsie (cest vynimkam) oblecenie..aj napriek neustalemu 'vypredaju' sa stale neobnovuje a oblecene veci posobia pouzitym dojmom.. aksie typu 30ran za 100 euro od Madame Katariny, skor dehonestuju Madame Katarinu..ktora sa vdaka takej akcii prezentuje ako 100eurova automaticka mlaticka.. ktovie kolko z toho ide Kralovstvu a kolko Jej..ale zda sa, ze ako na najkrajsej pritomnej na nej owk zacalo zarabat a cely duch slobodnych dominantnych Dam sa straca za duchom predajnosti, obchodu, divadielka a komercnosti.. a to som im kedysi tak fandil. No aj tu sa len potvrdzuje fantazia je fantazia a realita je nieco ine..
  • 8. februára 2010 13:46:22 CET
    http://castles.glo-con.com/property.php?property_no=AD1_22340
  • 1. marca 2009 21:40:47 CET
    Ne, nejsem manager , jen mě točí takové výkřiky toho druhu, jako od Lady R. Teď nemám na mysli jen oblast BDSM, ale všeobecně, takové to odsuzování něčeho, co jsem ani osobně neviděl.
    Ano, pokud jsem tam byl můžu napsat třeba větu, ta rumunská domina stojí fakt za hovno a jsou to vyhozené peníze. Ok, je to můj názor a životní zkušenost. Ale psát něco na základě pár hodně kusých informací? No každého věc.
    Když si pročteš starší příspěvky, tak tam něco ode mne ze zážitků najdeš. Byl jsem tam třikrát a nemůžu říct, že to bylo stoprocentní, ale určitě toho nelituji. Sice vnitřně jsem si řekl, že už víckrát ne, ale to jsou taková běžná životní rozhodnutí. Aspoň ne pokud OWK bude fungovat, jak funguje (a je otázka, jestli vůbec bude do budoucna fungovat).
  • 1. marca 2009 11:39:38 CET
    čoveče jsi nějaký jejich manager že se jich tak zastaváš ?, máš snimy nějaké zkušenosti (pozitivní) ? tak se poděl ?
  • 28. februára 2009 18:00:47 CET
    Chcel som si zaplatit vstup na OWK. Podla FAQ je moznost aj cez PayPal, ale na paypal-e mi vyhodilo, ze [email protected] je zakazane. Zrejme nezaplatili smiesny poplatok... su v koncoch?
  • 17. februára 2009 22:26:56 CET
    Z čeho tak soudíš? Okradli tě tam?
    Nebo znáš jiné zařízení, které pracuje levňuje?
  • 17. februára 2009 16:47:16 CET
    OWK su obycajny okradaci,je to len fantazia za peniaze,podvod.
  • 16. februára 2009 18:04:42 CET
    Docela mne překvapuje, že OWK vzbuzuje tolik negativních emocí. A obzvlášt od lidí, kteří tam ani nebyli.
    Neříkám, že bych byl z toho zařízení nějak nadšen, to určitě ne, ale je to jen komerční zařízení jako spousta jiných studií (nechci napsat, že všechny, existují i taková s velmi osobním přístupem k věci, ale moc jich není).
    • 6 posts
    13. septembra 2008 20:31:20 CEST
    Mozno to daju na drazbu za lacne peniaze,tak snad budete mat sancu,si tam nieco kupit
  • 13. septembra 2008 2:17:41 CEST
    Nechcem znevazit profi dominy, ale mne profesne BDSM nic nedava..

Je nieco diametralne ine ked je zena dominantna od "srdca" ako ked to robi profesne.

Ale kazdy to citi inac, a nech robi a kona za seba
    • 2 posts
    1. septembra 2008 9:35:05 CEST
    Su ludia co nechcu alebo nemozu do D/s hoci hraneho zatahovat svoju zivotnu partnerku tak to riesia nahradami. A profi domina mi pride este vzdy lepsie riesenie ako rozbitie rodiny hlavne ked je este z detmi. Navyse si nemyslim ze D/s = par ran na zadok. Iste ano ked si clovek mysli ze usetri a ide za kurvou co sa hra na dominu ale urcite to nie je u skutocnej profidominy. Zial tych je ako safranu.
  • 1. septembra 2008 6:48:27 CEST
    nemaj strach
    v cine bude a bude to cele mesto a nebude to hra, ak nieco urobis zle alebo proti srsti maciek tak si to ozaj odskaces odsluzis
  • 1. septembra 2008 1:10:33 CEST
    Hmm, nevim podstatu tohto ako to vy nazyvate "projektu". Pokial ma clovek peniaze na zvys a chce si zaplatit nejaku tu kurvedvieteco na par ran na zadok, tak je to fajn. Len mi potom unika podstata D/s vztahu.. Kazdopadne, ako nejaka smiesna atrakcia je to fajn.
    • 2 posts
    24. augusta 2008 17:03:55 CEST
    Povedala by som ze problem OWK je velka financna narocnost tohoo projektu a nedostatok otrokov ktory by ho financovali :-)
  • 24. augusta 2008 15:18:39 CEST
    Jeden sa splnil nejaký ruský mafian sa tam pekne nabalil.
  • 24. augusta 2008 0:21:43 CEST
    I když už se mi poslední dobou na owk nelíbilo tak, jako zpočátku, vlastně jsem na ten web nekoukal několik měsíců, je škoda, jestli to má skončit. Určitě se tam podařilo naplnit hodně snů.
  • 23. augusta 2008 23:19:43 CEST
    Tak jsem se na stránce realitky dočetl, že OWK je na prodej za nějakých 200 milionů. Ať už k tomu vedlo cokoli (asi hlavně finance), tak je to škoda. Ten areál má nádhernou atmosféru a pochybuji, že se někdy a někde na světě podaří udělat něco obdobného a v tomto rozsahu. Je to zhmotnění našich představ v celé své kráse (mluvím o tom areálu).
  • 15. augusta 2007 18:21:17 CEST
    Včera jsem se opět po roce zúčastnil Spankingdaye, z finančních důvodů jsem vynechal následný pobyt ve vězení. Rád bych se podělil o zážitky, ale celkem není o čem psát. Vše proběhlo tak, jak bylo ohlášeno na webu. Madam byla přiměřeně krutá, prostřídala celý arsenál nástrojů, zadek mám řádně fialový. Docela zajímavý zážitek byl si vytočit počet ran. Kolo se zastavilo na čísle 150 (mohlo být hůř, stupnice je do 180), k tomu 25 na úvod.
    Tím, že byl areál prakticky prázdný, působil docela smutným dojmem. Minule byl areál plný domin a otroků a také počet účastníků výpraskového dne byl značně menší. Prakticky jsem pokecal asi hodinku s jedním ukecaným Holanďanem. Vykládal mi o tom, jak se účastní natáčení filmů. Každý máme určitě jiný vkus, ale za sebe můžu říct, že bych se toho natáčení zúčastnit nechtěl.
  • 6. augusta 2007 13:20:07 CEST
    inak ak už o tom hovoríme tak o akých horiblných sumách je reč?
    • 2 posts
    6. augusta 2007 10:36:39 CEST
    Ukradnutie ukradnuteho ta nezbavuje zodpovednosti :-) A clanok ak si dobre spominam bol napisany pre Pervers aj ked ho potom kopa ludi pokradla na svoje stranky alebo z neho aspon vychadzala :-) Ale ako hovorim, autorovi to je jedno a Pervers moc protestovat nemoze :-)
  • 6. augusta 2007 10:31:26 CEST
    On bude trochu problém, že svýho času byl ten text dostupný leckde (já mam pocit, že to bylo původně snad i pro jinej plátek než pervers, ale už si nevzpomínám), takže například F.Š. může vždycky poukázat na to, že ho stáhl odjinud. Jinak bych pochopil, kdyby se autor bránil, že byl ten článek zkopírovanej z nějakýho portálu s uvedeným copyrightem, ale takhle? Btw, kdyby se autor u femdom.cz přihlásil o honorář a web by na to uspořádal sbírku, rád se jí zúčastnim. Stejně nevim, co s prachama (ty lidi furt něco chtěj :)
    • 2 posts
    5. augusta 2007 11:21:40 CEST
    to je ten clanok co som mala na mysli a co ho pisal kamarad :-) Sice silne pochybujem ze by dal on alebo Pervers suhlas k znovuzverejneniu ale on to riesit nebude a Pervers vzhladom k tomu ze pravidelne kradol fotky a obrazky z netu to asi tiez moc riesit nemoze :-)
  • 5. augusta 2007 4:51:23 CEST
    Ono je těžké udělat si obrázek o OWK jen z jejich internetových stránek a z jejich filmů. Pokud se tam člověk nepodívá osobně, tak je to hodně zkreslené a je to docela překvapení. Areál OWK je skutečně (možná neskutečně) veliký a je na první pohled vidět, že stál spoustu peněz. Stejně tak provoz musí být velmi nákladný. Má spousty propracovaných a dotažených detailů, které potěší oko každého D/S. Možnosti venkovních nebo vnitřních hátek mi připadají nevyčerpatelné, množství pomůcek, kam se člověk podívá.
    OWK kromě tvorby filmů a pořádání "komerčních" aktivit pro otroky poskytuje zázemí pro SM páry nebo skupiny z celého světa. Tato skutečnost se na jejich stránkách moc nezdůrazňuje, ale počítám, že to je hlavní zdroj přímů. Ceny za tyto služby jsou asi vyšší, ale podle počtu návštěvníků asi akceptovatelné.
    Osobně jsem se zúčastnil spankingdaye a byl jsem spokojen i když představy co mě čeká byly hodně odlišné. Cena je asi vyšší, ale nijak závratně a určitě pod cenou na západ od nás. V té souvislosti musím ještě napsat, že je potřeba jejich informace na stránkách brát trochu s rezervou.Pokud by byl konkrétní dotaz, rád zodpovím.
  • 20. júla 2007 16:01:37 CEST
  • 17. júla 2007 10:29:20 CEST
    Když už mluvíme o OWK, nemá někdo přístupové heslo?
  • 17. júla 2007 10:17:38 CEST
    ja som tiez videla nejake videjka, ale nemala som tu cest s hysterkami. boli uplne kludne...