25. júla 2008 14:57:52 CEST
podarilo sa mi zmajstrovat tento produkt. domnievam sa, ze je bezpecny, navyse moze drazdit viac sposobmi.
na vyrobu potrebujeme:
1. polotovar na vyrobu 2-litrovej PET
flase/najlepsie priehladnej,
podarilo sa mi zohnat len zeleny,
asi od viney/
2. neizolovany medeny drôt priemeru
cca 2 mm a dlzky cca 0,8m/cim je
hrubsi, tym lepsie-zase nie 5mm
samozrejme. radsej volit vacsiu
dlzku ako riskovat, ze bude chybat
2oj cm kustik/
3. vibrator-radsej mensi, co
najlacnejsi-na kvalite povrchu
nezalezi
4. 2 kusy svoriek na bananiky alebo
tie koncove kolicky
postup:
1.v polotovare na PET flasu vypalime klincekom, alebo vyvrtame malym vrtacikom dve diery /priemeru hrubky drôtu/ v leme ktory sa nachadza tesne poz zavitom na vrchnak. diery musia lezat presne oproti sebe.samozerjme hrny po vrzani zbrusime.
2. jednou z dier prevlecieme medeny kabel, ktory vyvedieme az k vrcholu polotovaru, tam ho zahneme tak, aby kopiroval tvar zaoblenia polotovaru na spicke a vedieme kabel zase dolu smerom k lemu. tam ho ale neprevlecieme cez druhu dieru!!!, ale omotame nim tzv. koren polotovaru, mozme aj 2 krat na lepsiu fixaciu drtu. postup umiestnenia dratu okolo zaoblenej spicky polotovaru/ktora je najhlbsie vo vagine/
toto mozeme opakovat este raz pricom drôt posunieme o 90° a teda pri pohlade akoze zvrchu bude drôt na spicke polotovaru do kriza, pricom ho dole zase zafixujeme omotanim okolo korena polotvaru pri leme pod vrchnakom.
treba dat pozor, nech pri tom nezakryjeme druhu dierku v leme!!!/je vhodne dierky vyrobit tak 3mm od okraja korena a nenavijat drôt hned pri leme/
nasledne drôt vyviedeme opar smerom s spicke polotovaru, ale tam ho este pred vrcholom zalomime do praveho uhlu /jedno do ktorej strany, ci dolava alebo doprava, zalezi na nas, aky chceme mat zavit:-D/a zacneme drôtom nahusto omotavat polotovar smerom od jeho spicky ku korenu a teda ku lemu so zavitom.
napokon drôt prevlecieme cez druhu dierku v leme smerom k zavitu./chce to trochu trpezlivosti/ .
/prirovnavam polotovar pri tejto operacii k penisu na lepsiu orientaciu/
3. PET je viac menej termoseticky material, tak sa drôt neda uvevnit pene dajmetomu nahriatim, pretože by zacalo dochadzat ku paleniu PET.mozme skusit teplovzdusnu pistol, ja som to neskusal. kazdopadne, ked drôt pevne prilepime v iderkach v leme a pri spicke dajmetomu sekundovym lepidlom, a nechame vyzriet, zdravotne zavadne by to byt nemalo. resp. sa to moze zatavit nakvapkanim nejakeho tavitelneho plastu.
4. drôt ma byt spravne navity tak, ze z lemu trci z kazdej dierky von cca 5 cm/to je lubovolne zavisi od sikovnosti a vkusu, kde chceme mat pripojku/.
5. trciace konce drôtu zaizolujeme vhodnou plastickou lepiacou paskou a nechame iba vhodnu dlzku na pripojenie bananikov.
vačsia dlzka tychto uz vlastne kablikov je vhodne z toho hladoska, ze sa daju nalsedne pripaskovat dohromady, nech trcia iba na jednej strane a teda neprekazaju moc pri pykoch, ked sa na ne cche este cosik navyse umiestnit/napr. stipce/porádek musi byt, neee???:-D
6.na tieto kabliky nasledne priletujeme bananiky
7.ked chceeme spravit turboverziu vaginalneho kolika, vezmeme daku vibracnu pomocku /podmienka je ulozenie baterii a ovladania mimo motorcek!!/ -dajme tomu vibracne vajicko z vaginalnej vakuovej pumpy /www.eroticcity.cz/ toto vajicko rozobereme a vybereme z neho vibrujucu masinku. podmienka je, nech ma tato masinku vhodny priemer, aby sa vmestila do DUTEHO polotovaru.
ak ma mensi priemer,da sa to vyriesit jej omotanim latkovou lepiacou paskou na vhodny priemer s presahom,natriet povrch pasky lepidlom /sekundove, chemopren, trebars aj asfalt to je ejdno je to zvnutra a nepride do styku so sliznicou vaginy/ a vtlacit do polotovaru.
8. v zavite na naskrutkovanie uzavetu vypilovat tenkou pilkou zarez tak, aby siahal az k lemu a jeho hrany zbrusit.
9. tymto zarezom pretlacime kablik veduci od vibracneho motorceka k ovladacu,kde su zaroven aj baterky pre jeho pohon.
10. pevne naskrutkujeme uzaver na polotovar.
/K TOMUTO PODOTYKAM, ZE ESTE NEVIEM, CI TAM TENTO MOTORCEK SKUTOCNE PASUJE, ZAKIAL NEMAM VHODNY ZDROJ PRUDU PRE DRAZDENIE ELEKTRINOU, JE LUTO KAZIT VAJICKO/
11. je mozne si aj zbachat kovovu krytku lemu na polotovare.
to je uz pre zrucnejsich, dajme tomu vysustruzenim si vhodnej priruby v tvare podlozky.
/mne ho ma sustruzit znamy/
na tento prirubu sa daju navarit rozne navyrove hrbolceky,napr na drazdenie klitorisu.okrem toho tento len aj tak dost sam osebe drazdi vhod do vaginy, ked mate holybosy polotovar navleceny na prste:-D
takato kovova priruba sa upevni na plastovy lem pod vieckom na polotovare, samozrejme zo srany k vagine, tak nech sa dotyka medeneho drôtu a moze aj nou pretekat el. prud.
TAK, A HOTOVSON!!!
VLASTNE JE TO CELE HOTOVE, AZ NA TEN MOTORCEK A PRIRUBU. TOT VSJO.
OKRME TOHO VRUBKAVY POVRCH PRI VIBRACICH MOZE TIEZ PEKNE RAJCOVAT.-D
STACILO TO MAT NA PRSTE A !!!MIERNE!!! TYM POHYBOVAT V NEJ.