Forums » Nekategorizováno

elektrošoky

• 31. marca 2015 13:31:06 CEST
    mám ho doma,ale mám pocit,že ne vždy funguje stejně spolehlivě.Nekdy je výboj menší,než obvykle a jindy silnější,ale třeba až třetí.Záleží na síle baterky jak v obojku,tak dálkovém ovládání a zřejmě i na rozpoložení člověka...jinak si to neumím vysvětlit.
  • 31. marca 2015 13:23:16 CEST
    Na voltoch nezáleží to nie je podstatné,doležité je koľko ampérov bude trafo dávať,
    Chceš si odskušať,?,stačí obyčajná 60 autobaterka napojená na systém ohrady čo dáva elektrošoky zvieratám a možeš to na sebe testovať,budeš spokojne dočuraný,neboj,
  • 31. marca 2015 12:20:39 CEST
    20V je velmi malo.
  • 31. marca 2015 11:47:39 CEST
    Pribudol mi do zbierky signalny generator :

Typ vln : sinus, pulz, pilovité
    Amplituda : 1 až 20 voltov
    citivosť : 0,01 Hz
    počet výstupov : 2

Nedalo mi tak som to samozrejme testol na BDSM účel :)

http://www.ebay.com/itm/271634349340
  • 19. februára 2011 15:50:18 CET
    ked pozeram videa na nete vzrušuje ma to , ale chcelo by to asi skuseneho partnera
  • 11. februára 2011 21:03:33 CET
    Jistě :-)) Nalistuj si dvě stránky zpět :-))
  • 11. februára 2011 19:51:49 CET
    zdravim, skusal niekto elektricky obojok? :)
    • 13 posts
    2. februára 2011 20:34:14 CET
    zázraky nečakaj, Frekvencia by mala chodiť min. po 150, ale možno aj chodí. Za tie peniaze je to zadarmo. Daj vedieť ak by ti to prišlo. Podelíš sa so skúsenosťami.
    • 7 posts
    2. februára 2011 11:36:30 CET
    Kludne to objednaj,aj pre mňa jednu-zaujímavé sú tie 4 vodivé gumenné krúžky.
  • 2. februára 2011 11:11:36 CET
    Na DX je už okrem for men aj for female
    http://www.intimategadgets.com/product/female-shrink-private-parts-physical-therapy-ring-2aaa-53545
    http://www.intimategadgets.com/product/enlargement-time-delay-electric-shock-physiotherapy-rings-2aaa-46306
    Má niekto s touto čínskou mašinkou skúsenosť. Nebudú to vyhodené bubáčiky ?
  • 31. januára 2011 16:49:01 CET
    ked som cital Tvoj prispevok o bezpecnosti elektra co som kedysi davno cital prave z pera Milkova na eleferne, mozno to tam je doteraz
    "Investicia do bateriek je podstatne nizsia, nez investicia do odstranovania mrtveho subjektu" citacia asi nieje uplne presna
    • 13 posts
    31. januára 2011 15:29:48 CET
    tak ja neviem. V čechách je špecializovaný server www.eleferno.cz okolo ktorého je kopa reálnych ľudí na čele s Milkovom (Torm, elefernus...). Robia ukážky, workshopy, majú obchod. takže štúdijného materiálu celá hŕba. Teslove cievky tzv. Violet Wand-y sú funkčné a asi aj bezpečné prístroje, produkujúce neskutočne efektné a povedal by som že aj celkom príjemné výboje (viď napr. film Postřižiny). Nie som elektrikár, ale celá bezpečnosť prístrojov pre elektrostimuláciu je postavená na tom, že nie sú napájané zo siete. Napriek relatívne vysokému napätiu prechádzajúce prúdy sú obmedzené jednak veľkým prechodovým odporom kože, jednak veľkým vnútorným odporom batérií ktoré jednoducho kapacitne nevyprodukujú fakt vysoký prúd. Napriek tomu varujem dosť dôrazne pred púšťaním prúdu cez zapichnuté ihly do kože alebo cez čerstvý piercing. Mám vyskúšané. Už najnižšia úroveň nie je dosť dobre vydržateľná.
  • 30. januára 2011 22:14:14 CET
    ....

kludne ti doprajem vysokofrekvencne popaleniny, ked sa z nich budes 4 tyzdne liecit asi ta to prejde:-)))
  • 28. januára 2011 15:04:06 CET
    Uz ako maleho ma ucili ze elektrika trasie...

Zaujimave efekty, ale nie zrovna pre BDSM robi vysoke napatie o vysokych frekvenciach. Cca od 300 kHz do 4 MHz nastava tzv skin effect, t.j. ze sa elektrina siri po povrchu tela. Netrasie, ale dokaze popalit. Ale to je skor zabavka pre blaznov, co si doma robia teslove cievky...
  • 26. januára 2011 22:52:06 CET
    ....

Aaaaach jaaaj:-)))) ja sa na Vas nehnevam, ale pravdu mam ja:-)))(pokial sa budeme bavit v oblasti bezpecneho prudu a napatia.)
    • 8 posts
    26. januára 2011 19:31:25 CET
    Ahoj leon ma pravdu, hodne zalezi na tom kam elektrody davas, to iste sa ucia aj fyzioterapeuti, koli elektroliecbe
  • 26. januára 2011 18:00:35 CET
    Ahoj,

bežně se do diskuze nezapojuji, jen bych docela vážně pochyboval o údaji "prieraznost bezneho vzduchu je asi 32 000V", je cca 10 kV/cm. Připadá mi, že pokud už tady elektrikář dává údaje, bylo by dobré, kdyby ty údaje seděly. Všem přeji krásné zážitky s elektrikou.
  • 8. januára 2011 2:01:50 CET
    Vidim, ze sme kolegovia :)) Co sa tyka tabuliek SELV a PELV (bezpecne napatia) tak napr. pri subinkach treba ratat s mokrym prostredim Mozno by sa tie tabulky hodili nasim kamaratom, lenze ja si ich nepamatam a nechce sa mi ich v tejto neskorej hodine hladat. A co sa tyka toho vybavovacieho casu ochrannych prvkov tak to sa len tak niekto nebuchol po bruchu a napisal to do vyhlasky.

A ano mas pravdu... subici elektrikari vydrzia toho viac

ALL: Nebojte sa elektriny, ale je bezpecna len vtedy ak sa s nou zaobchadza s rozumom... Ja dostanem skoro kazdy den supu v praci a co.. tu som :)
  • 8. januára 2011 0:23:54 CET
    Ak je raz prud definovany ako bezpecny pri trvalom dotyku je uplne jedno kadial tecie (trebarz aj priamo cez srdce) To co kardiakom sposobuje alebo skor moze sposobit problem je naboj naakumulovany na elektrodach reprezentovany napatim. pretoze 12V nikto neciti pouzivasa napatie viac ako 100V (to uz citit) a vyrazne obmedzeny prud(skoro ziadny)

Uvediem priklad.

Kazdeho z Vas uz kopla staticka elektrina(i ked to nie je presny nazov)Takze popis tohto deja je v skratke niecoho sa chytim a hups preskoci mala iskra a je pocut jemne puknutie....

A teraz prieraznost bezneho vzduchu je asi 32 000V na centimeter kedze preskocila iskra vzduch musel byt prerazeny i ked nie v dlzke 1cm ale tak 2mm... z toho vyplyva ze napatie muselo byt cca 7000V a prezili ste:-)) to som chcel len uviest na reprezentaciu vysokeho napatia a nizkeho skoro zanedbatelneho prudu.

A podobne je to aj pri elektrosoku ...vysie napatie s obmedzenym prudom teda kope ale nezabija sposobuje krce a svalovu paralizu ci triasku ale nezabija!!!! teda pokial to nejaky kutil nerobil doma :-)))
    • 13 posts
    7. januára 2011 23:51:49 CET
    dôležité je aj kadiaľ prúd tečie. V prevažnej väčšine prípadov ide najbližšou cestou. Takže k srdcu sa ani nedostane. Pokiaľ viem tak jediné zásadne neodporúčané zapojenie elektród je kombinácia ľavý prsník a chrbát (v ľavo). Nie je problémom ani napr. umiestnenie na bradavkách. Samozrejmä, pre ľudí napr. s kardiostimulátorom by som odporúčal poradiť sa s odborníkmi.
    • 13 posts
    7. januára 2011 23:44:47 CET
    http://www.vetis.sk/vyrobok-detail.php?vyrobok=2212&id=1060
    najbežnejšie sa používajú takéto hračky (možno že nie presne tento typ). Nemusí sa to dávať len na krk.
  • 7. januára 2011 21:43:36 CET
    akakolvek hracka sa da upravit na dialkove ovladanie :-))
  • 7. januára 2011 21:37:10 CET
    No donutil si ma citovat niektore state vyhlasky:-)))

Bezpečné napätie: je napätie, ktoré nemôže zapríčiniť úraz pri trvalom dotyku. Bezpečné napätie pre suché
    prostredie (AD1) je do 25V striedavých a do 60V jednosmerných. V ostatných prostrediach je hodnota bezpečného napätia pri striedavom do 6V a pri jednosmernom do 15V.

Bezpečný prúd: je prúd, ktorý nemôže zapríčiniť úraz pri trvalom dotyku. Pre striedavý prúd je to do 10mA s frekvenciou 10 – 1000Hz a pre jednosmerný prúd je to do 25mA menovitej hodnoty.

Ta frekvencia pri tych prudoch je tam definovana preto, lebo vysokofrekvencne prudy sposobuju popaleniny az 3 stupna, ktore sa sakra zle hoja a velmi dlho mokvaju :-))))

A tych 400ms je vybavovaci cas ochrannych prvkov:-))) trosku teorie z 508cky:-))
  • 7. januára 2011 19:57:04 CET
    Existuje akakolvek elektro hracka na dialkove ovladanie?
  • 7. januára 2011 19:17:43 CET
    Na tych 3k ohm by som sa moc nespoliehal Mimochodom prud nad 8mA moze poskodit zdravotny stav. 10mA po dobe 400ms je smrtelnych, ked prechadza srdcom. Ale to zavisi od toho co u subika\subinky povazujes za srdce

PS: Zaujimavou vlastnostou ludskeho tela je to, ze ak clovek ocakava el. sok jeho el. odpor tela sa niekolkonasobne zvysi.